9 най – добри плаващи дизайни на Стилове в живота

Типичният традиционен ранголис се правеше на прах на пода. Но както и всички останали традиции, ранголисът също е актуализиран, за да отговаря на нуждите на човека от 21-ви век. Плаващият ранголис е резултат от това творение. В днешния ден жените в градските семейства също работят. Така че никой няма време, необходимо да направи пълен ранголи. Така че това, което правят вместо това, е да купят стикери "ранголи", цифрови или ръчно изработени с кристали. Те залепват тези стикери върху подовете и служат като ефективен ранголист. Една стъпка напред е закупуването на пластмасовия плаващ ранголис, който можете да плувате в големи чаши с водни плочки.

Различни видове плаващи дизайни на Rangoli:

Нека видим как да нарисуваме плаващите ранголи с различни материали в различни модели.

1. Силно орнаментиран плаващ ранголис:

плаващ rangoli

Плуващият ранголис с голямо количество кристали в различни цветове, образуващи концентрични кръгове или цветни листенца, са един вид. Те могат да изглеждат много грозни за някои, но служат на целта за останалите. Те имат по същество традиционен външен вид и повече глазура и блясък от обикновения ранголис на прах от старите дни.

2. Красива плаващ ранглис:

Красив Floating Rangolis

Плуващи шаблони не трябва да бъдат обикновени кръгове или цветя. Те могат да бъдат креативни дизайни с различна форма и криви. Всичко, което трябва да направите, за да направите плаващ ранголи, е да направите своя дизайн върху дебели пластмаси, така че те да се плуват, когато се поставят върху вода! Често плаващите свещи се добавят към тях, за да станат по-привлекателни.

Виж повече: Гуджарати Дивали Ранголи

3. Флорален плаващ ранголис:

цветен Floating Rangolis

Плуващи ранголи проекти във формата на цветя с повече кристали цветя в рамките също изглежда страхотно. Камъните с живи пурпурни, златисти и бели цветове придават блясък на дизайна, който го прави по-привлекателен. Тези дизайни са прости и все пак изглеждат сложни. Това е тяхната красота.

4. Традиционен плаващ ранголис:

традиционен Floating Rangolis

Плуващият ранголис в традиционните форми с камъни, които декорират границите на дизайна, също изглеждат страхотно. моделите са прости геометрични форми, подредени по изкусни начини. Тези ранголи могат да се поставят в големи купички от теракота с цветя и дия и други такива допълнителни украшения.

5. Прост плаващ ранголис:

прост Floating Rangolis

Обикновено плаващите ранголи включват малки кръгови аранжименти с различни цветни кристали. Те могат да бъдат направени да се плуват в малки стъклени чаши с цветя и diyas, за да добавите към своя чар. Използваните цветове могат да включват червено, синьо, зелено или типично злато и бяло, със свещ в мъртвия център.

Виж повече: Ръчно изработени модели Rangoli

6. Малък цветен плаващ ранголис:

малък Flower Floating Rangolis

Един от типичните, но красиви плаващи планове на ранголи включва малки кръгли цветя, изработени от кристали. Всяка от цветята има различна основа и използва различни цветови комбинации. От серия от шест или осем цвята се изливат заедно в голяма купа. Те изглеждат елегантни и хубави.

7. Плаващи Rangoli от червен и син камък:

червен and Blue Stone Floating Rangoli

Плаващ ранголи с червена розова с форма на свещ в средата и червен, син камък, украсен с кръгла граница около него, изглежда отлично! Лесно е да се направи и изключително да се погледне. Тези дизайни се предлагат лесно на пазарите.

8. Звездна цвете в плаващ Rangoli дизайни:

звезда Flower Shaped Floating Rangoli Designs

Плаващите ранголи във формата на звезда са също често срещана идея. Границите на тези цветя са направени чрез залепване на малки кристали. Големите се използват за други детайли и декорации. Добавянето на диази отстрани е допълнителна полза.

Вижте повече: Дизайн на Big Rangoli

9. Красиви плаващи Rangoli дизайни:

Красив Floating Rangoli Designs

Красив дизайн на ранголи с типичните индийски лебедови листа и централен кръг е друга чудесна идея. Отново малки камъни се използват, за да направят границата и други камъни с различни размери и цветове, за да украсят формата по-нататък. Тези дизайн ранголи изглеждат чудесно, независимо дали са плаващи заедно с дия или сами.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

87 − = 86