9 най – добре облицовани прически за дълга коса | Стилове в живота

Вярно е, че когато имате дълга коса, можете свободно да експериментирате с по-нови стилове и по-нови коса дози много по-свободно. Сред различните стилове има една прическа, наречена слой, която изглежда изключително добре в дългите косми.

Layered Hairstyles for Long hair Main

Прическата или косата се наричат ​​слоеве, където цялата коса се разделя на различни, точно на два или три слоя по цялата дължина на косата. Това помага за увеличаване на обема на косата и същевременно работи за създаването на модерна прическа.

1. Класическите слоеве: Layered hairstyles for long hair 1

След прическата, когато косата ви най-накрая ви даде зелен сигнал, косата ви ще изглежда точно така. Най-доброто от външния вид може да бъде подчертано от тези меки, но шик слоеве. С красива странична или средна деликация използвайте спрей за коса, за да потросите косата си, но я запазете светлина.

2. Изваждане на ръба:

пластове hairstyles for long hair2

За да изберете нова тенденция, опитайте този нов изпъкнал слой с изпъкнали краища. Причината, поради която предпочитам този външен вид толкова много, е поради грубите ръбове, които изобразяват прическата. Предната част започва с мек, блестящ вид, който завършва с нервни слоеве. Това дава на човека вид на рокер.

Виж повече: Прически за тънка и дълга коса

3. Изберете за по-големи понита:

пластове hairstyles for long hair3

Ако имате слоеве, но искате голямо пони за презентацията на офиса, винаги се ориентирайте към тази страхотна илюзия, която ще направи косата ви дълъг и ще запази много добре пластичния ви вид. Сегментирайте косата си на две и използвайте горната част за известно дразнене. Свържете пони в долната секция и след това завържете едно в горната две, но този път малко хлабав.

4. The Low Bun:

пластове hairstyles for long hair4

Който казва, че слоестите косми не правят добри буци, никога не е преминал през тази измама. За перфектната коса коса, разделете косата си от двете страни и ги закопайте. Сега вземете средния край и го закрепете на пони. Вземи края на понито, завържи го и го закопчи. Сега плисете двете страни и ги преобръщайте, за да изглеждате добре.

Виж повече: Прости прически за дълги коси за училище

5. Блестящият поглед:

пластове hairstyles for long hair5

Това е наречен тъп поглед, защото на меките си бретон, които бързо падат по челото. Това може да бъде перфектна зимна прическа. Разликата между този фронт е, че той е леко пометен в странично движение с големи слоеве на гърба. Включете това в пони или дори в купи.

6. Стилирайте Вашата Близначка:

пластове hairstyles for long hair6

Ние всички сме били там, където слоевете във вашата коса са се появили между вашата страхотна плитка, разваляща както слоевете, така и плитките. Затова опитайте за този страхотен трик, откъдето можете да изберете опъната плитка. Не е нужно да следвате всяка норма и да управлявате плитка, така че винаги, когато има непослушни слоеве, просто я преобърнете.

Виж повече: Дълги прически за фина коса

7. Половин прозорци:

пластове hairstyles for long hair7

Наполовина половината надолу е перфектната прическа за слоеста коса, тъй като по-голямата част от слоевете на върха могат да бъдат сигурно завързани наполовина пони, докато останалата част от по-дългите коси остава свободна отдолу. Това може да бъде експериментирано с много вариации.

8. Простата пуф:

пластове hairstyles for long hair8

За ежедневен външен вид не е нужно да минавате през толкова много, за да оставите слоевете си да се намерят. За този поглед опитайте този прост фюм. Разделете предна ключалка от горната част на главата си и я дразнете. Сега използвайте щифтове, за да защитите предния всмукване.

Виж повече: Последни прически

9. Понощното пони:

пластове hairstyles for long hair9

Тъй като мързеливите слоеве няма да ви позволят да имате права пони, опитайте този красив поглед, където свързвате ниско пони и след това го завъртете.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 6 = 4