9 най-добрите меден месец места в Chhattisgarh с снимки

Chhattisgarh е значително по-голяма държава в Централна Индия и има население от над 20 милиона души. Според скорошно преброяване на населението, това е 16-тата най-населена държава в страната и има огромен брой места за меден месец.

Меден месец Places In Chhattisgarh

Има много места за почивка, пикник и много платформи, откъдето можете да наблюдавате живописната красота на това място. Според много хора, които са преживели Chhattisgarh, казаха, че това място е изпълнено с прекрасни места и има много неща, които трябва да се свършат тук. Топ 9 романтични меден месец дестинации в Chhattisgarh с красиви снимки на града са както следва.

9 красиви меден месец места в Chhattisgarh с снимки:

1. Bilaspur:

Bilaspur

Bilaspur е чудесно място за посещение в Chhattisgarh. Той се счита за една от най-добрите меден месец дестинации в Chhattisgarh. Не може просто да се възхищаваме достатъчно на това място. Мястото е изпълнено с храмове и редица красиви места за пазаруване, което прави това място една от най-добрите дестинации за мечта за новородени двойки.

2. Durg-меден месец място в Chhattisgarh:

Durg

Ако планирате пътуване с меден месец до Chhattisgarh, то това може да е най-доброто място, което да посрещне вашите нужди. Мястото е изпълнено със спиращи дъха гледки и има много видове изчезнали вкаменелости от птици. Накратко, Durg може да се каже, че е една от най-добрите меден месец дестинации в Chhattisgarh.

3. Bhilai:

Bhilai

Много хора търсят дестинации за пазаруване, когато отиват да посетят нови места. Bhilai е едно от местата, които ще ви предложат стотици търговски платформи, както и добри хотели и отлично обслужване в стаите. Bhilai е доста невероятно, тъй като това място има много неща, които да предложи на туристите. Човек може лесно да се влюби в това място поради добре организираната му структура. Това е една от най-добрите места за меден месец в Chhattisgarh.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Харяна

4. Mainpat:

Mainpat

Mainpat е друга прекрасна селекция сред многобройните места за меден месец в Chhattisgarh. Мястото предлага на посетителите минни съоръжения и водопади. Има много будистки манастири заедно с хиндуистки храмове. Мястото ще бъде мечтанен меден месец дестинации в Chhattisgarh.

5. Kanker:

Kanker

Ако искате да се насладите на вашите дни за меден месец в Chhattisgarh, тогава Kanker е едно от най-добрите места за посещение в Chhattisgarh. Мястото ще ви предложи редица увлекателни неща и ще ви учудва от време на време. Няма да бъдете отегчени, след като посетите това място. На това място има повече от един водопад дестинации, които привличат туристите и отвън.

6. Kawardha:

Kawardha

Някога ли беше в Кауарха, Бихар? Вие трябва, ако искате да имате чудесно време по време на вашия меден месец фаза. Мястото има музикално тяло, прикрепено към него. Има много художествени, културни и исторически забележителности в Кауарха и по този начин се твърди, че е един от най-добрите места за меден месец в Chhattisgarh.

Виж повече: Място за меден месец в Бихар

7. Janjgir - исторически място за меден месец в Chhattisgarh:

Janjgir

Искате ли да отидете на историческо място в Chhattisgarh да прекарате медения си месец? Janhjgr може да бъде точното място за вас, тъй като това място е исторически богато и има много красиви храмове. Тук ще намерите много интересно.

8. Национален парк Kanger Ghati:

Kanger Ghati National Part

В близост до този парк има няколко хотела и временни места за пребиваване. Това е една от най-добрите места за меден месец в Chhattisgarh. Човек ще иска да посети това място отново и отново. В това място има водопади, загадъчни пещери. Заедно с това има редица красиви залесени долини, които правят това място толкова привлекателно.

9. Balod:

Balod

Искате ли да посетите Chhattisgarh? Balod е страхотно романтично място в Chhattisgarh за меден месец, което може да се окаже едно от най-добрите медени места в Chhattisgarh за вас.

Виж повече: Меден месец дестинации в Манипур

По-горе бяха някои от най-добрите места в Chhattisgarh, защото това ще ви заети и забавлява. Ясно е, че Chhattisgarh е едно от най-добрите места за прекарване на вашия меден месец в, въз основа на невероятни места в тази област. Това е наистина страхотно място и ще ви позволи да имате най-доброто време, което някога ще имате със съпругата си. Околната среда на това място е много приятна и може да се каже, че е едно от най-добрите места за хора, които се интересуват от прекарване на медения си месец. Въпреки това може да има много други чудесни места в Chhattisgarh, но това са най-добрите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

89 − = 86