9 най-добрите чанти за офис и училище в Индия | Стилове в живота

Обяд чанти, облекло за очакваната си храна в кутия за обяд. С малко количество разходи, които могат да ви купят най-доброто оборудване за вкусни храни. Освежете себе си и храната около вас на работното място, пикник или всяко пътуване, пътуващо около тези най-избрани чанти.

най-доброто Office and School Lunch Bags in India

Различни видове чанти за обяд за мъже и жени:

1. Доста розови чанти за обяд за деца:

Красива Pink Bags

Тази доста розова карикатура отпечатана чанта е за сладко малко момиченце. В нея могат да се настанят малки бутилки и бутилки. Има цип, така че да не се измъкне от чантата. Дори известни деца могат да носят тази чанта плътно, което ще добави още по-хубаво отношение към сладките момичета.

2. Cartoon Printed Обяд чанти за училище:

карикатура Printed Bags

Картунното животно, отпечатано с изолирана торба, е оптимално за всички деца. С едно отделение носят основните си хранителни продукти по желание. Децата в предучилищното училище могат да носят очевидно чантата си, заедно с ненаситния си ум.

3. Училищни чанти за обяд:

Училище Lunch Bags

Този сървър за чанти е подобен на масата за маси, когато се отваря, което се грижи за бюрото, за да стане неприятно. Има един цип, който покрива кутията за храна, за да се замърси от замърсен въздух. Магазин за чанти Мат.

4. Екологични чанти за обяд за мъже и жени:

Екологичен Lunch Bags

Тя се брои в традиционните екологични кафяви торбички за хранителни продукти. Необходимо е минимално количество обяд. Приготвени с хартия и са доста удобни в употреба, също могат да бъдат направени сами вкъщи. Може да бъде повторно използван и рециклиран.

Виж повече: Бебешки спални чували

5. изолирани чанти за обяд:

Изолирани Bags

Тази торба за обяд на горната и долната част на отделенията за мъже прави по-задоволително да носят необходимия обяд според изискването. Един за плодовете за подмладяване на здрави мъже и един за да изпълнят глада си за храна, приготвена с топлина от любимите си хора. Изолирана ще запази храната в същото състояние, както е взета от дома.

6. Джут чанти за обяд за дамите:

юта Lunch Bags

Тази купа от юта за боядисване на юта е възхитителна за жените, простотата е сложността на този продукт. Красива военна живопис, изработена от основен графичен речник, квадрат, триъгълник и кръг, които придават повече деликатесност на материала от юта. Лесно достъпен с най-ниска цена удобен за употреба. Най-добрите чанти за обяд за жени от всички възрастови групи и дори най-малките момичета.

Виж повече: Странични Чанти

7. Tote Lunch Box Bags:

мъкна Bags

В течаща чанта тоте е очарователна торба за обяд за възрастни, за да носят плодовете, бутилките и кутията за храна, която може лесно да се носи специално, когато пътувате по пътя, като проследявате хладен външен вид. Храна, която ще им даде енергия за по-добро утре.

8. Оформени чанти за деца:

бухал Shaped Bag

Тази чанта може да бъде добра за децата, за да си помислят, че навлизат в света, наречен "Предучилищна". Включване на любимите закуски в кутията в тази сладка чанта за обяд за деца до края на предучилищната възраст.

Виж повече: Детски чанти за училище

9. Чанти за обяд в пикник:

пикник Lunch Bags

Пикник забавно може да се ползва с подходяща храна и облекло за храна ще бъде тази торба. Може да се използва за всички сезони, тъй като е водоустойчив, без притеснения за дъждовен ден. Пикник забавно с вкусна домашно пренесена храна ще бъде допълнително услуга с чантата. С храната хората наоколо се събраха за добро време и забавление.

Да обобщим обяда е жизненоважна част прави деня ви като огромен ден! Всичко в енергийния бустер за всички. Тези торби са тоалетните за кутия за обяд. Изберете този за вас, който може да задоволи вашите нужди с по-ниска цена и все пак да бъде възхитителна.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1