9 Най-добра колекция от християнски сватбени пръстени

Християнски сватбени пръстени се носят върху пръстена на пръстена [четвърти пръст] на лявата ръка. Пръстенът има Вене Аморис (Вена на Любовта), свързан със сърцето. Дори повечето хора не знаят за историята на брачните халки. Преди около 4800 години древните египтяни размениха пръстени, създадени с плетени шейни, тръстики и тръстика.

Кръгът символизира секретността без начало и край. Централната дупка е вход към всички събития. Когато един мъж даде жената пръстен, това означаваше да й даде безкрайна безсмъртна любов. Тези стари пръстени бяха заменени с по-добри материали като кожа, кости и слонова кост. По-ценният пръстен носеше по-сантиментална стойност - обявява любовта си към нея.

Въпреки че римляните са възприели тази традиция, те дадоха пръстена на жените, които притежаваха. Пръстенът не символизира любовта към римските мъже. Използват железни пръстени, наречени Anulus Pronubus, и гравирани имена.

Около 860 г., християните започнали да използват сватбени пръстени с гълъби, лири или две свързани ръце. Църквата не им харесваше да казват, че пръстените са от народно влияние.

Различни видове сватбени пръстени за християнски двойки:

Нека да погледнем, за да имаме красиви дизайни на християнски брачни халки за мъже и жени.

1. Гравиран платинен сватбен пръстен:

християнин-сватбени пръстени

Тази двойка сватбени пръстени е изработена от платина. На вътрешната повърхност има гравирано изображение. Един пръстен има Любовта е любезна, а другата има Любовта е търпение. И двете линии първоначално са били изречени от Исус Христос, чиито учения са в Светата Библия. На външната повърхност са изобразени източникът на линиите, както глава, така и стих.

2. Традиционен златен сватбен пръстен за християни:

традиционен Gold Wedding Ring

Тази двойка златни сватбени пръстени е простите традиционни ленти. Няма никакви дизайни, ецване или гравирани върху всякакви повърхности. Привлича вниманието и в тълпата.

3. Християнски корда на три сватбени пръстена:

християнин Cord of Three Wedding Rings

Тази двойка е специално направени сватбени пръстени. Трите шнура от злато, сребро и мед са изтъкани заедно. Това прилича на древната египетска традиция, когато използват тръстики, шейни и камъчета за плетене и тъкане заедно.

4. Красиво проектирани сватба лента пръстени:

проектиран Wedding Bands

Тази двойка сватбени пръстени е изработена от злато, а другата е с оксидиран метален дизайн. Дизайнът прилича на древния келтски стил. Изглежда просто, но сладък дизайн.

Виж повече: Сребърни сватбени пръстени

5. Сватбени пръстени с имена:

сватба Rings with Names

Тази двойка сватбени пръстени е изработена от злато. На външната повърхност са гравирани имената на булката [Катлийн] и младоженеца (Уилям). Тази традиция беше предадена от римляните.

6. Сватбени пръстени за пръстови отпечатъци:

Пръст на ръката Print Wedding Rings

Тази двойка сватбени пръстени е изработена от злато с снимка на пръстови отпечатъци. Производителят и дизайнерът са използвали модерни технологии за създаване на тази специална двойка. Ако си спомняте, цифровите разпечатки са уникални за всеки отделен човек. Следователно, тази идея предполага, че само той и тя с пръстови отпечатъци принадлежат само един към друг.

Виж повече: Обикновени комплекти сватбени пръстени

7. Религиозен сватбен пръстен:

религиозен Wedding Ring

Тази двойка сватбени пръстени е религиозна двойка за християнски сватби. Единият е за нея и за него да се носят в сватбения си ден до смъртта да ги разделя. Те ще бъдат един с друг в добри и лоши времена.

8. Духовен сватбен сватбен пръстен:

духовен Wedding Pair Ring

Тази двойка сватбени пръстени е изработена от платина. Всеки пръстен има кръст със специални скъпоценни камъни върху външната повърхност. Пръстенът, предназначен за нея, има кръст от диаманти. Пръстенът за него има кръст от тъмни скъпоценни камъни като рубин или смарагди.

Виж повече: Сватбени пръстени с двойки

9. Персонализирани християнски сватбени пръстени:

Персонализирани Wedding Rings

Тази двойка сватбени пръстени е изработена от злато, гравирано с римски цифри. Пръстен за него има граница от платина. Пръстен за нея има граница от диаманти.

Заключаваме, че християнските сватбени пръстени се предлагат в няколко модела, както традиционни, така и модерни. Те символизират любовта, измерена от стойността.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 3