9 най – добри овлажняващи орели | Стилове в живота

Клон на многомилионния процъфтяващ Proctor и хазарт, американска продукция на козметична линия, която ви осигурява досадни козметични заболявания и в рамките на приятелски джобен обхват, Олей е общоприето име на домакинство през последните няколко години и се очертава като един от най-добрите известна козметична марка по целия свят.

В днешното писане ще обсъдим няколко неща за овлажнителите, предоставени от компанията Olay, но преди да разгледаме работата и да се възползваме от овлажнителя. Овлажнителят никога няма да позволи на кожата ви да изпъди и да изсъхне, без да позволи ненужното утаяване на козметичните масла, като по този начин създаде перфектен продукт, който да предпази кожата ви от напълване и еластичност, докато е свежа и жива.

Популярни Olay овлажнители в Индия:

Нека трябва да погледнем към най-горните овлажнители.

1. Olay овлажняващ лосион:

Olay moisturizer

Основните съставки в този продукт са Лайка и експертът на кожата Алое Вера. Не само този овлажнител успокоява и подхранва кожата, но също така се заключва във влагата, така че можете да спортувате ясна мека кожа през целия ден.

2. Olay Total Effects 7 в 1 крем против стареене на кожата:

Olay moisturizers 2

Кремът против стареене 7 в 1 е овлажнител, който включва серум и анти-стареене в себе си като овлажняващ агент, който осигурява основните хранителни вещества, които правят вашата кожа толкова привлекателна и сатен мека. Седем красота ползи се комбинират в този продукт, за да ви даде жив поглед.

3. Olay Complete Day UV Увлажнител SPF15:

Olay moisturizers 3

Пълният цял ​​ден овлажнител идва с SPF от 15, който образува защитна обвивка над кожата ви, отразяваща гръбната слънчева и UV лъчи, а коктейлът от различни витамини като B3, C и E ще подхранва и допълва кожата през целия ден.

4. Olay Active Hydrating Moisturizer:

Olay moisturizers 4

Хидратиращият овлажнител оставя името си, тъй като тя напълно овлажнява кожата ви дори на клетъчните нива, като прониква през грубите слоеве, превръщайки ги в меки и еластични. Без грес след ефекта, кожата ви ще се възстанови и освежи.

5. Olay Fresh Effects Хидратиращ гел хидратант:

Olay moisturizers 5

Формулата на този овлажняващ препарат го прави идеална за кожата и за мазните кожи, където екстрактите от орлови нокти и белия чай уголемяват и овлажняват кожата, без да запушват порите ви. Сега вашите пори могат да вдишват свежи, докато кожата ви е хидратирана и лека.

Виж повече:  Nivea овлажняващ крем

6. Olay Micro-Sculpting Cream Moisturizer:

Olay moisturizers 6

Заслужава си джобчето, този микропластификационен овлажнител от Оле не само усъвършенства фините линии и се справя с липсата на влага, но също така помага за изглаждане и извайване на лицето ви с по-елегантен и архитектурен вид, като в същото време изпълнява основните бръчки на овлажнителите.

7. Olay Total Effects овлажняващ крем SPF15:

Olay moisturizers 7

Технологията Solasheer осигурява широкоспектърна защита от слънце с SPF15 като щит на воина, докато овлажнителят за перо на тегло се вписва перфектно с кожата и подмладява и събужда глухите клетки, за да ви даде жив и ярък външен вид.

Виж повече:  Езера за овлажняване на лицето

8. Олей Регенерист Светещ тон за подобряване на овлажняването:

Olay moisturizers 8

Нищо, което кристалната бутилка не може да победи, опаковани в деликатен класически контейнер, основният фокус на Регенериста за овлажнител е кожата, където можете да постигнете перфектната перла като блясък, като същевременно намалите тъмните петна, фините линии и хидратирате лицето си в меко и еластично текстура на кожата.

9. Olay Total Night Pore Perfector Овлажняващ агент:

Olay moisturizers 9

Операторът на порите на Olay работи върху разширените пори, които създават грапавост и неравномерна тонус на кожата в кожата ви. Хидратира и подмладява частиците на кожата, този продукт ще намали размера на порите и ще го свие за най-доброто, за да можем да спортуваме здрава твърда кожа.

Виж повече: Оцветен овлажнител в Индия

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 9