9 Най-добри традиционни хиджаб за мъже в тенденция Стилове в живота

Hijab терминологията - "покриване, обвивка, завеса, воал, обикновено се свързва с ислямска рокля на мюсюлманските жени, но истински мюсюлманин - мъж или жена трябва да следва скромен костюм на облеклото. Традиционно хиджабът за мъжете варира от една страна в друга, но изпълнява трезвостта на ислямската рокля.

Различни видове хиджаб за мъже:

Топ 9 мюсюлмански мъже хиджаб има всички предмети, категоризирани като ислямско облекло за мъже, което им дава изключителен външен вид.

1. Традиционен хиджаб за мъже:

традиционен Hijab For Men

Размразяването или подметката е конвенционална и модерна рокля на глезена, пригодена като риза. Има къса кръгла яка, бутони от врата до гърдите, джобове от двете страни и контрастни цветове, които подчертават раменете. Обикновено е в бял цвят, но също така се предлага и в други цветове по време на зимата. Мъжете, носещи хиджаб, също са известни като dishdasha / kandura / jalabiyya.

2. Ислямски панталони Thobe:

ислямски Thobe Pants

Serwal са бели памучни панталони в мюсюлманска култура, които обикновено се носят под дългата рокля и дълги рокли, заедно с памук. Те са известни още като mikasser. Те са проектирани да се вписват много удобно с еластична талия, шнур или и двете. Има странични джобове с цип. Това парче хиджаб за мъже може да се носят сами като пижами.

3. Regal Arab Headnress:

царствен Arab Headdress

Kufi, egal, ghutra са важни парчета на мюсюлманските мъже хиджаб главата рокля. Ghutra, квадратна бяла / карета памучна забрадка, се носеше overkufi, малка бяла шапка. Черната лента, равна, се носеше върху горната част на козметиката, за да държи ghutra на място. Модерните равновесие са изработени от плътно черна козина и овча вълна.

4. Majestic Arab Robe:

величествен Arab Robe

Бисхът или аба е хлабава арабска мъжка пелерина с дълъг ръкав, носена над гърдите. Той е изработен от памук или камила / овча вълна и е изрязан с изискана златна бродерия, наречена Могасаб. Хиджабът е популярен сред личности от правителството, религиозни глави и др. За специални поводи.

5. Ежедневно облекло за свободното време:

Всеки ден Leisure Wear

Shalwar kameez е мюсюлманското мъжко облекло, идващо от индийски субконтинент и ежедневно износване в много части на под-континента. Той се състои от дълги туники над хлабав панталон, тесен в глезена. Това е обичаен избор да се носят на церемониални поводи, за да съвпадат стил с комфорт. Ежедневно износване в много части на под континента.

6. Независима ислямска екипировка:

небрежен Islamic Outfit

Тези мъже, носещи хиджаб, са добре координирани с професионални или случайни ислямски облекла. Izar / lungi е широка лента от плат, обвита около кръста като саргон и ролка на подходяща дължина, за да се побере. Това основно облекло е изработено от памучни влакна с шарки, изтъкани в плата. Това е предпочитано за спокоен стил за почивка у дома, за да се работи на работа или по улиците.

Виж повече: Модела Хиджаб Дете

7. Износване на обикновена ислямска глава:

обичаен Islamic Head wear

Turbans са други мъжки hijab облекла от различни стилове и цветове за различни поводи. Това е дълъг парче плат, обвито около главата няколко пъти. Уреждането на гънките е специфично за всеки регион и култура. Различни материали като фин памук и скъпи коприни се използват за създаване на турбини.

8. Обичайно износване на Kufi Head:

обичаен Kufi Head wear

Стара ислямска практика да носят молитвени шапки, за да покажат вярност към исляма. Популярно известни като топи, черепна капачка или куфи, те са плетени мрежести капачки от силен бял материал. Той е еластичен по природа, за да прилепне плътно към главата. Този хиджаб за момчетата видно е в бял цвят, но също така са предпочитани зелени, сиви, кафяви.

Виж повече: Hijab Style 2018

9. Свещен ислямски ансамбъл:

свещен Islamic Ensemble

Ихрам, хиджабът за мъжете е рокля за мъже. Комплектът ihram се състои от две бели дрехи без шевове или бримки, колан за документи, пари, дигитална чаша, естествена ароматизация и пясък, без шевове. Една бяла кърпа покрива тялото от кръста надолу, а другата се събира около рамото. Символът на чистотата и целта е да се премахне класовото разграничение и да бъдеш равен в присъствието на Бога.

Дали мъжете носят хиджаб? Да, терминът хиджаб, по отношение на мъжете, няма същото техническо значение, както при жените. Но Хиджаб за мъжете е критично важно ислямско учение; Мюсюлманските мъже също трябва да следват скромен облик и скромен начин на живот.

Виж повече: Hijab облекла за училище

Leave A Comment

65 − 61 =