9 Най-добър Leopard печат нокти дизайн с изображения

Леопард печат нокти дизайн изкуство! Това е един вид животински печат ноктите изкуство. Ноктите на ноктите са ново яростно, освен това, изявление на стил между момичета от известни личности до момичето в съседство. Време е да осигурите на вашите обикновени лакочисти нокти известно усещане за жизнерадостно творчество. Леопард очертанията всъщност са вечнозелени модни тенденции, така че можете да бъдете сигурни, че ще имате хладен дизайн на ноктите, докато получите някои. Ноктите за нокти в леопардните щампи са сред най-модерните дизайни на ноктите, които момичетата обичат да спортуват. Тези по-долу красиви леопарден дизайн на ноктите за печат са лесни за пресъздаване.

Леопард печат нокти Изкуство дизайни със снимки Нашите най-добри 9:

1.Glitter Leopard печат ноктите дизайн:

леопард Nail art1

Опитайте тази картина на ноктите в блестяща боя за боядисване, освен това, използва вашите точкови инструменти или иначе зъбните клечки за дуо фънки изглежда леопард отпечатъци. Направете несвързани кръгове, като изберете зъб в кафяво, иначе черно, също блокирайте в центъра с аква син цвят.

2.Simple Черно и бяло Леопард ноктите изкуство:

леопард Nail art2

Този нокът са дизайн толкова прост, освен това е по-добър, за да изглежда, че като минимум бихте искали да го пробвате като минимум още веднъж, ако не сте твърде много в ноктите изкуство. Това може да бъде просто пресъздадено с помощта на само 1 клечка за зъби и черно-бял лак за нокти. Можете да използвате и допълнителни цветове за основата. Най-добре е да приложите бял цвят за основата плюс тъмно оцветяване на точките. Опитайте!

Виж повече: Най-добър домашен балсам за суха коса

3. Леопард и Зебра Три цвят смес и мач дизайн:

леопард Nail art3

Опитайте този грандиозен дизайн на ноктите, използвайки 3 цвята за дъното. Осигурете тези модели на зебра с помощта на черен лак, освен това, четка за ноктите. От името на печат на леопард можете да използвате тъпият край на клечка за зъби. Извадете го!

4.Mix-up леопард нокът дизайн:

леопард Nail art4

На този етап в този случай можете да забележите, че можете просто да слеете леопардния дизайн с други дизайни, за да направите цялостен драматичен външен вид. Това е елемент от причината защо леопардният модел е толкова модерен; всъщност можете да го обедините с много различни дизайни, ако сте креативни.

5.Neon леопард печат ноктите дизайн:

леопард Nail art5

Неонови леопардни нокти изглеждат чудесно през лятото. За да получите този външен вид, непосредствено покрива белите ви бели, освен това нанася някои случайни точки в различни неонови нюанси. Понастоящем скициране на неонови точки в "С" формира удари от черен цвят, освен това включва няколко случаен черни петна навсякъде. Потопете горно покритие.

Виж повече: Натурален отстраняващ грим

6. Леопард Черно и бели нокти:

леопард Nail art6

Leopard печат нокти се появи много хубаво освен това може да се направи, докато искате да се изясни вашата страна по-дива. Те са много лесни за правене. Несигурно желаете да получите по-високо от външния вид, първо да рисувате ноктите си в бяло и да направите омбреж чрез различни цветове. Оставете го да изсъхне и след това да включите печат от леопард. Смела горна козина и сте готови. Освен това можете да отпечатате този отпечатък над ноктите за омреж.

7. Леопард Двоен цвят нокти Art дизайни:

леопард Nail art7

Можете да направите леопард печат нокти като повече, като боядисвате ноктите си от два цвята половината и половината. Понастоящем включете блестящи точки плюс скицирайте ноктите си в криви "С" и поставете в няколко случайни петна по черен цвят. Поставете 1 ореол в средата на ноктите си до кутикула. Нанесете палто върху ноктите си.

8.Пурпъл и син леопард ноктите изкуство:

леопард Nail art8

Тук можете да наблюдавате една допълнителна вариация чрез няколко различни цвята от леопардния дизайн и някои наистина невероятно изглеждащи лилави блестящи резултати, за да направите изключително стилен външен вид.

Виж повече: Плочки дизайн за кухня

9.Rainbow Leopard Печат ноктите дизайн:

леопард Nail art9

Това можете да видите добра цветова разлика на обичайния леопард дизайн от някои хубави блестящи цветове, за да направите много модерен външен вид. Това е привлекателен, както и шик изглежда с различни цветове.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

14 − 11 =