9 Най-добри прически за дълги коси на жени през 2018 г. | Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

9 Най-добри прически за дълги коси на жени през 2018 г. | Стилове в живота

Дългата, лъскава и блестяща коса понякога е най-красивият аспект на външния ви вид. Но това може да е нещо също като кавга. когато е вкъщи или се занимава с някакъв физически труд, лесно може да се изплъзне, като свърже високо пони или го преобърне в разхвърлян кит.

формален hairstyles for long hair

Но какво правиш по време на официалния повод? Докато някои момичета намират опитвайки се за нови прически и забавления updos, други се чувстват доста необуздани, за да се справят с тези ситуации. Когато се забиете в последния случай, не се безпокойте. Не е нужно да го скъсате или да вземете козметика.

Прости и последни официални прически за дълги коси:

Ето списък на лесни прически за дълги коси!

High Bun:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR1

Buns са най-лесните от всички прически и докато повечето хора смятат, че са неформални, когато се правят правилно, те могат да ви дадат много формален поглед. Сега, когато е направено, един висококачествен или стегнат коноп изглежда сложно и стегнато. Тя не ви дава разхвърлян вид, който обикновено показвате у дома. Методът е прост. Направете високо пони, завъртете косата си в възел и след това сгънете ръбовете вътре и използвайте щифтове, за да задържите всички непочтителни нишки.

Нисък чунгон:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR2

Високата буца изглежда добре и прилича. Но вие имате нужда от наистина дълги коси, за да го направите. ако косата ви е на по-късата страна, трябва да отидете за нисък чунгон. Отделете горната и долната половина на косата си, след това залепете горната половина и издърпайте долната половина в разхвърлян възел. Извадете щифта от горната половина и го пъхнете в долната кана. Завържете свободните редове с щифтове.

Виж повече: Открийте прически за коса Дълга коса

Необходими са само минути:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR3

Прическата, която се нуждае само от минута, очевидно не е толкова сложна, колкото и двете, но тя ще ви служи добре. Особено, ако тичаш наистина късно и твоята поръчка не те кара да изглеждаш изключително формално. Всичко, което трябва да направите, е да вземете косата си и да я завъртите така, както бихте направили, докато правите пони. След това го натрупвайте, докато върховете достигнат до върха на главата ви и я закопчайте в средата.

Вплетени Chignon:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR4

Тази прическа изисква от време, но е доста лесно да се направи. Поставете голяма пластична лента на пенираната си коса. След това поставете в нишките. От единия край на главата до другия край и воала! Имате това.

Виж повече: Обикновено прически прически за дълга коса

Плетена гъба:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR5

Друг стил, който можете да опитате е да плетете косата си, преди да направите коктейл. Просто заплитайте половината от косата си и сгънете останалата част в копър на върха.

Елегантна опашка:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR6

Ако нямате нищо против да използвате много спрей за коса, сънната опашка също може да изглежда много формална. само гребете косата си, докато стане лъскава и гладка. След това го завържете с висока конска опашка и подредете предната част, за да отговаряте на вашето лице.

Виж повече: Лесни прически за момичета с дълга коса

Страничен гръб с обрат:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR7

И това е лесно! просто завъртете косата от едната страна и след това вземете косата от другата страна, добавете го и го завъртете в колба.

Рибени пръстени:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR8

Странична риза плитка може да изглежда формално също! просто съберете косата си от едната страна, както бихте направили за странично пони и след това направете риба.

Пухкава опашка:

ОФИЦИАЛНО HAIRSTYLES FOR LONG HAIR9

Това ви дава донякъде ретро вид. Отделяте предната и задната част на косата си. След това вратовръзката на гърба се забива в конска опашка и притиска фронта в издутия стил в опашката.

Какво е късно, за да получите различна прическа, за да присъствате на официални събития, след като видяхте тази статия. Отидете с уникален стил и привлечете вниманието на всички в събитието.

Изображения Източник: Shutter stock

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 52 = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map