9 най-добри пътни и бизнес томи чанти в различни модели

Тъмните торбички са наречени перуански церемониален нож, който се използва за раздробяване. Фирмата се намира в Ню Джърси и е един от водещите производители на чанти и куфари. Фирмата разполага с магазини и магазини в цял свят и чантите й се предлагат и във водещи търговски центрове. Освен торбичките Tumi се е специализирал и в аксесоари като писалки, колани и електронно оборудване. Торбичките Tumi са проектирани от балистичен найлон, кожа и много други висококачествени продукти. Чантата е страхотно да изглежда и да използва дори.

пътуване and Business Tumi Bags in Different Models

Различни видове чанти Tumi в Индия 2017:

Нека да разгледаме топ 9 дизайна на тони чанти за офис, пътуване и домашно ползване.

1. Tumi Cool Duffle чанти за тийнейджъри:

Туми-хладно-сака-чували

Дюлските торбички обикновено са цилиндрични и са изработени от платно. Има шнурове за затваряне на чантата. Тъмната чанта изглежда много стилна, тъй като има предни джобове и голямо отделение за съхранение. Над низ има предпазител за вратовръзка и широки ремъци за носене на торбата. Чантата е коледна чанта, която изглежда страхотно.

2. Тъмни чанти за фотоапарат:

Туми-камера чанти

Някои хора харесват фотографията и предпочитат да имат отделни чанти за фотоапарати. Tumi е проектирал перфектна чанта за фотоапарат за такива хора, като има предвид всички интеграции на камерата и другите аксесоари. Торбичките са подплатени навсякъде, за да придадат сигурност на камерата и са много удобни и лесни за употреба.

3. Tumi Travel Tote чанти за момичета:

Туми-туристически-мъкна чанти

Докато пътувате, се нуждаете от удобна чанта за рамо за пътуване, така че Tumi има торбички за вас. Чантата има гладкото покритие и е доста голяма, за да можете да носите най-важното, докато сте в движение. Чантата има малки ремъци, така че да може удобно да се обеси на раменете.

4. Tumi Gym Bag:

Туми-фитнес-чанта

За да останете годни и добре, трябва да посетите фитнес зала, така че Tumi е проектирал перфектна и издръжлива чанта за любителите на фитнес залата. Чантата има отделни отделения за съхранение и удобни дръжки за лесно пренасяне на чантата. Има малка предна торба с цип, за да поддържате мобилния си телефон, докато тренирате.

Виж повече: Плажни чанти

5. Тъмни кръгла торбичка:

Туми-напречно тялото торба

Туни проектира много стилни и хладни, изглеждащи кръстосани торбички. Металните аксесоари, използвани в чантата, подобряват външния вид на чантата и имат гладки дълги ремъци, така обесени на раменете, като по този начин придават ослепителен външен вид на лицето.

6. Tumi Slim лаптоп за лаптоп:

Туми-тънък лаптоп чанта

Тъй като сега лаптопът се превърна в необходимост торби лаптоп чанти са много осъществими и гъвкави за използване. Чантата има няколко подплатени джобчета отвън и отвътре, за да предпази лаптопа безопасно. Чантата има дръжки, както и неопренови каишки за носене на лаптопа.

Виж повече: Дизайнерски съединителни чанти

7. Стилна чанта Tumi за жени:

стилен-Туми-чанта-за-жени

Тук идва стилна и лумна торба, създадена от Тхуми, особено за жени. Той има заключващ механизъм за затваряне, подобрявайки вида на чантата. Чувалите големи предни торбички, както и голям шкаф за съхранение на личните вещи. Чантата ви дава минималистичен вид, когато се носите на място.

8. Tumi Чанти за мъже:

Туми чанти-за-мъже

Чантата има няколко малки джоба за съхранение и голямо отделение отзад. Стилните джобове и шарка в предната част правят чантата да изглежда различна от останалите и стилна, когато се носи от мъжете. Чантите се предлагат в много цветове и форми, което дава огромен избор на мъжете да изберат стилен за тях.

Виж повече: Бижута стил Биркин

9. Тъмни чанти за багаж:

Туми за съхранение на багаж, чанта

Тони чантите за багаж са много удобни и удобни за употреба, докато при проектирането на функционалността се има предвид. Чантата има ротационни колела и регулируема дръжка за издърпване на торбата. Чантите се предлагат в широк диапазон и размер и можете да изберете опцията според Вашия избор.

Тъмните торбички са много удобни и невероятни, за да изглеждат и дори да се използват, тъй като производителите на чантата са имали предвид функционалността на чантата, докато я проектират. Торбата е модерна да се погледне и Tumi има огромна колекция и разновидности на торби. Можете да получите всякакъв вид или категория чанти, които имате нужда от Tumi. Чантата е трайна и има силно затваряне и може да се държи в продължение на години.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 20 = 23