9 Най-прически за дълги коси за училище Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

9 Най-прически за дълги коси за училище Стилове в живота

Когато децата ви имат дълга коса, това е източник на вашата гордост, както и ужас. Как да им помогнете да ги обвързват за училище всеки ден? Особено, когато вие и те са закъснели траверси! По-голямата част от времето трябва да прибягвате до правенето на прости кончета.

прически for long hair for school

Но докато те работят за къса коса, те изглеждат разхвърляни в дълги коси. Ето няколко прически, които можете да изберете.

Красиви дълги прически за училищни момичета:

1. Upside Down Braid:

прически FOR LONG HAIR1

Съберете косата си на дъното, след което я обърнете нагоре. Сега го плийте, докато не стигнете до върха на главата си. Сега използвайте еластична вратовръзка, за да я закрепите в конска опашка и да я сгънете. Изглежда различно, нали? това не отнема толкова време, колкото оплешивяване на цялата коса ще има и тя не изглежда като скучна стара опашка опашка или!

2. Хоризонтален френски пръстен:

прически FOR LONG HAIR2

Повечето от нас знаят как да направят френски плик. Те не са твърде трудни за правене и прави косата ви да изглежда докосване по-сложно от обикновената ви плитка. Сега, след като сте се сдобили с умения в нормалното френско пликче, можете да опитате в нова посока - хоризонтално!

Виж повече: Плетени прически за дълги коси

3. Половин спирала опашка:

прически FOR LONG HAIR3

За тази прическа трябва да разделите косата си на два сегмента. След това трябва да направите френски плик с предната половина. След това добавете края на плитката с останалата част от косата си и я завържете в опашка от пони. Можете да извадите няколко свободни направления, за да направите рамка на лицето си.

4. Близнак в рамките на бримка:

прически FOR LONG HAIR4

Този вид плитка изглежда интересен и всъщност е направен по същия начин, както обикновената плитка. Но това отнема малко повече време от няколко минути. Така че, когато правите плитка, отделете косата си на три половини. Сега вземете сегмент от средната половина и го плетиво. След това вземете оригиналните три сегмента и ги плетиво. Резултатът е нещо подобно.

5. Обикновена висока опашка:

прически for long hair school 5

Най-лесният от всички прически за дълга коса е това - опашка. Връзката му нагоре, поддържа косата от лицето ви и я прави по-изчистена и по този начин по-подходяща за училище. Така че съберете цялата си коса, на върха на косата си и след това използвайте еластична вратовръзка, за да я закрепите там. Използвайте клипове и щифтове за захващане на всякакви свободни нишки.

Виж повече: Косата прави за дълга коса

6. Рибно покритие:

прически FOR LONG HAIR6

Рибената плитка е малко по-сложна от обикновената френска плитка. Неговите резултати обаче си заслужават усилията, с които разполагате. Неговият отличен стил, подходящ за всички случаи. Най-хубавата част от тази прическа е, че рядко всеки се забърква!

7. Twisted Bun:

прически FOR LONG HAIR7

Лесно да направите тази прическа ви кара да изглеждате по-чист и по-възрастен. Също така държи косата ви отстрани! Просто направете ниска опашка и след това я сгънете и я накарайте да мине през косата ви. Направете това два пъти и най-накрая го фиксирайте в използваната вратовръзка.

Виж повече: Дълъг слой прически за фина коса

8. Малката опашка:

прически FOR LONG HAIR8

Направете нормална опашка, оставяйки предната част навън. След това извийте предната част наляво и я сгънете в опашката. Тя ви дава мързелив, но освежаващ поглед.

9. Проста оплетка:

прически FOR LONG HAIR9

Проста плитка с няколко завъртания и гънки на върха е отлична прическа за училище. Лесно е да се направи все още не толкова често срещано, че косата ви изглежда точно като останалото. Тя ви дава елегантен и скучен вид.

Източник на изображението: Shutter stock

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map