9 най – добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Вие всички се сблъсквате с малък проблем в къщата и особено ако има мишка, това може да предизвика хаос и да доведе до много заболявания в дома ви. Тези малки гризачи могат да нахлуят във всяка част на къщата, може да направят живота ви хаотичен и да се отървете от тях, не е лесна задача. Те се възпроизвеждат много бързо, така че ако не ги обръщате внимание, ще бъде много трудно да ги изгоните от къщата. Зъбите на тези гризачи са много остри и отровни и могат да причинят големи щети на къщата. Получавате много отровни химикали и капан на пазара, за да ги хванете, но те също са вредни за хората. Така че тук идваме някои естествени лекарства, чрез които можете лесно да се отървете от тези мишки или гризачи и да живеете спокоен живот.

Различни начини да се отървете от мишки:

Тъй като тези природни лекарства са безопасни и нетоксични по природа и дори са безобидни за деца и домашни любимци, ако ги имате в къщата си и ефективен начин да изтласкате тези гризачи извън помещението.

1. Пюре картофи, за да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Картофите от скорбяла вкус са вкусни и важна съставка на храната, но картофените пюрета са много опасни за тези гризачи. Тъй като люспите от картофи се разширяват в стомаха си и не се усвояват и ги убиват, правейки ги да се отървете от тях. Така че поръсете две или три супени лъжици на повърхността, където подозирате мишките да пристигнат и да видите чудото да се случва. Само за безопасност вижте, че децата или домашните любимци не ядат тези разпръснати.

2. Магически карамфил, за да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Карамфилът е основна подправка в азиатската кухня, тъй като подобрява вкуса на храната, но миризмата е много непривлекателна за мишката и ги принуждава да преминат на друго място, като по този начин е лесен естествен начин да ги извадите от прекрасната си защитена къща. Можете да поставите здравословни карамфил и да ги поставите стратегически във вашата къща и ако е възможно да ги покриете с някои памучни дрехи. Вместо това можете да изсипете 20-30 капки масло от карамфил в памучна топка и да ги поставите на място, където подозирате, че това са входните точки на мишките. Сменете топката за 2-3 дни, когато миризмата се изпарява.

3. Поставете котката за да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Мишките се страхуват от котка, така че ако усетите, че котката е там в тази къща, бързо ще изчезнат от тази къща. Така че можете да поставите котешка котка на входната точка на къщата или мястото, където подозирате, че тя влиза и ги вижда да избягат от къщата ви. Можете лесно да получите тези отпадъци от магазини за домашни любимци или онлайн и лесно да се отървете от тези гадни гризачи.

4. Пипер мента масло да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Вие ще бъдете велик фен на мента аромат, но тази мишка се движат мили, тъй като те миришат, тъй като е доста трудно за тях да издържат на този велик аромат. Ако искате, можете да засадите няколко мента растения в градината и близо до входа и лесно да се отървете от вашия дом. Можете също да поставите ментово масло в памучна топка и да ги поставите на входните точки на мишката и лесно да ги разсеете.

5. Използвайте човешки капани, за да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Това са друг начин, чрез който можете да хванете мишката жива и да я изхвърлите от къщата. Тези методи се използват от десетилетия, когато те работят фантастично. На пазара и онлайн получавате много капани, в които можете да вмъкнете любимата си храна и да я оставите и веднага щом мишките влязат, тя се заплита в нея и след това можете да я използвате отново в бъдеще. Просто се уверете, че трябва да го измиете, преди да използвате отново и отново да заснемете сцена, за да хванете тези малки.

6. Поръсете амоняк, за да се отървете от мишката:

Силната миризма на амоняк сигнализира за мишката и те мислят, че тази миризма е от урината на хищника им и бързо напуска това място. В малки контейнери правете малки домове, за да се освободи газ и да поставите малко амоняк и поставете тези контейнери в пътя, от който мишката влиза. След като мирише на силна миризма, никога няма да влезе в къщата отново. Просто бъдете внимателни с децата и домашните любимци, които не повдигат тези контейнери.

7. Ефективни лук, за да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Лукът има смъртоносно остра миризма, която много домашни любимци не могат да устоят и те избягат и напускат помещенията ви. Заржете лука на две парчета и ги пазете на местата, където подозирате, че входните точки на мишките. Сменете лука за една седмица, когато пикантните миризми започнат да се разпадат и гледайте, че мишката напуска дома ви.

8. Смес от какао на прах и мазилка от Париж, за да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Смесите от две работят превъзходно и пазят тези опасни мишки далеч от къщата ви.
Вземете еднакви количества гипс от Париж и какао на прах или шоколадов прах според наличността. Направете малка топка или поставете сместа на място, откъдето мишката влезе. Мишката ще се привлече към шоколадовия прах и веднага щом ядат, те ще напуснат къщата в търсене на вода и скоро ще умрат.

9. Сладка от сос Tabasco и детергент, за да се отървете от мишката:

9 най - добри естествени средства за отървене от мишки у дома Стилове в живота

Този спрей работи фантастично и помага да се отървете от мишките лесно.

  • Смесете три чаена лъжичка сапунен почистващ препарат с една супена лъжица сос Tabasco с малко вода и разбъркайте го правилно и го изсипете в спрей бутилката.
  • Спрей на пода, където подозирате маршрута му и след като го усетите, ще се чувствате комфортно и ще напуснете къщата лесно.

Освен тези естествени начини, трябва да имате предвид и някои неща. Както когато има мишка в къщата, пазете всички храни в кутиите, така че през нощта да не скачат върху тях и да ги унищожават. Винаги почиствайте остатъците от храната през нощта и поставете тежък капак върху кошчето за боклук, така че тези гризачи да не влизат в къщата.

Тези естествени средства и малки съвети определено ще изтласкат гризачите, ако къщата и вие можете да живеете спокойно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 6