9 Най – добри меки миещи марка за лицето за суха и чувствителна кожа в Индия | Стилове в живота

Лекото измиване или почистване на лицето елиминира всички следи от мръсотия от нашата кожа и я прави блясък; оставя кожата мека и хидратирана. Лекият тип измиване на лицето, тъй като има недразнещи ефекти върху кожата; тя успокоява и почиства кожата старателно. В действителност, тя е ефективна и за деликатната кожа на бебето. Можем да изберем от голямо разнообразие от лицеви измивания, но трябва да изберем измиване на лицето, което най-добре отговаря на нашия вид кожа. Ако някой има чувствителна и акне склонна към кожа, тогава лекото измиване на лицето се препоръчва най-добре от експерти по кожата. Помага да се запази кожата освежени, както и почистване през целия ден.

Най-доброто меко измиване на марките за чувствителна и суха кожа Индия за 2018:

Тук са топ 9 меки измивания на лицето, които със сигурност ще ни помогнат,

1. Хималайска билка:

Himalaya Herbal Gentle Face Wash

Това е измиване на лицето без сапун. Тя не дразни кожата ви. Поддържа кожата ви хидратирана за целия ден. Алое в лицето измива кожата ви хидратира и краставицата има успокояващ ефект върху кожата. Чувства се толкова готино. Това е най-доброто измиване на лицето за суха кожа.

Употреба: Използвайте топла вода, за да изплакнете лицето си. Направете хубава пяна от сметаната и нанесете внимателно. Измийте с вода.

Цена: Този продукт струва Rs.85 за 50 мл

2. Garnier Moisture Rescue Прясно пяна за почистване:

Garnier Moisture Rescue Fresh Foaming Cleanser

Пяната е много богата и премахва мръсотията от кожата. Той заключва влагата. Богатата на антиоксидантна ябълка вода затваря влагата в кожата. Гроздовите екстракти, обогатени с минералните соли, ще помогнат на кожата да се предпази от мръсотия, смог, дим и др. Това е най-доброто меко измиване на лицето.

Употреба: Нанесете я леко върху кожата и я измийте с вода. Използвайте това ежедневно и ще почувствате, че кожата е гладка, мека и добре почистена.

Цена: Този продукт струва Rs.250 за 200 мл

3. L'Oreal Paris 'Go 360 Clean Идеален за почистване на дълбоко лице за чувствителна кожа:

L'Oreal Paris’ Go 360 Clean Ideal Clean Deep Facial Cleanser for Sensitive Skin

Това е отлично измиване на лицето. Съдържа масло и глицерин, които хидратират кожата и премахват мръсотията от порите. Отстранява излишното масло от кожата. Това го прави мека и блестяща. Помага да се отпушат порите. Това е най-доброто меко измиване на лицето за чувствителна кожа.

Употреба: Използвайте това редовно, за да имате гладка и хидратирана кожа. Нанесете я внимателно върху кожата си и я изплакнете обилно.

Цена: Това струва Rs. 420 за 178 мл

4. Clean & Clear Essentials Пяна за почистване на лице Чувствителна кожа:

чист & Clear Essentials Foaming Facial Cleanser Sensitive Skin

Това е специално направено за млада кожа, която е склонна към акне и пъпки. Помага за предотвратяване на пъпки. Неговата течна формула дълбоко почиства порите и поддържа кожата мека. Това е най-доброто измиване на лицето за чувствителна кожа с леко акне.

Употреба: Нанесете малко количество върху мокра длан и работете, за да получите хубава пяна и измийте лицето. Нанасяйте два пъти дневно.

Цена: Това струва Rs. 339 за 240 ml

5. Neutrogena Deep Clean Face Wash:

Neutrogena Deep Clean Face Wash

Това измиване на лицето е най-подходящо за нормална кожа, която почиства порите и премахва мръсотията. Тя има леко дебела текстура, която премахва мъртвите повърхностни кожни клетки. Тя прави кожата да изглежда здрава и чиста. Това е най-доброто меко измиване на лицето за нормална кожа.

Употреба: Умори лицето си. Потопете крема в ръцете си и внимателно работете с пяната. Масаж внимателно. Изплакнете обилно с вода.

Цена: Това струва Rs.399 за 200 мл

6. Olay Clarity Fresh Cleanser:

Olay Clarity Fresh Cleanser

Olay cleanser се подобрява с билкови екстракти и други съставки, които поддържат кожата свежа и влажна. Olay помага за подмладяване на кожата и поддържа хидратирането й, което спомага за поддържането на баланса на кожата. Това е леко измиване на лицето за комбинирана кожа. Тя работи добре и за мазна кожа.

Употреба: Вземете малка част от епруветката и работете с пяната. Нанесете я върху лицето си леко. Измийте го хубаво с топла вода.

Цена: Това струва Rs.207 за 100 мл.

Виж повече: Най-добрите почистващи препарати за лице

7. Грижа за дълбоки чисти ръце:

гълъб Deep Pure Face Wash

Dove дълбоко чиста измиване е ефективно измиване на лицето, което премахва мръсотията и маслото от дълбоките пори на кожата. Съдържа серум за красота, който овлажнява кожата и я поддържа гладък и здрав, а също предпазва от асо и пъпки. Това е най-доброто меко измиване на лицето за чувствителна кожа.

Употреба: Нанесете малко количество продукт върху дланта си. Изработете пяна и я нанесете леко върху кожата. Измийте го с топла вода

Цена: Това струва Rs. 200 за 100 ml.

8. Garnier Skin Naturals Pure Active Neem Измиване на лицето:

Garnier Skin Naturals Pure Active Neem Face Wash

Garnier Neem лицето измиване е добър избор за премахване на мръсотия и замърсители от кожата и също отговаря на всички видове кожа. Измиването на лицето премахва излишното масло от порите на кожата. Това съдържа масло от чаено дърво и неемен екстракт, който пречиства кожата. Това също помага за контролиране на акнето и пъпките. Тя овлажнява кожата и прави кожата блестяща. Това е леко измиване на лицето за акне.

Употреба: Вземете малко количество измиване на лицето, разтрийте внимателно дланта и я разпенвайте. Нанесете я гладко върху лицето и измийте с чиста вода.

Цена: Това струва Rs.140 за 100 мл.

Виж повече: Измиване на лицето за комбинирана кожа

9. Почистващ препарат Kaya:

Кая Purifying Cleanser

Кая е най-доброто измиване на лицето, което премахва излишното масло и мръсотия от порите, които също са клинично тествани. Той съдържа салицилова киселина, която контролира акнето и пъпките. Подхранва кожата и я прави свеж и лъчезарен. А трябва да има измиване на лицето за здрава кожа. Това е най-доброто клинично умерено измиване на лицето.

Употреба: Вземете малко количество от продукта и го изпийте за пяна. Леко нанесете върху лицето. Измийте го обилно с топла вода, използвайте го 3 пъти на ден за по-добри резултати.

Цена: Това струва Rs.390 за 100 мл.

Можем да изберем тези леки измивания на лицето от тази широка колекция в зависимост от вида на кожата. Можем да опитаме някои от билковите препарати за лице, които правят чудеса по кожата. За по-добри резултати следвайте инструкциите, дадени на опаковката и я използвайте редовно. Тези измивания на лицето дават здравословен вид на кожата ви и придават хубава светлина на кожата. Памперсират кожата ни и също така лесно се купуват и в нашия бюджет.

Виж повече: Почистващи средства за суха кожа

Leave A Comment

+ 47 = 55