9 Най-добри идеи за занаятчийски ден за занаятите и децата за предучилищна подготовка | Стилове в живота

5-ти септември се отбелязва като Ден на учителя всяка година по света, което е и рожденият ден на д-р С. Радхакришан. Този ден всъщност се празнува, за да оцени учителите за техния принос в даването на светло бъдеще на децата. Защо не им благодарим с някои специални подаръци!

Най-добър занаятчийски ден за учители:

Ето някои идеи за учители, които са широко използвани за даването на уникални подаръци на учителите.

1. Притежател от Lego:

притежател From Lego

Това със сигурност ще бъде интересен занаят на учителя за вашия учител. Изработена от тухли от игра на Лего, тя дава плътно и сигурно държане за съхранение на канцеларски материали заедно с мобилни телефони, докато работите върху маси.

2. Благодаря ви Floral Pot:

благодаря you Floral Pot

Друго най-хубаво изкуство и занаятчийски идеи за деня на учителите е благодарение на даването на саксия. Салата за цветя е направена с ръба на скалата, която носи любимите цветя на вашия учител, с бележка, че благодаря за помощта в отглеждането.

3. Части на учителя:

Части of Teacher

Ден на учителя за предучилищна възраст ще бъде непълна без части от учителската диаграма. Изображението съдържа портрет на учител, който обяснява частите на тялото и функциите, които носи. Също така помага на студентите да учат. Ако искате да се забавлявате в деня на учителите, тогава този вид прости, но забавни плавателни съдове ще бъде ваш за вашия учител.

4. Атрибут на благодарност:

признателност Tree

Едно благодарствено дърво ще бъде най-доброто, което носи малки бележки от различни ученици, които споделят своите възгледи или чувства към учителите. Такива подаръци за занаятчии също дават оценка на учителите с тяхното име върху тях.

5. Корони на най-добрите учители:

най-доброто Teacher’s Crowns

Искате да дадете специална чест на любимия си учител! Занаятчийските идеи за подаръци на учители, които правят прекрасни корони, са идеален начин. Короните са направени от картонени хартии с различен дизайн, украсени с перли и други очарователни.

6. Персонализирана флорална чаша:

Персонализирани Floral Pot

Искате подарък учителката си колекция от любимите си студенти! Тази идея за занаятчии е това, което ще изпълни вашите изисквания. Съдът съдържа слънчогледи от хартия, които имат централизиран образ на учениците. Добра идея като подарък за творческия си учител по ден на учителя.

Виж повече: Идеи за предучилищни занаяти

7. Съобщение Apple:

съобщение Apple

Помислете за подарък куп съобщения от съучениците си! Направете творческа ябълка от различни хартийки и създайте съобщение, пренасящо ябълка за вашия учител. Краят на хартията е направен в червено, който носи съобщения във всяка страна с име на чип отгоре.

8. Печат Butterfly:

печат Butterfly

Печатните уроци на преподавателите за предучилищна възраст стават възприемчив начин за даване на учители. Пеперудата е направена с печат в различни цветове, като пеперуда с персонализирано съобщение отстрани.

Виж повече: Занаяти за деца в училище

9. Ръчно изработена рамка:

Ръчна изработка Frame

Друг дизайн, подобно на опцията за отпечатване, също е част от изкуството и занаятите. Рамката се изработва с ръчно рязане в картон, който съдържа пет най-добри точки на учителя с нейното име и партидни детайли по него. Можете да подарите този занаят на вашия учител с екипа на вашите приятели във вашата дивизия, този вид занаяти дава специален момент на докосване.

Денят на учителите е нова техника, която пожелава на учителите нещо незабравимо. Вместо скъпи подаръци, тези домашни предмети се оказаха екологична опция, която преподава нещо творческо.

Виж повече: Лесни идеи за занаятите за деца

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

80 + = 87