9 Най-добри овлажняващи марля за измиване на лицето за 2018 г. Индия | Стилове в живота

Овлажняващото измиване на лицето помага да се хидратира кожата. През зимния сезон, кожата е склонна да изсъхне и за да се поддържа влага в кожата е необходимо добро овлажняващо измиване на лицето. Изборът на овлажняващо измиване на лицето помага за отстраняване на мръсотията от порите и поддържа кожата чиста и влажна. Билковото овлажняващо измиване на лицето помага да се запази здравата кожа без да се уврежда кожата.

Най-добрите овлажняващи марка за измиване на лицето за 2018 Индия:

Съгласно нашия тип кожа можем да изберем най-доброто овлажняващо измиване за лице за суха кожа за редовна употреба, намиращо се под топ 9 най-добрите хидратиращи марка за измиване на лицето, които със сигурност са подходящи за вашата кожа.

1. Патанджали мед оранжево лице измиване:

Патанджали Honey Orange Face Wash

Това измиване на лицето е уникална комбинация от натурални билки и мед. Тя е без сапун. Отстранява излишното масло от дълбоките пори на кожата. Поддържа кожата чиста и чиста. Помага за хидратиране на кожата. Естествените съставки, които се съдържат в измиването на лицето, поддържат кожата гладка и блестяща. Това е просто овлажняващо измиване на лицето.

Употреба: Вземете малко количество гел. Направете го, за да направите пепел. Нанесете го равномерно върху лицето. Почиствайте го с вода. Направете го два пъти на ден, за да постигнете по-добри резултати.

Цена: Това струва RS.45 за 60 г.

2. Всеки ден Apple хидратиращ плодов измиване на плодове:

Everyuth Apple Hydrating Fruit Face Wash

Това е измиване на лицето без сапун. Съдържа екстракти от ябълки и съдържание на нано мулти витамин А. Опреснява кожата и я хидратира. Той премахва мръсотията и другите примеси от кожата. Това е добро овлажняващо измиване на лицето за чувствителна кожа.

Употреба: Използвайте го два пъти дневно. Вземете малко количество крем и го нанесете гладко върху лицето. Измийте го с топла вода.

Цена: Това струва Rs.77 за 100 грама.

3. Spawake овлажняващо измиване на лицето:

Spawake Moisturizing Face Wash

Spawake хидратира кожата и поддържа кожата здрава. Това измиване на лицето съдържа екстракти от морска сол и перлени прахове, както и освежаващ гел от пяна. Тя овлажнява кожата и я поддържа гладка. Той премахва мръсотията и примесите от кожата. Това е добро овлажняващо измиване на лицето за суха кожа.

Употреба: Нанесете малка пяна и я направете в пяна, нанесете гладко върху повърхността и я измийте с вода.

Цена: Това струва Rs.82 за 50g.

4. Dove Beauty Moisture Face Wash:

гълъб Beauty Moisture Face Wash

Гълъба е обогатена със серум за красота, който помага за поддържане на влагата в кожата. Той премахва мръсотията от порите. Поддържа кожата хидратирана. Дълбоко почистващ препарат за кожата. Това е прост вид овлажняващо кожата лице.

Употреба: Използвайте го ежедневно за добри резултати. Използвайте малко количество гел. Тренирайте пяната и гладко нанесете върху кожата. Измийте го с вода.

Цена: Това струва Rs.105 за 50 мл.

5. Овлажняващо измиване на лицето на Д-р Батра:

Dr.Batra's Moisturizing Face Wash

Това измиване на лицето е обогатено с екстракти от алое вера, което придава успокояващо усещане за кожата. Подхранва и овлажнява кожата и се бори срещу кожни заболявания като екзема. Също така се бори срещу стареенето. Поддържа кожата свежа и влажна. Това е най-доброто измиване и овлажняване на лицето за суха кожа.

Употреба: Нанесете малко количество крем. Обърнете се да получите пяна. Нанесете леко върху кожата. Измийте добре.

Цена: Това струва RS.110 за 50 грама.

6. Nivea Men Максимална хидратация Овлажняващо измиване на лицето:

Nivea Men Maximum Hydration Moisturizing Face Wash

Съдържа кондициониращи агенти. Също така има провитамин В5. Това е 100% без сапун. Той е клинично тестван. Отстранява мръсотията и примесите от кожата. Това е най-доброто мъжко лице за измиване и овлажняване.

Употреба: Вземете малко количество гел. Обърнете се да получите хубава пяна. Нанесете гладко върху кожата и я измийте.

Цена: Това струва Rs.972 за 150 мл.

Виж повече: Измиване на лицето за суха кожа

7. Ежедневно измиване на лицето на езерото:

Понд Daily Face Wash

Съдържа глицерин и витамин Е, които хидратират кожата и я поддържат чисти. Нежно върху кожата и 100% без сапун. Това нежно овлажняващо измиване на лицето премахва мръсотията от дълбоките пори на кожата. Тя работи добре върху всички видове кожа. Това е един вид кожа за овлажняване лицето измиване.

Употреба: Нанасяйте го ежедневно за добри резултати. Вземете малък гел и работете, за да получите пяна. Нанесете върху кожата и мийте добре.

Цена: Това струва RS.35 за 50 грама.

8. Lakme Clean Up Face Wash:

9 Най-добри овлажняващи марля за измиване на лицето за 2018 г. Индия | Стилове в живота

Съдържа екстракти от ягоди. Той има освежаваща миризма. Почиства кожата перфектно, без да оставя никакви следи от мазнини и поддържа кожата здрава и влажна. Не изсъхва кожата след измиване. Отстранява всички примеси от порите. Това е най-доброто овлажняващо измиване за лице за суха кожа.

Употреба: Пръска добре. Изгответе малко количество пяна. Нанесете леко върху кожата и измийте с вода.

Цена: Това струва RS.40 за 25 грама.

Виж повече: Гликолова киселина лицето измиване в Индия

9. Хималайски билки Алое Вера овлажняващо измиване на лицето:

Himalaya Herbals Aloe Vera Moisturizing Face Wash

Това е измиване на лицето без сапун, което осигурява влага в кожата след всяко измиване. Това измиване на лицето съдържа екстракти от краставици, които охлаждат кожата. Съдържа алое Вера, която омекотява кожата. Това е приятна комбинация за почистване на кожата. Придава хубаво усещане и кожата продължава да свети. Това е прост вид на кожата овлажняващ лицето измиване.

Употреба: Използвайте два пъти дневно. Нанесете малко количество и напълнете с пяна. Нанесете леко върху кожата и я изплакнете обилно.

Цена: Това струва Rs.120 за 100 мл.

Получете овлажняващите си измивания на лицето, които се предлагат на сезонен принцип. Трябва да изберете измиване на лицето, в зависимост от вида на кожата Ви също; помага да се поддържа мека и хидратирана кожа. Всеки би се радвал да има тази блестяща кожа дори в студена зима, така че проверете тези различни измивания на лицето, които варират от билкови на лицето измиване на тези, съдържащи глицерин.

Виж повече: Пяна за измиване на лицето

Leave A Comment

2 + 1 =