9 Модерни V-образни блузки с деколте на шията в гърба и предната част

В блузи с врат са бляскави поглед към вашата мода обжалване. Блузата с V-образна врата изглежда секси със силните рязания. Вратът изглежда красиво гравиран с модел, който изглежда грандиозно дори на гърба, отпред. Колкото по-уникална е вашата блузка бод, толкова повече вашият сарей получава по-голямо ударение в дизайна си. Една обикновена сара с дизайнерска блуза, докато дизайнерката сарее с обикновена блуза, може да се смесва и да се съчетава с различни цветове или дори да изглежда невероятно в същата цветна блуза на сари.

Най-новите V блузки блузка Saree дизайни:

Тук включихме 9 най-добри дизайна на блузи с V-образни шарки.

1. Назад Външната блуза с тениска V:

обратно Thread V Neck Blouse

А дълбоко V образно блузка модел на гърба, обвързани с възел на дъното е секси и очарователен модел, за да ви изглежда красива. Една жилка, която ви помага да се прилепнете към раменете, може да ви даде комфорт в носенето на почти обратно по-малко блуза.

2. Блуза отпред Deep V Neck:

преден Deep V Neck Blouse

Предната блуза с V-образна част е невероятен горещ стил за всяка дама, която да изглежда секси. Дръзката деликатност на V-образния врат от предната част на блузата се простира до разцепването; жените могат да изглеждат дръзки с отворено палуво и дори могат да се обличат добре с покрит фронт с чист сарей.

3. Кратко блуза Sexy V Neck:

Къс Sexy V Neck Blouse

Кратко, или дори може да се каже, че блуза с блуза с V образна блуза отпред изглежда секси и смела за дизайнер и партия. Флоралната отпечатана флорално фрезован сарее може да изглежда фантастично, с изрязаната блуза с врат от врата В също може да бъде зашита като шарен модел.

4. Рамото по-малко дълбоко V блуза блуза:

Рамо Less Deep V Neck Blouse

Рамо по-малко Блузка на гърба с V-образно украшение е уникална дизайнерска блуза. Тъмносината блуза със златисти декорации на ръба на блузата с V-образно гърло изглежда динамично и може да се види от разстояние.

Вижте повече: Дизайнерски блузи от U Neck

5. Висока блуза с дълбоко вратовръзка:

Дълбок V Neck High Blouse

Дълбокият дизайн на гърба на блуза V на гърба може да бъде проектиран с половин плат и половина мрежа. Съчетанието от плат и самата мрежа дава невероятен облик на вашия дресинг. Можете да го зашиете и с ръкави. Но зашеметяващ външен вид с блуза без ръкави е невероятна.

6. Перлена Детайли V Блуза дизайнер на шията:

перла Details V Neck Designer Blouse

Дизайнер и уникална блуза може да бъде направена с изключителна подредена блуза. Можете да направите дълбока шарка блуза с вратовръзка на сара с вдлъбнатина с допълнителни перли, направени върху нея.

Вижте още: Дизайн на блуза с форма на пот

7. Шапка блуза V Широчина на шарката:

чист Blouse V Neck Pattern

Една блестяща блуза със сребърна жилетка, граничеща с блуза с V-образно гърло, изглежда невероятно проста, но елегантна блуза. Бял или друг цвят, зашит двойно наслоени с чистата тъкан на върха, е сигурна дизайнерска блуза.

8. Вратовръзки с блуза:

V Necks with Tucks in Blouse

Дизайнерска блуза с вратовръзка с V-образно облекло отпред може да бъде направена от палци на блузата. Дизайнът изглежда по-красив и дизайнер с палците отпред. Такива дизайнерски блузи могат да се носят и с lehenga.

9. Ниско изрязано V шийка с яка блуза:

ниско Cut V Neck with Collar Blouse

Златна блуза с гърба Deep V на гърба с висока врата, затворена отпред, изглежда невероятно и зашеметяващо шоу за затваряне на лицето ви. Човек може да носи такава блуза с lehenga и saree, за да подобри вида ви.

Вижте още: Блузка с лодка за бръснене дизайн отпред и назад

А V блуза модел на врата е винаги се възхищава от времето, когато жените започнали сортове в блузка бод. Дълбоко вратни блузи с дълбоки вратни блузи отпред V или врата на гърба В, блузата изглежда невероятно удивителна във всеки стил. Блузите с врат от врата също получават обратна връзка с начина, по който са съединени ръкавите. Блузи без ръкав V без врат или блузи с дълъг ръкав V врат, блузи с вдлъбнатини V Вратни или нека да бъдат Бродирани ръкави Външният вид на дизайнерските блузони винаги Ви очарова.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 49 = 55