9 най – добрите дълги прически Pixie Стилове в живота

Pixie hairstyles в момента управлява модната сцена. Историята на пикселите върви обратно към страниците на книгите за деца, където петер пан и неговата пикселна фея Тинкърбел ще продължат да се наслаждават на най-горещия летен моден облик. Обикновено те са ограничени по дължина, но могат да варират от момче, нарязано на кратко до фауна. Pixies са не само идеалният летен гуру, но и създател на тенденции. Изчезнали са дните, когато една жена в дългите й коси би символизирала красотата. С разнообразието от прически hairstyles, които правят своите кръгове, ето списък със сензационните пиксели.

Гъвкавият поглед:

дълго pixie hairstyles1

Ъгловият пиксел винаги е предпочитание за мнозина не само за неговата лекота, но и за тенденцията, определяща прическа. Обикновено косата се разделя от крайния край и се изрязва и оформя в съвършенство, така че едната страна на ключалката частично пада небрежно през лицето, излизаща от останалата част от косъма.

Прическата на Pixie Shag:

дълго pixie hairstyles2

Шортката е вдъхновена от външния вид, където косата завършва или ключалките попадат небрежно в разбъркани разхвърляни пътища, често отпускащи усещане за легло. Този пиксел се прави на слоеве, където горният слой е къс и свеж и долният слой пада отдолу.

Dual Lock Look:

дълго pixie hairstyles3

В този вид на пръстена, косата, най-вече страничните брави, са внимателно завити през челото, но за разлика от ъгловия външен вид, този път и двете страни са се опитали да бъдат по-дълги от останалата част от косата. Косата на гърба завършва малко над горната част на шията.

Pixie с функция:

дълго pixie hairstyles4

Често срещани сред тълпата на рок концерт, функционалните пиксели са много редки, но все пак стил. Косата е лъскава и права, а за разлика от останалите, които завършват в областта на шията, тази коса преминава по-нататък, малко по-дълго от обичайното. Короната на главата обаче има спокойна мека къса брава.

Виж повече:  Прически прическа за дълга коса

За по-дебелата коса:

дълго pixie hairstyles5

За по-дебелите красиви красоти, пикселът тук е идеалният по рода си. Косата, целият куп завършва в основата на врата ти и докато едната страна е къса и пухкава точно над ушите, другата половина покрива цялото чело, но продължава до бузите.

Страничната вълна:

дълго pixie hairstyles6

Тук в този пиксел виждаме различен набор от ключалки отстрани, където косата, за разлика от останалите, не е права или нервен, а по-скоро мека вълна или къдрица в края, показваща малко по-женствена страна за вас. Обикновено тези прически могат да бъдат оформени с сладък клип за добавяне към ефекта на външния вид.

Виж повече:  Emo Подстригване за дълга коса

Перото Pixie:

дълго pixie hairstyles7

Този пиксел спортен флот преряза бръснене на останалата част на главата, където косата е кратък и изтощен. Косата започва да расте бавно, когато се извива към короната. Веднъж на предната страна, косата е леко нарязана на перо, която ще ви позволи да спрете косата. Заключването на слоевете определено ще докаже плътността, докато показва стила.

Малка страна към нея:

дълго pixie hairstyles8

Pixie тук е най-доброто, където малко момиче се смесва с последните тенденции и формира класически стил. Този външен вид може да бъде подчертан с мека лента лента или клип.

Виж повече:  Прически за тънка дълга коса

Хипстър Пикси:

дълго pixie hairstyles9

Шарон камък, Майли Сайръс прическа е доста известен външен вид, че много известни личности са одобрили и да се създаде външност от това, тук е хипстър пиксел вид, който има мека Mohawk, докато страните са обръснати и загладени.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − 17 =