9 най-добрите анти-пърхот кондиционери на разположение в Индия

Тези дни хората често страдат от проблеми с пърхота. Това е много често срещан проблем, пред който са изправени мнозина от нас. Това също води до сухота и други раздразнения като изригвания и кипене. Има различни продукти, които могат да помогнат, ако те се използват редовно с други продукти, които могат да бъдат лечебни. Много от тях са доста достъпни. Често виждаме, че хората имат натоварени практики, поради което не разполагат с достатъчно време, за да си мият главите всеки ден или да отстранят праха и мръсотията. Често сухота и люспи обаче могат да бъдат свързани с лоши условия на хранене, както и с чистотата на ООН.

против пърхот-балсам

Ако обаче това са вътрешни причини, тогава човек трябва да обърне необходимото внимание на диетата. Ако това се дължи на външни фактори, тогава човек трябва да опита някои лечебни средства под формата на продукти, които могат да бъдат полезни за тази цел.

Контрол против пърхут в Индия:

По-долу са 9 най-добри кондиционери против пърхот, които човек може да използва редовно.

1. Dove Anti Dandruff Балсам:

Anti Dandruff Conditioners1

Това е много добре познат и популярен против пърхот кондиционер и това съдържа ZPTO, което е полезно да се правят всякакви форми на кипене или обриви по скалпа. Това също е много полезно за борба с всяка форма на сърбеж. Това е умерено на цена и е лесно достъпно около 150 рупии.

2. VLCC защита на косата с ментол:

Anti Dandruff Conditioners2

Това е много достъпно и доста популярно. Това е от VLCC, която е добре известна марка. Това е умерено на цена от около 105 рупии.

3. Vedic Line D Clean Conditioner:

Anti Dandruff Conditioners3

Това е много популярно, но това е доста достъпно. Това е за редовна употреба и е с умерени цени на около 150 INR. Това също дава много добър блясък и блясък. Това съдържа екстракти от мащерка и чаено дърво.

Виж повече: Най-добър Шампоан против пърхот в Индия

4. Matrix Biolage против пърхот Балсам:

Anti Dandruff Conditioners4

Това е доста популярно и това съдържа Pythrithone Zinc, който е противогъбичен агент и помага лесно да се отървете от инфекциите. Това е добре за хора, които имат циреи или изригвания. Това е умерено ценово и доста достъпно.

5. Schwarzkopf BC балсам за тяло за скалп терапия:

Anti Dandruff Conditioners5

Това съдържа витамин b3 и пиритион цинк, който помага да се запази главата от инфекции и сухота. Това има добри овлажняващи свойства, което също е доста полезно.

6. Биотик Балсам за мащерка:

Anti Dandruff Conditioners6

Това е добре известен продукт, който е доста достъпен, тъй като цената е много по-малка. Това също е билково и затова няма никакви странични ефекти. Това може да бъде закупено от всички магазини, които ги продават и използват редовно. Това съдържа екстракти от листа от мащерка, които осигуряват охлаждане, а също и управляем тласък. Това е доста популярно и много жени използват това.

Виж повече: Най-добър против пърхот косо масло

7. Neutrogena Tgel терапевтичен кондиционер:

Anti Dandruff Conditioners7

Това е лекарствен продукт, който може да бъде добър, за да се отървете от сърбеж, а също и обриви или кипене. Това също така помага да се направят секциите по-лесно управляеми и е много висока цена на около 1500 рупии за бутилка с умерена големина.

8. Балсам за укрепване на Garnier Fructis с масло:

Anti Dandruff Conditioners8

Това съдържа плодови хранителни вещества и е много достъпен и популярен против пърхот кондиционер. Едно лице може да използва това редовно. Това струва около 150 рупии приблизително за умерена бутилка. Това е добре за сухота.

9. Пантене Про-V Scalp Балсам:

Anti Dandruff Conditioners9

Това е много достъпен анти-пърхот кондиционер. Това съдържа Pro-V формулировка и ZPT, които са много ефективни за борба с везните. Това струва приблизително 150 рупии за бутилка с умерен размер. Ето защо това е доста евтино и добро за редовна употреба.

Виж повече: Лечение на пърхота

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − = 14