9 Най – добрите модели с ергономични нокти с картини Стилове в живота

Нокторезите са много популярна тенденция сред момичетата от всички възрасти в наши дни. Аерографичните техники за ноктите стават много известни в наши дни. Това е най-вече поради факта, че е много лесно да се създадат различни салон стил ноктите изкуство модели, използвайки машина airbrush и различни шаблони.

Обикновено само професионални салони, използвани за придаване на ноктите на ноктите с въздушна четка на ноктите на клиентите, но сега с нарастващата популярност на ноктопластиката, тези машини за аерограф са достъпни в специални магазини за ноктите доста лесно.

При техниката с въздушна четка се използва машина за аерограф на ноктопластика. Това е малка машина за продухване на въздух, която използва един цвят в даден момент, за да пробие ноктите на клиента чрез шаблони. Различни форми на шаблони са на разположение, които могат да ви дадат невероятни модели и дизайн, без да се налага да мине през цялата боя на изготвянето на свободни ръце дизайн или прекарване на часове, за да направи ноктите изкуство.

Изкуство с нокти на въздуха:

Тук са нашите топ 9 снимки на аерографски нокти дизайн. Погледни!

1. Duo Toned Airbrush Nails:

аерограф nail art

Удивителна аерографска ноктопластика, която може да се създаде с помощта на машина с въздушна четка и шаблони на шаблона, както е показано на снимката. За основата може да използвате техника за образуване на градиент. Завършете с блясък.

2. Въздушен четка за нокти с различни модели:

Airbrush nail art using various patterns

Този вид гвоздеи за въздушна четка могат лесно да бъдат създадени с помощта на шаблон с формата, показан по-горе. Освен това можете да направите прозрачен френски дизайн на върха, както е показано на снимката.

Виж повече: Декоративни ноктопластични дизайни

3. Електрифициращ дизайн на вълната на ноктите:

наелектризиращ wave design

Този тип дизайн на електрифициращата вълна може да се създаде с помощта на инструмент за аерограф и хубав шаблон с формата на вълната. Розовият цвят е напръскан върху червената основна боя на лак за ноктите за горепосочената текстура.

4. Флорална въздушна четка Дизайнер за нокти:

9 Най - добрите модели с ергономични нокти с картини Стилове в живота

Този вид дизайн на въздушна четка може да бъде създаден, използвайки шаблони за цветни шарки и инструмент за въздушна четка. За по-голямо разнообразие можете да използвате градиент за текстуриране, използвайки два цвята сини за основата и гъба.

5. Резюме ноктопластика използвайки Airbrush Техника:

абстрактен Nail art using airbrush technique

Един абстрактен дизайн на ноктите изглежда наистина страхотно на ноктите. Трябва да използваме много цветове за абстрактно изглеждащи нокти. Това може да се създаде без много усилия, както при техниката на свободна ръка, ако използваме аерограф и боя за пръскане с въздух. За този дизайн са необходими добри шаблони за шаблони.

6. Френски нокти с аромат на флорални мотиви:

9 Най - добрите модели с ергономични нокти с картини Стилове в живота

Френските съвети са любими на почти всички момичета там. Те изглеждат много стилни. За да дадете на вашите френски съвети някои допълнителни декорации, можете да ги украсите с въздушни четки цветни дизайни.

Виж повече: Шамрок деколте за нокти

7. Airbrushed градиент и Zebra Дизайн:

Airbrushed gradient and zebra design

Животински отпечатъци са много популярни в наши дни. Можете лесно да създадете градиент текстура и животински печат дизайн нокти използване на шаблони на модела на животински щампи и машина airbrush.

8. Цветя, шарки и камъни:

Цветя, patterns and rhinestones

Този вид ефект на въздушна четка може да се създаде, използвайки шаблони за цветя и шарки. Освен това можете да използвате кристали за декориране на така създадените флорални мотиви.

9. Пламъци въздух четка нокти дизайн на изкуството:

Flames air brush nails art design

Уникален дизайн на пламъци може да бъде създаден с помощта на шаблони с форма на пламъци и въздушна четка машина. Цветовете могат да се избират в светло и тъмно нюанс, за да се използват върху тъмна или абсолютно лека основна боя. Този тип дизайн на пламъци стана особено популярен с филма "Гладните игри". Изпробвайте този дизайн!

Виж повече: Мозайка на ноктите

Надявам се, че харесахте нашата статия. Оставете ни отзивите ви.

Изображения Източник: 1, 2, 5, 6, 7.

Leave A Comment

75 − = 67