9 Най-приятни прически за дълги коси 2018 | Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

9 Най-приятни прически за дълги коси 2018 | Стилове в живота

Забавлението във фънка е последното търсене в редицата от дълги прически. Когато обикновената ежедневна коса получава малко повече, за да се справя, изборът на по-нов поглед със сигурност ще ви държи вълнуващо и привлекателно. Последната тенденция в тези дни винаги е толкова смела и хардкор. Независимо дали става дума за многоцветни слоеве или най-ярките нюанси на поп-косми, една от текущите тенденции включва фънки прически, които често са поразителни. Това са наистина "главата привързващи прически". Ако фънки е вашата сделка и искате сигурна опция за това как да го направите, тук е основен списък.

Последните фънки прически за дълга коса:

Нека видим най-добрите 9 фънки прически и идеи за цвят на косата за дълга коса, които ще ви забавляват.

Идеалният Dreadlock:

страхлив hairstyles for long hair1

Първата стъпка, за да бъдеш хип, е спортът на някои хардкор драмаджии и затова първата фънка в нашия списък е направена изцяло от въжета като брави, разделени и сложно плетени в индивидуални плитки. Dreadlocks са доста често срещана сцена в растафарианската култура, която най-вече е хипи да погледнем към заключението. Човек може да добави различни нюанси към външния си вид, за да създаде повече ефект.

Цвят правилно:

страхлив hairstyles for long hair2

Често удивителните цветове формират основата, за да изглеждат фънки. Прическата тук може да се разпознае като емоционална прическа, където едната страна на ключалката попада по ъглов начин, покривайки по-голямата част от челото и вероятно от едната страна на окото. Въпреки това, подчертаването на косата в контрастиращи нюанси на шафран и платинено бяло определено ще компенсира фънк.

Готическият шик:

страхлив hairstyles for long hair3

Тази прическа има същия тон като описания по-рано, като и двамата попадат в секцията Emo или Goth. Въпреки това тази прическа има доста остри ръбове, които, когато се смесят с перфектното количество фънк определено ще направят една от най-горещите модни тенденции. Косата в слоевете е стъпки и слоеве, смесени с някои фънк.

Чисто обръснато:

страхлив hairstyles for long hair4

Страничните бръснещи прически са придобили популярност при пробуждането на фънки прически. Но тълпата свикна с това, когато поп певицата Деми Ловато прегърна този стил. Почти половината от главата се обръсва чиста, докато другата половина има свободно течащи ключалки, които безупречно съставят от другата страна.

Виж повече: Как да направите коса лък с дълга коса

Полето на Корнуу:

страхлив hairstyles for long hair5

Тези видове прически са известни като cornrows, тъй като те просто приличат на един. Въпреки че те са подобни на dreadlocks, cornrows са едва ли не постоянни, така че можете да се върнете към оригиналната си коса след известно време. Косата тук е оформена и закопчана с малка предна бум.

Мохаук:

страхлив hairstyles for long hair6

Mohawks са още една обичайна прическа, която ще изложи на фънк фактор за вас почти право. Косата е смесица между cornrows и dreadlocks наведнъж, а при другата вариация можете да се придържате към чисто обръсналите. Така или иначе косата е подпряна нагоре по начин на скок, който продължава цял ред в ред отпред назад.

Виж повече: Емо момиче прически за дълги коси

Рок концерт:

страхлив hairstyles for long hair7

Цветовете представляват основна част от фънки прическата, а още веднъж с рязко отрязаните брави и хрупкавият вид, това може да е вашият поглед към рок концерт всеки ден.

Spike Braid:

страхлив hairstyles for long hair8

Кой би имал все пак, макар че плитките ще участват в това да изглеждаш фънки? Плетен тук е направен от два различни стила, предимно френски и въжета плитка infused. плитката тук се изхвърля до макс, за да получи солидния обем.

Виж повече: Лесно Дълъг Pixie прически

Кърли на най-доброто от себе си:

страхлив hairstyles for long hair

Това е още една пристрастена прическа от Мохаук, но този път тя е рай за всички къдрави космически красавици, които биха искали да изпробват фънк, без да се налага да се отказват от къдриците си.

Това са последните фънки прически за жени или момичета, които имат дълга коса. Ако искате да станете център на атракция във всяка функция или парти, тогава трябва да получите тези забавно прически. Така че опитайте тези фънки прически да бъдат живота и душата на страна или събитие.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map