9 най-доброто бебешко бельо за подкрепа | Стилове в живота

Майчинството е най-добрата фаза във всеки женски живот. За да се насладите на тази фаза, повече от индустрията за облекло е дала няколко модела на облекло за всеки избор. По същия начин вътрешното износване също играе важна роля в периода на майчинство. Те трябва да бъдат удобни, както и с необходимото захващане на талията, така че да не се усеща уплътнението.

Маточно бельо за бременни:

Следват няколко бременни бельо дизайни, които са широко избрани от жените да се насладят на този период с комфорт.

1. Модно бельо за майчинство:

майчинство underwear

Майчинният период също включва вътрешни, които са съвсем модерни. Бебешкото майчинство е направено от памук и мрежа. Бельото има памучна основа и краищата са направени с мрежа. Тя дава удобно разтягане и прилягане към корема. Най-добре се избира след четвъртия месец на бременността.

2. Пълно спално бельо:

пълен Waist Underwear

След приблизително шест месеца нормалната дължина на талията става неприятна за дамите за дамите. В такава ситуация памучното бебешко бельо е доста полезно с пълна дължина на талията. В памучни майчинство подметки и бельо е даден разтеглив материал, който може да се разтегля до горната част на корема.

Виж повече: Най-нощни облекла за майчинство

3. Черно майки Пълно покритие Шорти:

черно Maternity Shorts

Някои жени предпочитат да носят бельо шорти в рутинния си живот, като носенето на бельо ще ги накара да се чувстват неудобно. За тези жени, на пазара има и шорти за бебешко бельо. Черните шорти са изработени от комбинация от памучен и полистирен материал за правилно удължаване, а в края са дадени нетни нюанси за чувствен външен вид.

4. Бебешки панталон памучно майчинство бельо:

корем Pant Underwear

Тук е плюс размер бельо над корема за майчинство, което ви дава комфорт на нормална памучна вътрешна, но също така дава подкрепа на корема част. В корема панталоните са материя с мрежа, която е опъната до горната част. Тя дава голям комфорт през 6-ия месец на бременността.

Виж повече: Най-добрите майчинство тениски

5. Бельо Бельо за майчинство:

ниско Belly Underwear for Maternity5

Радвайки се на началната фаза на бременността! По това време нямате нужда от панталони с високи коремчета, тъй като корема току-що е започнал да се показва. За тези дни долната част на коремното бельо е най-доброто. Памучното бельо има тясна линия на талията и оттам тя стои под корема за правилно сцепление.

6. Бельо за еднократна бременност:

Разполагаем Underwear

Търсите нещо комфортно, но все пак уникално! Тук е най-добрият дизайн на бебешкото бельо, особено за дамите след 7-месечна бременност. Той е лесен за използване и за еднократна употреба, поради което не е нужно да го измивате от време на време.

Виж повече: Индийски рокли за майчинство

7. Мрежести чорапогащи за секция "C":

отвор Panty for 'C' Section

Не само преждевременно доставяне, но и бебешко бельо след бременност също е от особено значение за жените, които са преминали през цезарово сечение. За тях са налице гащички, направени от мрежа и памук. Бельото се грижи за зашитата част и внимателно я покрива и може да се изхвърли и след употреба.

8. V Shape бельо за бременни жени:

V Shape Underwear for Pregnant Women8

Търсите стилно безшевно бельо за майчинство! Опитайте V форма кратко бельо, което дава правилен сцепление над кръста, без да се нарушава корема или корема. Предната част на памучното бельо е с форма V, която позволява на нишката да стигне до корема или корема, докато покрива талията изцяло отстрани.

Виж повече: Най - добрите къси къси майки

9. Бельо за странично отваряне:

страна opening Underwear

Усещане за неудобство при носене или сваляне на бельото! Ето един нов дизайн на бебешкото майчинство. Бельото се отваря от двете страни и по този начин е лесно да се носят и свалят бельото, без да се навеждат или повдигат крака. Те са широко предпочитани след 7-ия месец на бременността.

Бебешкото бельо също има различни цветове и отпечатъци, за да го направи привлекателна за майките. Те са предимно от мрежа или памук, тъй като и двете са най-подходящи за сушене бързо. Жените също предпочитат високо кръста бельо, така че цялата корема да бъде защитена от пряката слънчева светлина.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

83 − 80 =