9 Най – добрите продукти за грижа за кожата Sebamed в Индия | Стилове в живота

Популярни продукти Sebamed за кожа и устни:

Sebamed е немско наименование на продукта на Sebapharma GmbH & Co. KG, което произвежда медицински продукти за грижа за кожата. Целта му е да запази стойността на pH от 5,5 гаранции, че кожата остава здрава.

Sebamed Skin Care Products

Sebamed Продукти за балсами за устни:

Търсите ли продукти от себум? Не се притеснявай! Вашето търсене завършва тук. Днес в този запис пишем списъкът на най-добрите балсами за секс със семба. Има много марки балсами за устни, които се предлагат на пазара в Индия, но след като сте прочели тази статия, ще сте сигурни, че ще изберете най-доброто за вас. Така че прочетете внимателно!

1. Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 за сухи и капчици на устните:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 30 For Dry & Chapped Lips

Той предпазва от светлинно индуцирани мехури Защитно, изглаждащо грижи за устните Подпора плюс защитава вродената бариера на киселинната функция на кожата, лишена от консерванти. Регенерира сухи и напукани устни бързо и плюс успешно, облекчава възпаленията с възпаление от витамин Е и бизаболол (екстракт от лайка). Грижа за чувствителните устни чрез тежките лечебни свойства на основните растителни екстракти jojoba плюс оризови трици, които ги грижат за обезводняване. * Защитава нежната тъкан с UVA и UVB филтри срещу изгаряне на слънцето и последствията от него.

Цена: 4.8 гр. За INR 2170

2. Sebamed за защита от устни SPF 25/30 Тройна защита:

Sebamed Lip Defense Stick SPF 25

Защитена, плавна загриженост за устните защитава до ултравиолетовите лъчи за всички сезони. Намалете дразненето и подуването с витамин Е плюс бизаболола (отстраняване на лайка) Подхранва чувствителните устни с изчерпателните свойства на действие на необходимия растителен екстракт жожоба плюс оризовите трици, предпазвайки ги от сухота. Размерът на опаковката е 4,8 грама.

Цена: 4.8 гр. За INR 427

Виж повече: Нова вазелин балсам за устни

3. Sebamed защита на устната кухина 4.8 Gm:

Sebamed Lip Defense 4.8 Gm

Тя работи, за да поддържа плюс защитата на естествената бариера функция на кожи кисели мантия без консерванти. Това е изключително подхранващ балсам за устни, който защитава от мощни UVA / UVB лъчи. Той също така защитава нежната тъкан от UVA плюс UVB филтри от изгаряне на слънце.

Цена: 4.8 гр. За INR 450.

4. Sebamed Baby Balm за устни:

Sebamed Baby Lip Balm

Sebamed's Baby Balm за устни, работи за задържане, както и защитава нормалната цел на бариерата на кожата. Богатите растителни липиди със своята candelilla plus пчела поддържат устните на бебето мека плюс здравословна, защита. Естествено масло от жожоба, чрез състава на липидите, свързан с кожата, освен това масло от Шеа. Неговият метод спира кожно дразнене, тъй

Цена: 5 гр. За INR 385

5. Sebamed Lip Defense SPF 30:

Устна Defense SPF 30

Поддържа плюс защитава естествената бариера на киселинната мантия на кожата. Защитете тъканната устна тъкан от UVA заедно с UVB филтрите срещу изгаряне на слънцето, освен това, неговите последици. Тя регенерира суха плюс припечени устни бързо и успешно. Освен това подхранва чувствителните устни чрез строгите свойства на обработката на необходимите растителни екстракти jojoba плюс оризови трици, защитава ги от дехидратация.

Цена: 4.8 гр. За INR 450

Виж повече: Розов балсам за устни

Sebamed продукти за грижа за кожата с цени в Индия

1. Sebamed Baby Lotion 400 ml:

Sebamed Baby Lotion 400ml

Поддържа кожата мека и добре овлажнена при всякакви метеорологични условия. Нормалното приложение поддържа здраво и плътно кожата на бебето ви. Всъщност тя работи чудесно за болката на детето от невродермит. Съдържа комплекс от захар, който овлажнява кожата дълбоко отвътре, като по този начин предлага пълна покривка плюс блясък.

Цена: 400 мл за INR 1100

2. Овлажняващ крем със себамид (50 мл):

Sebamed Moisturizing Cream

Подходящ гел за всички типове кожа. Той е идеален за жени. Тя държи влагата на кожата. Оставя кожата еластична и включва лечебни свойства. Тя включва изключително отзивчиви Немазливи, възстановими функции.

Цена: 50 гр. За 585 INR

3. Защитен крем за лице Sebamed - 50ml:

Sebamed protective facial cream

Овлажняващото съединение избягва сухота, доста бариера срещу токсични вещества, плюс успокояваща нежна кожа на бебето. Sebamed е създаден клинично, за да насърчи развитието на киселинния мантел Ефективно спиране на сухата хидратация Пантенол плюс липидното съединение предпазва от раздразнение за устата от слюнката Витамин Е предпазва освен вредните влияния на околната среда.

Цена: 50 мл за INR 773

Виж повече: Орифлейм Балсами за устни

4. Sebamed PH 5.5 Гел за почистване на лицето:

Sebamed Clear Face Care Gel

Това е обогатено с хиалуронова киселина, освен това естествен алое барбаденс, който напълно овлажнява кожата. Той идва в гъста опаковка с тръби, която е пътуваща обединена. Алантоинът плюс пантенола помага за успокояване на кожата, за да се създаде мека плюс еластичност.

Цена: 50 мл за INR 500

Leave A Comment

+ 50 = 53