9 най-добрите меден месец места в Nagaland с снимки

Държавата на Нагаланд има какво да предложи за пакет за меден месец. Той е един от щат в седемте сестри на Индия с красиви места Той е тих, спокоен и красив и има няколко атрактивни туристически места. Ето 9-те най-добри меден месец места в Nagaland с изображения за вашата туристическа пакет.

Най-добрите меден месец дестинации в Nagaland с снимки:

1.Dimapur:

Меден месец Places in Nagaland-Dimapur

Димапур е официалната порта на Нагаланд. Започва всяка обиколка, която преминава през тази държава. По този начин тя действа като прелюдия към всичко, което държавата може да предложи. Той има богато културно наследство и по този начин се гордее с няколко исторически паметници. Той също има няколко места, които се считат за рай на любовници. Основните романтични места, които можете да разгледате тук, са руините на Качари, село Дизезе, Рангапахар Резерв Форест / Зоологически парк, село Чумукадима, Димпур Ао Баптистка църква, Дипупар, Никарагуан, Куки Долонг Вилидж, Грийн Парк, Нагаландски научен център, Меджимам и Рузафема. Това е една от най-добрите меден месец дестинации в Nagaland.

2.Kohima:

Меден месец Places in Nagaland

Кохима е столицата на Нагаланд и най-урбанизирания град, който ще намерите тук. Независимо от това, че има малко градска шумотевица, тя продължава да бъде тихо градче преди всичко. Основните места, които можете да разгледате тук, са долината Dzukou, връх Japfu, връх Pulebadze, гробище за военно командване Кохима, бунгало за заместник-комисари, държавен музей Кохима, зоопарк Kohima, Naga Bazar, Dzuleke и Tseminyu. Той е един от най-добрите меден месец места в Nagaland.

3.Mokokchung:

Меден месец Places in Nagaland-Mokukchung

Mokokchung е домът на племето Ао. Това са приятелски и гостоприемни хора, правейки този малък квартал чудесен за посещение. Основните места за посещение тук са Changtongya, парк Mokokchung, село Mokokchung, Longkhum, Ungma и Chuchuyimlang.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Пенджаб

4.Mon:

Меден месец Places in Nagaland-Mon

Мо се намира в Коняк Нага. Това са татуирани воини, които често се свързват с Нагаланд. По този начин се прави интересна визита. Основните романтични места за меден месец, които да посетите тук, са село Longwa, връх Веда, село Chui (Basti) и село Shangnyu. Народните приказки и племенните истории, които ще чуете от местните жители, ще ви очароват не във времето.

5.Meluri:

Меден месец Places in Nagaland-Meluri

Това е малък, но красив град. Основните меден месец места за посещение тук са Phek, Dzudu езеро, Zanibu връх и Shilloi езеро.

6.Wokha:

Меден месец Places in Nagaland-Wokha

Един малък красив град, Wokha се намира в скута на най-добрите планински щати. Това е рай за всички любители на природата. Основните места за посещение тук са Doyang Hydro Project, лагер на губернатора Liphanyan, планината Tiyi, река Doyang, воден басейн, Totsu Cliff и Vankhosung. Това е тихо място, което го прави една от най-добрите меден месец места в Nagaland.

Виж повече: Място за меден месец в Ориса

7. Долината Джокуку:

Меден месец Places in Nagaland-Dzukou Valley

Разположена в близост до Кохима, тази долина е едно от най-красивите места не само в Нагаланд, но и в цяла Индия. Той предлага панорамни гледки, които можете да се насладите, ще се люлеят на зелените ливади на хълмовете тук. Основните места, които можете да разгледате тук, са връх Хонома и Яфу.

8.Benreu:

benreu

Притворен и недокоснат, Бенреу изглежда е излязъл от книгата на приказките. Въздухът тук е свеж и спокоен. Неговата тиха самота прави сърцето ви да се чувства топло и спокойно. Основните места, които можете да разгледате тук, са Пeren и Mt. Туристическо селище Пауна.

9.Khonoma Green Village:

Меден месец Places in Nagaland-Khonoma Green Village

Това село къщи принадлежат на племето Анмами. Тези хора са отговорни за това, че Кнома придобива името на зелено село. Това племе се отказва от лов и започва земеделие преди години и резултатът от решението им е този зелен град. Основните места за посещение тук са Dzulekie, Ruzaphema, Intangki Wildlife Sanctuary и Khonoma Village.

Виж повече: Меден месец дестинации в Jharkhand

Всичко на Nagaland не е лош избор за меден месец. Той предлага перфектната обстановка за романтично бягство и да прекарате известно време сами с младоженката си, настанен в планината.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

49 − = 42