9 най – добри ове кремове за очи в Индия | Стилове в живота

Марката Olay, която е известно име за продукти за грижа за кожата и грижа за косата, има своя разнообразна гама от кремове за очи. Нека да разгледаме 9 от тях.

Популярни кремове за очите в Индия:

1. Olay Regenerist Светлинен тъмно кръг Коригиращ хидравличен крем за очи:

Olay eye creams

Кремът за очила от светъл тъмни кръгове Корекцията на хидравличния крем за очи от серията Regenerist на Олай е направена от формула с двойно вихрушка, която е основана на хидрата, а нейната кремообразна текстура намалява появата на тъмни кръгове. Кремът за очи е обогатен с формула на глицерин, слюда, витамин В3 и Е и провитамин В5. Този гел крем моментално осветява очите, намалява тъмните кръгове и поддържа кожата около очите за по-млад вид.

2. Olay Age Defying крем против бръчки:

Olay Age Defying Anti-Wrinkle Eye Cream

Кремът за очи против бръчки, обезпечаващ възрастта, се комбинира с хранителни вещества като витамин В3, проретинол и бета хидроксид, които спомагат за видимо намаляване на появата на бръчките и също така намаляват фините линии, които се появяват с възрастта около деликатната област на очите. Не запушва порите и хидратира кожата за по-млада изглеждаща, свежа и светла кожа.

3. Olay Bright-On Програма Крем за пробуждане на очите:

Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream

Този крем за пробуждане на очите е чудесно решение за подпухналите сутрешни очи. Той се предлага в три-ролков топка, която охлажда кожата под очите, а леката й кремообразна текстура намалява появата на фини линии, бръчки и подпухналост заедно с тъмните кръгове. Също така е без масло и не запушва порите. Кремът за пробуждане на очите е обогатен с цветни екстракти, освен орлови нокти, краставици и бели екстракти, които придават на кожата си ясен вид през целия ден.

4. Olay Regenerist Микро-скулптиращ крем за очи и Lash Serum Duo:

Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye Cream and Lash Serum Duo

Този микрослепващ крем за очи идва с двойната доброта на белия серум. Неговите серумни свойства придават и по-дебели миглите, по-гладки капаци, омекотява фините линии и видимо намалява появата на бръчки около очите само за една седмица. Той се комбинира с аминопептид и хидриращ комплекс, който скулптурира и повдига контура на очите, докато формулата на глицерина се подхранва от основата до върха.

5. Комплексът Olay Professional ProX Eye Restoration Complex:

Olay Professional ProX Eye Restoration Complex

Комплексът за възстановяване на очите Olay Professional ProX Eye е обогатен с анти-стареене комплекс, който подобрява вида на краката на врана и видимо намалява признаците на тъмни кръгове и бръчки с постоянна употреба. Той се комбинира с глицерин, кофеин, млечна киселина и лимонена киселина, което намалява подпухналостта и фините линии и помага да се подновява и светлият поглед към очите.

6. Olay Regenerist серум за повдигане на очите:

Olay Regenerist Eye Lifting Serum

Серумът за вдигане на очите от Regenerist от Olay помага да се намали появата на краката на врана. Обогатява се с кадифената формула на авангарден амино пептиден комплекс, който подновява повърхностните слоеве на кожата. Той видимо омекотява появата на фини линии, бръчки и подобрява външния вид на кожата. Той също така хидратира кожата около очите и я прави мека. Това също не запушва порите.

Виж повече:  Гарние очни кремове

7. Olay Regenerist против стареене очила:

Olay Regenerist Anti-ageing Eye Roller

Този крем против стареене под формата на ролка от серията Regenerist на Olay е анти-стареене чудо за кожата около очите. Той леко намалява появата на подпухналост, фини линии и бръчки по продължителна употреба с времето. Той е обогатен с кофеин, който помага да се намалят тъмните кръгове, освен да се хидратира кожата и да се направи по-гладка и ярка.

Виж повече: Най-добър под очите кремове

8. Olay Total Effects Лечение против стареене на очите:

Olay Total Effects Anti-ageing Eye Treatment

Olay Total Effects Анти-стареене Лечение на очите е едно цяло в едно крем, обогатен с витамин богат комплекс, който бори всички седем признаци на стареене около очите. Намалява появата на фини линии, бръчки, крака на врана и тъмни кръгове. Също така намалява тъпотата, освежава зоната около очите и намалява подпухналостта. Той дори изглажда тонуса на кожата и изглажда текстурата на кожата. Той също така хидратира и овлажнява кожата около очите.

9. Olay Total Effects Крем за овлажняване на очите:

Olay Total Effects Eye Brightening CC Cream

Olay Total Effects Eye Brightening CC крем се комбинира със седем ползи за дори тонуса на кожата и коригирайте необходимото. Също така помага за намаляване на бръчките, тъмните кръгове, фините линии и краката на врана. Освен това видимо намалява появата на подпухналост, заедно с овлажняването на кожата около очите.

Виж повече: Най-добър крем за очи

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 5 =