9 Най – добре изглеждащи блузи дизайни с ниска врата Стилове в живота

Блузата с малък врат е може би едни от най-яките блузи, които някога са били измислени. Тези блузи са малко по-ниски от традиционните на нивото на врата и изглеждат страхотно за почти всички. Предната част на гръдния кош частично се разкрива от дизайнерските издания на блузите с нисък врат и те са толкова стилни за тези блузи. Ако търсите някакви дизайни с ниска вратна блуза, тогава сте стигнали до точното място. В тази статия ще обсъждаме някои наистина готини дизайни с ниска вратна блуза, които съставят вашия ден.

1. Дизайнера на розовата ниска кърпа:

розов Low Neck Blouse Design 1

Ако отивате за дизайна на блуза с нисък врат, тогава този розов може да е най-добрият там. Тя е проста, стилна и може да се носи от почти всеки и всеки. Блузата спортува уникален дизайн към средната част и го прави една от най-уникалните блузи на всички времена. Тази конкретна блуза ще бъде подходяща както за момичетата, така и за младите жени. Може да се носи в парти, както и в семейни събития. Просто го кажи! Това определено е един от най-добрите дизайни с ниска вратна блуза, които някога сте срещали.

2. Присъзнаващ блуза с ниска шийка:

съблазнителен Low Neck Blouse Design 2

Ако търсите дизайн с ниска вратна блуза, това е нещо невероятно. Той спортува страхотно и привлекателен модел в цялата блуза. Блузата изглежда абсолютно невероятна с всички привързаности. Това е един от най-стилни дизайни с ниска вратна блуза и почти всички жени ще го харесат. Ако имате фит, който е достатъчно подходящ за спорт с тази блуза, то това може да е идеалният спътник за вас, за да изглежда стилно по индийски начин.

3. Дизайнера:

пълен Sleeve Low Neck Blouse Design 3

Изглежда, сякаш блузата идва със саре. Този конкретен дизайнер с пълна ръкавичка е едно от най-хубавите неща, които някога ще видите. Има нещо за него. Моделите, направени на блузата, са много привлекателни и този дизайн стана още по-известен след като фестивалите започнаха да спортуват този дизайн. Тя е една на хиляда и ще бъде чудесно решение да носиш тази конкретна дизайнерска блуза на парти или на професионално или уважавано събитие. Цветът е толкова трезвен, че жените автоматично ще бъдат убедени да носят тази част от индийското облекло.

4. Черната блуза с ниска шийка:

черно Low Neck Blouse Design 4

Ако искате да видите скритата мода и привлекателност в индийското традиционно облекло за жени, добре погледнете тази къща. Дизайнът на тази блуза е толкова привлекателен, че хората веднага ще се влюбят в нея. Шампоанът на гърба го прави удобен за носене през горещите сезони и тъй като черно е единственият цвят на блузата, ще бъде подходящ да го носите с почти всяка сара. Можете да го носите с нещо светло или с нещо светло, както добре.

Вижте още: Модели на блуза с хартиени халки

5. Дизайнера:

двойно Color Low Neck Blouse Design 5

Това е още една блуза, която носи шарката на дантела на гърба. Блузата идва с повече от един цвят и тази двойна цветова особеност за тази блуза я прави много привлекателна. Ако се нуждаете от нещо стилно, както и индийско, то тогава направете тази блуза и направете заглавия. Гръдната част на блузата показва черен цвят, докато страните и гърба или просто останалата част от блузата показват различен цвят. С поглед към атрактивната природа на тази блуза, едно нещо може да се каже, че това е едно от най-добре изглеждащите ниски блузи,.

6. Копринена зелена блуза с нисък широк дизайн:

Коприна Green Blouse With Low Neck Design 6

Търсите добра блуза с ниско врат? Това е доста добро, което идва с атрактивни модели, направени отпред, които са най-вече привързаности.

Виж повече: Pattern блуза с квадратна врата

7. Блестящата златна блуза с ниска шийка:

лъскав Golden Low Neck Blouse Design 7

Имате нужда от блуза с малка врат? Спорт този красив дизайн на тялото ви и да изглежда най-доброто ви самостоятелно.

8. Розово и бяло блуза с ниска шийка:

розов and White Low Neck Blouse Design 8

Това е доста хубав дизайн на блуза с къс ръкав, който се предлага с цветова комбинация и комбинация от бяло и розово.

Виж повече: Дизайн на предната шийка за блуза

9. Червената блуза с ниско вратовръзка Дизайн:

ниско Neck Red Blouse Design 9

Ако търсите дизайн червен блуза, това ще бъде един от най-добрите там. Блузата спортува наистина добър модел в предната част и ще изглежда чудесно с точната сара.

Ниските шипове са обичани от жените и можете да видите това, отразено в тези дизайни. За да научите за най-новите тенденции в дизайна на блуза с ниски гърди, просто продължете напред и се запознайте с тази статия.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 38 = 41