9 Най-прически за тънки лица Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

9 Най-прически за тънки лица Стилове в живота

Тънките лица ще означават дълги лица с по-малка ширина и повече дължина на лицето. Понякога се налага да има подходящ стил на коса, за да се гарантира, че лицето не изглежда удължено, но добре оформено.

Прости прически за тънки лица:

Ето няколко прически, които можете да опитате за тънкото ви и дълго лице.

1. Първият съвет е, че трябва да спрете косата си под брадичката и до раменете. По-дълго косата, по-удължена изглежда лицето, освен ако не опитате прическа, която може да увеличи ширината на лицето ви.

прически for thin face

2. Можете също да опитате вълни за вашия стил, тъй като това ще направи лицето изглежда по-широко и по този начин ще даде балансиран поглед към дължината на косата. Обемът трябва да бъде отстрани от корените.

прическа for thin faces 2

3. Ако не сте любители на вълните, можете дори да опитате бретон. Средните или страничните пометени бретон ще изглеждат дори перфектни. Бандите ще помогнат да се покрият големи челони и да се направи облик на лицето ви.

прическа for thin faces 3

Въпреки това Центърът може да не е много предпочитан в сравнение със страничните брегове.

4. Можете също да разгледате страничната част с отворена коса. Въпреки това за откритата коса не трябва да ходите на дълги коси на всички.

прическа for thin faces 4

5. Ако имате дълги и прави коси, трябва да помислите за вълни или брекети, тъй като правият дълъг косъм ще направи лицето ви по-дълго.

176a49bd3bcc4191f26f3fe832c99360

Вълните или бретонът ще добавят към ширината на лицето и ще ви помогнат да имате дълга, но все още модерна коса. Можете да използвате къдрици, докато излизате, и направете всичко от себе си, след което отидете за стилист, ако нямате достатъчно време.

Виж повече: Pixie Подстригване За Кръгла Лице

6. За да създадете илюзията за ширината, можете да опитате и брадичката с дължина на брадичката. Прическата ще бъде кратка, но ако имате сила на звука и отидете за изрязване, това ще помогне на лицето да изглежда по-широко.

прическа for thin faces 6

7. За да не криете, но прегърнете високото си чело и лицето си, може дори да опитате да не правите, което е лесно и елегантно, докато излизате за парти.

прическа for thin faces 7

Много хора може да не го предпочитат, но тази коса updo изглежда страхотно на едно дълго лице. Можете дори да опитате за разхвърлян кибер с бретон от двете страни за случайни updo.

Виж повече: Най - добра прическа за кръгла лице на възраст над 50 години

8. Палтовете винаги са на мода и изглеждат чудесно за всички случаи. Можете да запазите косата си отворена и да изберете да завързвате плитка отстрани или дори да обмислите обвързването на цялата козина за плитка.

прическа for thin faces 8

9. Кърлата с корона плитка също е толкова добра за дълго лице.

прическа for thin faces 9

Ако имате дълга коса и искате да прегърнете и челото си, трябва да отидете на къдрици, като придавате обем на страните, правейки лицето ви по-широко и също така да опитате за плитка в областта на короната, която също обхваща челото ви.

Виж повече: Най-добра прическа за овално лице

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 + = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map