9 най – добрите мармаладски масла в Индия, които ви правят по – здрави | Стилове в живота

Нашият начин на живот вече влияе върху нашето здраве. Ето защо, какво ще кажем за това, че се замисляме за готварското масло, което използваме? Чрез интелигентен избор ние можем да направим здравословни варианти и в готварското олио, тъй като той формира основата на нашето готвене. Горчивото масло е здравословен избор. Така че решихме да ви дадем представа за най-доброто от горчицата, което хората използват за готвене. Прочетете, за да направите здравословния избор.

Различни марки от масло от горчица в Индия:

Повечето от домашния ни бюджет се изразходва за олио за готвене. Тук споделяме някои от най-добрите марки масло от горчица за добро здраве.

1. P-Mark горчица масло Марка:

горчица oil brands

От 1933 г., P-Mark прави чиста горчица, известно с богатството си. Също така е известно със своето качество и чистота. Той е идеален за вкусна и питателна храна и е изборът на готвачи и домакини. Това най-добро качество на марка горчично масло е добре опакован и е надежден избор.

2. Гулаб марка горско масло Марка:

Гълъб Brand Mustard Oil Brand

Гулаб марка горчица масло марка е основана в Делхи. Те са налични във всички количества. Известно е за неговата чистота. Тя се промива с азот, за да се увеличи с времето на обвивката. Тази марка е по-известна с фъстъчено масло. Уверете се, че включвате горчицата в диетата си. Известно е да стимулирате здравето на сърцето си, да подобрявате здравето на косата си и също така да третирате заболяванията на венците. Гулабното масло от горчица се използва от дълго време и е вярно в качеството.

3. Dabur горчица масло Марка:

Dabur Mustard Oil Brand

Dabur е добре известна марка в областта на храната и здравето. Тя придоби доверие за чистота. Dabur Масло от горчица може да се използва и за готвене и за красота. Известно е, че се използват най-фини и пресни горчични семена. Тази най-добра марка от горчично масло се прилага и външно, особено по време на масажи. Може да се използва и върху косата ви. Масажирането на малко синапено масло върху скалпа ви е особено полезно за здравето на косата ви. Тъй като Dabur е надеждна марка, можете да отидете за него.

Виж повече: Недостатъци на горчивото масло

4. Здравеопазване 1. Горчиво масло Марка:

Здраве 1stMustard Oil Brand

Здравето Първата храна е много добре известна марка за биологични храни. Това е наситено масло в сравнение с други марки синапено масло. Това се прави от процеса на студената преса. Той се използва широко в северната част на Индия. Известно е в домакинската кухня. Тази марка горно масло от горчица в Индия е изключително девствена и идва опаковани по здравословен начин. Студеното пресоване на маслото е добър избор. Когато масло се натиска студено, хранителните вещества и антиоксидантите се задържат в него, като по този начин се гарантира, че той достига до тялото ви.

5. Чисто и сигурно масло от горчица Марка:

чист and Sure Mustard oil Brand

Чисто и сигурно горчично масло се произвежда от най-доброто и най-добро качество на горчивото семе, отглеждано в сертифицирана биологична ферма. Използваните семена се отглеждат по химичен начин. Тя е изработена от студена преса. Известно е от много домакинства, които предпочитат да живеят по биологичен начин. Това е още една най-добра марка горчично масло, която може да искате да опитате. Тъй като горчивото масло има висока точка на загряване, това е популярен избор за дълбоко пържене и има идеален маслен състав, който е необходим.

6. Златна звезда Горчица масло Марка:

злато Star Mustard Oil Brand

Златната звезда Горчивото масло е научно преработено масло. Филтрира се два пъти. Той е тестван за химикали, така че да можем да го използваме при готвене. Може да се използва и за масажи. Понякога се използва за смазване. Семената от горчиво масло са богати източници на минерали като калций, магнезий, фосфор и калий. Той също така е добър източник на диета фолат и витамин А. Това най-ситно масло от горчица е изпълнено с добротата на основните елементи, необходими за тялото.

Виж повече: Как да си направим горчица

7. Dalda Горчиво масло Марка:

Dalda Mustard Oil Brand

Дървото от горчиво масло е много стар избор в синапено масло. Той е на пазара от 75 години насам. Това е най-доверената марка в Индия. Той идва с нулев холестерол. Той е най-богат на омега-3 мастни киселини. Той не съдържа аргамоново масло. Това също е предпочитан избор за коса. Макар че може да е прекалено лепкава за косата ви, тя все пак насърчава здравата коса. След като я приложите внимателно по цялата скалпа, не забравяйте да измиете добре с шампоан.

8. Tez Mustard Oil Марка:

Тез Mustard Oil Brand

Tez Масло от горчица е силно масло. Това е царят на синапено масло. Той е усъвършенстван в правилната степен. Филтрира се и първо се натиска. Той е идеален за готвене. Той се използва от мнозинството хора. Използва се за масажи, тъй като облекчава болката. Тез е още една марка на синапено масло в Индия, която е най-предпочитана за тяхното качество. Той е 100% естествен и е спечелил доверието на хората по отношение на качеството и чистотата.

Виж повече: Холестерол в горчица

9. Сураж Масло от горчица Марка:

Suraj Mustard Oil Brand

Suraj Mustard Oil е започнало през 1990 г. Тя е най-голямата компания за преработка на синапено масло. Той прави петрола в най-хигиеничното състояние. Известен е с етичните си стандарти. Той се обединява с висококвалифициран екип, който гарантира качеството на петрола. Можете също да опитате това за вашата коса и масаж. Добротата на хранителните вещества е правилно запазена в бутилката.

Горчивото масло е пътувало от северна Индия до всички нас около Индия днес. Основните хранителни вещества, съдържащи се в синапеното масло, са единствената причина да бъде популярна сред много домакинства. Използва се и за масаж, до готвене. Той не съдържа холестерол и е богат на омега-3. Това е количеството масло, което използваме в олиото за готвене, което има значение, а не онова, което използвате. Можете да използвате синапено масло за всеки вид готвене. Започнете днес и направете здравословен избор стъпка по стъпка.

Leave A Comment

53 − 44 =