9 най – добри и най – нови дизайнерски поли | Стилове в живота

Полата е вид дреха, която покрива долната половина на тялото. Тя е окачена надолу от кръста и може да бъде с всякаква дължина, къса или дълга. Дизайнерските поли за дамите са по-универсални рокли; тя може да бъде носена във всеки случай официално или случайно. Когато става въпрос за формален повод, изглеждате консервативни с цвят като черен, кафяв или вероятно бял. За случайни можете да експериментирате с всеки цвят, който ви подхожда.

Дизайнерските полита могат да бъдат основата на всеки женски гардероб. Когато избирате поли, със сигурност ще изберете някои неутрални цветове, така че да могат да се смесват и да съвпадат с различни принадлежности. Политата се предлагат в разнообразни стилове и дължини, затова това вече стана по-популярно облекло за всеки среден гардероб.

Прости и стилни дизайнерски поли за жени:

Освен мини къси поли, тук са някои различни видове дизайнерски дълги пола с изображения,

1. Дизайнерска пола:

А Line designer skirt

Тази А-линия пола е тясна в кръста, докосвайки бедрата и по-широка в подгъва, точно като да направите буквата "А". Тя може да бъде коляно, теле или дължина на глезена. Тази дизайнерска жакардска пола привлича вниманието към бедрата и е много популярна сред жените.

2. Асиметрична дизайнерска пола:

Асиметричен designer skirt

Той е проектиран по начин, който е с различна дължина в подгъва. Изглежда, че държите носна кърпичка. Тези дизайнерски поли са известни като полите с високи долни височини. Това е най-добрият вариант за една вечер и перфектен за танци, тъй като те са вертикални панели в подгъва.

3. Bubble Designer Пола:

мехур designer skirt

Тя дава ефект на мехурче, има еластична лента в долната част на подгъва, за да се подпише назад. Той изглежда пухкав и добре за тези, които искат един обем и игрив външен вид. Винаги се изработва от мек материал като сатен.

4. Завъртете дизайнерската пола:

Wrap designer skirt

Тези дизайнерски пола могат да се увиват около кръста и частта на краката. Това е еднолицева пола, припокриваща се до другата част и закрепена с помощта на вратовръзка и бутон. Тези дизайнерски поли обикновено се изработват с памучна тъкан, която е полезна както за тънки, така и за по-тънки жени.

5. Yoke дизайнерска пола:

иго designer skirt

Тази пола е изработена на две части, едната от които е яке горе и полата отдолу. Иготът може да бъде от различни типове като правоъгълник, асиметричен или кръгъл. Полата се събра с назъбената. Това плюшено ярем прегръдка бедрата ви, а дългите плисета му придават елегантен вид.

6. Дизайнерска пола на русалка стил:

морска сирена style designer skirt

Дизайнът е подобен на опашка от русалка, прилягаща от кръста до коляното, а от коленете до пода. Тази дълга дизайнерска пола е известна още като риба риза. Мускулести и тежки дъно жени могат честно да носят тази пола. Тези дизайнерски поли са изработени от спално бельо и жакардово платно и биха били най-подходящи за партита и официално облекло.

7. Дизайнерска пола за брошка:

дръжка за метла designer skirt

Тази дълга дизайнерска пола може да бъде с дължина на глезена или коляното. Има много вертикални бръчки. Тя ви дава по-тънък вид и се натрупвате с върха на реколтата, тениска и двойка с токчета, ботуши и плоскости.

8. Слоеста дизайнерска пола:

Layered designer skirt

Тази женска дизайнерска пола е изработена от различни пластове тъкан. Един слой е зашит над един друг слой от подгъв до кръста. Това добавя много обем към екипажа. Тези дизайнерски поли са съчетани с олекотени тийзове, танкове и шапки. Тя дава елегантен вид на по-тънките жени.

9. Дизайнерска пола за панталони:

панталони style designer skirt

Тази най-нова дизайнерска пола е перфектна комбинация от панталон и пола. Той има широки излъчвания и е разделен на два крака като панталони. Тези дизайнерски полита могат да се съчетаят с ризи, тениски и плоски сандали.

Женските дизайнерски поли са в основата на женската мода. Това е гъвкавото облекло и може да се монтира във всеки формален или неофициален случай. Тя може да се носи в онези дни, когато смятате, че нямате какво да носите. За да изберете поли, не забравяйте, че сте извита форма на тялото, за да избегнете огромната пола като тоалетна и пластмасова пола и ако сте по-тънки, отколкото можете да отидете с различни стилове като русалка, лале и мехурчеста пола. Дизайнерските дълги поли също са на мода, като молива и прав поли.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − 65 =