9 най-новите и най-добрите дълги портфейли за мъже и жени

Портфейлите са направени предимно за притежаване на парични средства, кредитни карти, лични карти, шофьорска книжка. После дойде време, когато трябваше да бъдат пренесени и други неща - като паспорти, чекове и т.н. Основната функция на портфейла се промени и се появи нов стил на дълги портфейли.

Дългите портфейли са идеални за запазване на гърдите на мъжете и са идеални за пътуване. Дългите портфейли държат парите хоризонтално и няма страх да се разкъсат в гънките.

Нови и стилни дизайни за дълги портфейли за мъже и жени в тенденция:

Ето 9 топ дизайна на портфейли с дълъг размер.

1. Оригинална крава кожа Bi-Сгънат Long Wallet:

истински Cow Leather Bi-Fold Long Wallet

Този портфейл е ръчно изработен от кожа от кравешка кожа. Той разполага с 8 слота за кредитни карти и 2 ID прозореца. Също така има джоб с цип и 2 джоба, които държат пари в брой. Кожата е мека и издръжлива. Това е добър вид на портфейла и подаръка също.

2. Реколта изглежда истинска кожа Long Bifold Портфейл:

реколта Look Genuine Leather Long Bifold Wallet

Този стилен портфейл е изключително тънък и е изработен от Vintage кожа. Той има 13 слота за кредитни карти, 1 прозорец за ID, 2 стаи за пари и 2 слотове за карти SIM. Той има RFID блокиране, за да запази цялата ни жизненоважна информация безопасна и сигурна.

3. Handmade кожени Long Biker Портфейл:

Ръчна изработка Leather Long Biker Wallet

Това е изцяло ръчно изработен портфейл. Той също така е известен като Портфейл на велосипеда. Тя е изработена от зелена булчинска кожа и е много издръжлива. Има 8 джоба за задържане на кредитни карти и 2 слотове за пари. Също така има месингов медальон, свързан с месингова верига, която му придава елегантен вид.

4. Маслинено кожено дълга чанта:

маслина Leather Long Wallet

Изработена от добре износена кожа, която му придава рекорден облик. Има универсален портфейл със стил и съдържание. Той има 6 слота за карти и 2 вътрешни джоба като притежател на валута. Той се предлага в два нюанса - тъмно кафяв и димен цвят.

Виж повече: Познайте портфейли за мъже

5. Пари за дълго паричен портфейл:

Пари Long Wallet Purse

Това е многофункционален портфейл; има бутон за затваряне на плъзгача. Има джоб за паспорт, 12 слота за карти и 3 големи джоба. Тя може да съдържа разнообразни документи на едно място и идеална за пътуване. Това предотвратява бързата и обърканост на летищните терминали.

6. Мъжка кожена дълга чанта:

Мъже Leather Long Wallet

Този дълъг портфейл е изработен от чиста кожа и модерен организатор. Тя може да съдържа редица кредитни карти, както и парични средства. Това е подходящо за мъже, които обичат да създават стил. Той има 18 слота за кредитни карти в три папки, 1 прозореца за ID и джобове за задържане на чек, пари и др.

Виж повече: Фолийни портфейли за жени

7. Черно и кафяво изпълнително устройство с дълъг портфейл:

Черно & Brown Executive Long Wallet

Изработена е от висококачествена кожа и е много мека за докосване. Той е дълъг и траен дълго време. Има допълнителен вертикален склад, който лесно се вписва в джоба на якето. Предлага се в две цветни комбинации черно с кафява граница и кафяво с черна граница.

8. Дълъг портфейл с ключалка:

дълго Wallet with Buckle

Изработена от висококачествена кожа. Има изкуствена кожа и полиестерна подплата, която е много издръжлива. Има 2 джоба в брой, 1 джоб с цип и слот за карти с цип. Също така има възможност да държи телефона, картите - идентификационен номер и кредит. Също така има 4 слота за снимки.

Виж повече: Малък дамски портфейл

9. Портфейл с дълги съединители:

дълго Clutch Wallet

Той има голям капацитет и може да поддържа телефони, кредитни карти, пари, монети и т.н. Той има място за 8 карти, 3 отделения, които могат да държат телефон, пари, 2 слоя за съхранение на картите и 1 джоб за цип. Той е изработен от PU кожа и има подплата от синтетична кожа. Може да се измие с вода или малко количество препарат.

Дългите портфейли са идеално пътни портфейли. Те могат да притежават паспорти, билети, бордни карти, различни валути, кредитни карти, пътнически чекове, маршрут, туристическа застраховка, хотелски резервации и много други, за да назоват.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 1 =