9 Най-добра колекция от дизайни на Kanjivaram Saree Стилове в живота

Кой би си помислил, че един вид дреха, прост лист, когато се опакова по тялото по стратегически начин, може да се превърне в толкова красива дреха от едно парче? Можете лесно да си представите защо майките и бабите ви изглеждаха толкова безупречни в тези монохромни картини.

Сареите са формална част от индийската култура и традиция, където като халати и поли, сарее представлява непосредствена част от парчето на облеклото на културата. С течение на времето всяко друго старо нещо е разработено и направено по-добро, така че сега има широк спектър от сареи, като Kanjivaram е един от най-старите и най-добрите от партидата.

Хубавото черно в розово:

kanjivaram sarees1

На основата на специален розов цвят от магента, този "Кандживарам" е единствената хубава красота, чиито червени дизайни са привлечени красиво върху него. Кадживарам коприната осигурява много обичан сатен, докато има меки черни ивици по цялото тяло на сарата. Дори и розовото в сарее съдържа в себе си меки златни флорални произведения на изкуството.

Сатиновото синьо:

kanjivaram sarees2

Един от най-добрите Кандживарми на всички времена, тази сара е просто фантастична, тъй като красивото красиво парче дрехи се обвива около тържествения модел, който й придава прекрасен облик. подходящ за сватби и приеми, тази сара в бледо синьо е подобрена от прекрасния сатен, но изглежда по-близо до подробностите, виждаме златните произведения на изкуството в коприна, гравирани из цялата сара.

Голото злато:

kanjivaram sarees3

Бежовото е цветът на сезона. Всички хип- зи и случки на новото облекло го заобикалят и затова новият цвят на сезона е прегърнат от тази прекрасна копринена сардеса Кандживарам. Сарее е лишено от спомагателни произведения на изкуството, което го прави ясна и проста и все пак изявление на парче. Да бъдеш сатен е просто още един фактор, който добавя към външния вид.

Цветовете:

kanjivaram sarees4

Тук в тази красива картина, една също толкова прекрасна саре е показана, която показва много красиви цветове, които формират основата на външния вид. Сарее е просто фантастично в смели цветове, основата е направена от сладко жълто, последвано от сатенено матово синьо оцветен паллу. Сарее също има украсени златни мотиви по външните линии.

Удебеленото червено и зелено:

kanjivaram sarees5

Този кандживарам е красива ежедневна сара, изработена от същия копринен завършек, но този път цветовете са много по-зрели, отколкото си мислите. Цветовете на тази саре е наистина в тъмни нюанси на кръв червено овце, смесени с тъмно зелено, с подробно парче изкуство на оцветено червено. Това, което оживява сара е разбира се златният флорален листов дизайн.

Удрящите комбинации:

kanjivaram sarees6

Често гардеробът няма да бъде пълен без подходяща доза черно в него и следователно тук е този единствен по рода си страхотен Кандживара, направен от коприна отново и този път в любимия си цвят, черен. Базата, всъщност цялата сара е в черно, с червен пачуърк, направен заедно с точки, докато широкият ярък портокал на слънцето образува паллу.

Виж повече:  Боливудската актриса в Сарай

Красивото синьо:

kanjivaram sarees7

През цялото това време сте виждали синьо в мръсна сянка и затова ви донасяме най-доброто от мелницата кралски паун син в по-дълбока и по-богата сянка със сребърна облицовка на изкуството и дизайни, направени до съвършенство върху нея. Направете един поглед в палубата, за да видите как се развива съвършенството.

Виж повече:  Тамилската актриса

Модерният бял:

kanjivaram sarees8

Това е съвсем празничен поглед за сезона с бялата коприна Кандживарам, обхващаща автентичния южен индийски тежък художествен дизайн върху себе си. Наистина празник за очите.

Виж повече:  Последна дизайнерка Lehenga Sarees

Среднощните цветове:

kanjivaram sarees9

Тук този кандживарам идва в отделни полунощни цветове на кралското синьо, фиксирани с екстравагантен лилав детайл. Сарее е идеално за празнична вечер.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

39 + = 45