9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

Цветята са общи дизайни за всички видове ранголи. Те могат да се прибавят под всякаква форма и те сами по себе си правят шаблон за ранголис. Розата е една от любимите цветя на хората и ранголистите рози са станали доста често в момента. Днес говорим за ранголи с розови цветя.

Красива роза Rangoli дизайни със снимки:

Следват най-известните дизайнерски розови цветя с снимки за вас.

1. Big Rose Rangoli Дизайн с листа:

роза rangoli

Виждаме една голяма роза, изтеглена на тротоара на улицата. Границата на листата първоначално е била нарисувана с бели ранголи и след това е била последвана от тъмен зелен оттенък за външната граница на листата. Отвътре листата бяха оцветени с по-светъл зелен цвят, а след това розата беше изтеглена в средата. Очертанията бяха оцветени в тъмночервено, а вътре имаше смес от червено и жълто.

2. Букет от рози Rangoli Design:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

На снимката е изобразен букет от рози, в който са включени жълти и червени рози, заедно със зелените розови листа. Букетът включва и малки цветчета в синьо и розово, което допринася за красотата на изкуството. Розите са очертани с граници, като бяло за червено и оранжево за жълтите рози, а след това са оцветени отвътре. Кошницата е оцветена в кафяво и на нея е написана "Happy Day". Тази роза е полезна за участие в състезанието.

3. Rose Rangoli Дизайн с Diyas За Diwali:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

Имаме много просто розово розово дърво, нарисувано на снимката по-горе. Тя включва отворени венчелистчета от рози, заобиколени със зелени листа, което го прави по-изявен. Над листата има надписи и те са в розово. Има подобни форми в кафяво и оранжево, непосредствено до розовите. Можете да направите този тип ранголи дизайни на розови цветя с точки.

Виж повече: Единични линии Rangoli дизайни

4. Различен дизайн на Rose Rangoli за състезание:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

Голяма роза е начертана в средата и е оградена от зелени листа навън. Около голямата роза е по-малка роза с подходящи стъбла и листа и те са оцветени в лилаво, жълто и розово. Стеблото и листата, разбира се, са в зелено и границата е бяла, която може да бъде изработена. Цялото изкуство е направено въз основа на границата му. Това е един от най-популярните розови цветни ранголи с листа за състезания.

5. Уникален розов дизайн с 3 цвята:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

Това е много уникална роза, съставена с помощта на ранголи цветове. Използвани са само три цвята и са червени, жълти и черни. Всички те са по-блестящи от обикновено и черна основа правят портрета да изглежда по-хубав. Основата е неравномерно разпределена в червени и жълти цветове, а след това е направена четка, за да се направи само формата на розата върху червената страна и стъблото и листата на жълтия цвят.

6. Пинк Роза Ранголи Дизайн Колам:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

На снимката по-горе виждаме розово и две червени рози. Това не изглежда много добре или професионално, а очертанието е малко по-широко от това, което би трябвало да бъде. Розовата роза е оцветена с два нюанса, а червените рози са по-малки. Тук в тази снимка, розите включват листа красиво, както добре. Това е цветно розово цвете ранголи колела с листа.

Виж повече: Добри проекти на Ранголи за Деня на независимостта

7. Rose Tree Rangoli Дизайн:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

На снимката по-горе е показан чист чертеж на ранголи. Цветовете на цветята и листата са много приятно засенчени и изглеждат изключително цветни. Има една синя и пурпурна роза заедно с голямата червена роза и те са направени с помощта на бял контур.

8. Циркулярна роза Ранголи Модел:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

Кръглият модел е очертан с жълто като основата и полукръговете в него в розово и зелено. Има голяма роза, която е изписана с бяло очертание и има също стъбло долу заедно с два листа.

Виж повече: 3d Rangoli Art Designs

9. Обикновеното ранголи, използващо рози и дияси:

9 Най-добри роза цветя Rangoli дизайни с снимки

Това е обикновен ранголи, направен с ярки цветове от лилаво, оранжево, жълто и зелено. Естествени розови цветя са поставени в средата, за да добавите към красотата. Това е друг прост розов дизайн с диги за Дивали фестивал.

Leave A Comment

4 + 5 =