9 най – добри попаркови памучни сара Стилове в живота

Сега Индия е голяма страна с голямо семейство, в което живее в себе си. Индианците са разделени в короната, където всяка култура следва собственото си наследство, но е обвързана в корените, където ние признаваме себе си като деца на Индия. Сред различните разнообразни култури, южната Индия показва летящи цветове. Богатите дизайни и чистите цветове от различни копринени, памучни и меки кашмирени тъкани от юта ни оставиха зашеметени и идващи от един от тези южни центрове за таланти, Telengana, Pochampally, тук са някои от чудесните дизайни, които ни благословиха.

Красиви и традиционни похампални памучни сарита с изображения:

Нека трябва да погледнем в топ 9 дизайна на champally памучни sarees.

1. Празникът:

pochampally cotton sarees

Обикновено, когато казваме празнично, това е една от онези леко търгувани сареи с намек за елегантност, смесена добре с трезвостта. За перфектния празничен сутрешен поглед този сарей трябва да се съчетае с мека бяла блуза или бледи червено. Всъщност, основата на саре е в млечнобяла бяла с красиви червени гранични линии, заедно с бледи водни маркировки в червено. На външния вид се добавя намек на леко жълто отстрани.

2. Смеси и мач модели:

Pochampally cotton sarees Mix and match patterns

Тази сара е цветна украса на модели, при които два от най-добрите цветове - тъмносиньото и омекотените червени гелове са добре свързани, за да създадат перфектния външен вид на вечерта. Цветът на тялото на сара е дълбоко кралско синьо с останалата част от границата, заедно с паллу, спортен с матово червено. Останалите модели са в жълто с мек златист блясък.

3. Сатен Грей:

Pochampally cotton sarees Satin grey

Сарее е в плътно сиво, с красив нюанс на червено по външните линии. Който казваше сиво е тъмен и тъмен цвят, никога не съчетаваше най-доброто от цветовете. Палето за саре е с красива червена, жълта и маслена ивица към края. Сивото в сарее е направено от най-финия памук, който му придава шифон.

4. Сиво и черно:

Pochampally cotton sarees Grey and black

Тук виждаме цвета сив в съвсем различен вид. Този път оттенъкът е много по-светъл и има сатенен усет към него, който вика елегантност. Това сиво тук е съчетано с тъмно черно, което продължава в парченца до края на палубата. Цялата граница е изработена от най-добрата работа на златната шарка на Георгите с меко златно изкуство на паллу.

5. Проверки:

Pochampally cotton sarees checks

Проверките са една от последните тенденции, които са в сила днес и затова ние събираме най-доброто от нюансите в тази сара. Има малко голо и малко черно хвърлено в смесица от червени и черно-червените черти, които се появяват от синьото в паллу, което придава модерен усет към него.

6. Голи нюанси:

Pochampally cotton Nude hues

Цялата сара е в мека бежова с красив розов омър оттенък на границата. Този омбреж има отделна точка на преход от бежовата, която сигнализира за поразителния ефект. Ефектът на границата е направен от най-мекото медно злато и използването на лилави ивици в края на паллу е наистина поразително.

7. Цветя в дивата природа:

Pochampally cotton Flowers in the wild

Изобразявайте лятото както никога досега с тази страхотна сара в черно и жълто злато. Въпреки това, тази памучна сарее е в мек цвят, където сарето отговаря на летните нужди с избледнелите жълти и черни нюанси. На тялото на сарее има няколко намека за бяло цвете.

Виж повече:  Керала памук Sarees дизайни

8. Stripe Affair:

Pochampally cotton Stripe affair

Сарее е микс и съвпадение на красив розов и черен балон. Краят на паллу е спортен с много красив сив шаблон в долния край, който изглежда красиво разположен срещу черното. Използването на бялата лента запечатва сделката.

Виж повече:  Мангалагири памучен сарий

9. Богатото злато:

Pochampally cotton rich gold

Тялото на сара е изработено от бял памук с най-меките златни детайли. Има красиви златни акценти, направени от блестящо жълто злато, което дава чувственото богатство на външния вид.

Виж повече: Южна индийски памучни сари

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 52 = 60