9 най – маркови луксозни колани за мъже Стилове в живота

Коланите са любимите аксесоари за мъже по целия свят. Независимо дали имат небрежно облекло или формално, те винаги носят колани, за да му дадат модифициран вид. По-рано, коланите получиха прост външен вид с колан от кожа и обикновена кука с катарама без дизайн. Но със смяната на модните тенденции в аксесоарите на мъжете, дизайна на коланите също се възприемаше всеки път.

лукс belts

Различни видове мъжки маркови колани:

Нека да разгледаме няколко дизайна на луксозни мъжки колани с марки:

1. Кожен колан с ключалка:

кожен колан-с-вълк-катарама

Луксозните колани, проектирани с ключалка на вълково лице, придават мощен поглед на потребителя. Проектиран от марката Gucci, той е основният избор на мъже, които са бойци. Простият черен кожен колан е изработен от оригинална кожа с ключалка от златен вълк.

2. Сребърен и печатен пояс:

сребро и отпечатан колан

Дизайнът на колана, който включва сребърната азбука на фирмата, и коженият колан, запечатан с фирмени отпечатъци, изглежда невероятно на дънки и други ежедневни облекла. Луксозните колани за мъже, проектирани от MUM Belt Company, са изборът на колегите за партита.

3. Черепна катарама в черно:

череп-ключалката на колана

Дали ужасният елемент ви вълнува! След това ще се радвате на най-новите дизайни на марката на марката на компанията Alexander McQueen. Простият черен кожен пояс получава ужасен външен вид със златен дизайн на черепните катарами. Обикновено се провеждат на тематични партита, фантастични излети или кръчми и т.н..

4. Бели и сребърни луксозни колани:

бяло-сребърен колан

Мъжкият дизайн на колан, който включва логото или името на компанията, показва луксозната страна на потребителя. Простият бял кожен колан получава модифициран вид със сребърна катарама, съдържаща името на марката Moschino. Изглежда също така зашеметяващ за случаите и формалностите.

Виж повече: Fancy колани за жени

5. Дизайн на листовия пояс:

листни-колан-дизайн

Търсите нещо модерно за уникален вид! Вземете вдъхновена от природата листа дизайн на колан за вашите casuals. Един от луксозните марки колан, Gucci е въвел този колан, който е високо ценен от пътуващите, а колегите за пикници и лагери на джунглата.

6. Разтегателен цветен колан:

разтеглив-цветен колан

Елегантният дизайн на колана за ежедневни облекла може да се постигне с фънки дизайн на колана. С прекрасни цветове и разтегателен материал, луксозните колани за мъже, проектирани от Хари Розен, той става вирусен сред младежите. С обикновена катарама, това оправдава ежедневното износване на дънки или шорти.

Виж повече: Ежедневни колани за мъже

7. Колан проектиран колан:

краун-проектиран колан

Търсите нещо кралско в аксесоари за парти на високо общество! Там сте с дизайн на луксозни колани, съдържащ ключалката, проектирана с корона. Оригиналният кожен колан в кафяв цвят е с кралски дизайн на катарамите, който дава луксозен или кралски вид на костюмите. Цветът на колана може да варира според вашето облекло и избор.

8. Колани сгънати колани:

конски закопча ремъци

Любовта се състезава и се занимава с коне! Тук отивате с аксесоар, съответстващ на вашата страст, свързана с коне. Нормалният кожен колан има доминиращ вид с пукнатина на тичащ кон между пролуките на азбуката Н. Луксозният колан за мъже изглежда невероятно на случайни, за да даде очарователно докосване на вашата личност.

Виж повече: Официални колани

9. Eagle Belt:

орел колан

Любовта носи маркови аксесоари за ежедневното ви облекло! Тук сме с луксозни марки колан, подбрани от мъжете за луксозна индивидуалност. Дизайнерите на коланите на Армани дадоха шедьовър с дизайн на орел с катарама с първоначалното лого на компанията в него с прост кожен черен колан. Тя дава богат поглед към ежедневните облекла.

Луксозните марки колан вече започнаха да експериментират с нови тенденции в катаралите, които могат да се видят през лятото и през годините, когато се носят модни ревюта на тази година. С новите модели на сърцето, мъжете също инвестират в луксозни колани, за да получат икона.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

64 − = 54