9 модерни и последни дизайни на хол Стилове в живота

Коридорите във всяка къща са най-пренебрегваното място. Но коридорите отдавна са източник на вдъхновение за художниците. Има много филми, които са известни със своите сцени в коридора. Коридорите могат да бъдат направени превъзходни само с малко работа и много въображение. Преобразявайте всекидневния си коридор в нещо блестящо. Рафтовете се използват дълго, за да съхраняват вашите важни предмети или да ви покажат съкровищата, които имате.

Наличието на подходящ шелф в коридора ви с прекрасен дизайн и с добра декорация може потенциално да превърне целия облик на къщата ви, не само коридора.

Обикновени и стилни дизайнерски зали:

Нека да разгледаме дизайнерските етажи на Хол с подходящи идеи за коридора на коридора, които могат да превърнат целия ви вид на къщата ви.

1. Кухненска зала:

антре shelf designs

Рафтовете с кубична форма не само изглеждат модерни, но и елегантни. Ако имате рафт на кубически салон, може напълно да преобразувате коридора си, има много дизайни на разположение за рафтовете, но е важно да изберете правилните елементи, които да пазите на рафтовете. Рафтовете трябва да се поддържат минимални и да не са омазнени. Обикновено, множество кубични рафтове са подредени по определен начин.

2. Разпръснати стелажи:

разпръснат Hall Shelves

Попълнете разпръснатите си мисли с този дизайн на рафтовете на коридорите. Ако сте отпуснат човек и винаги празнувате с мислите си, може би това е най-добрият дизайнерски шелф за вас. Множество рафтове с различен стил и дължина са монтирани на стената, не непременно по симетричен начин и с голям дизайн на рафтове в зала.

3. Стенен монтаж Хол Рафт в стълбище Мода:

стена Mounted Hall Shelf in a Stairway Fashion

Дръжте вашите гости леглото с този красив дизайн на коридора шелф, който прилича на стълбище. Дизайнът ви дава спецификата на коридора с красив вид. Това е страхотна идея за дизайн на шелф за залата.

4. Традиционна зала за шелф:

традиционен Hall Shelf

Традиционните шелфове на залата могат да бъдат от всякакъв вид, но този с викториански вид и усещане се счита за най-автентичен. Всеки традиционен коридор ще има високо декоративни щандове за съхранение с опция за съхранение отдолу. Много от рафтовете са с огледала и между тях.

5. Super Chic Hall Рафт:

супер Chic Hall Shelf

Този дизайн на рафтовете е най-подходящ за минималистите. Коридорът на коридора е тънък и тръбата е облицована, за да ви даде външен вид и усещане за несъществуваща красота. Вярно е, че няма да можете да заредите и покажете много неща, но това, което наистина можете да разчитате. Дизайнът създава удивително въздействие върху вашия коридор.

6. Място за зареждане на салона:

Направи си сам Hall Shelf

Не ограничавайте въображението си, когато мислите за декорирането на рафтовете на коридорите и искате да изпробвате творческото си себе си. Възможността е безкрайно по отношение на рафтовете на коридора и какво можете да направите. Възстановяването и модифицирането на използваните каси по модерен начин, когато се поставят брилянтно, наистина може да се превърне в страхотен дизайн на рафтовете.

7. Рафт на коридора на коридора:

коридор Book Shelf

Всички рафтове са украсени с книги. Книгите правят всяко място за съхранение страхотно. Можете да превърнете коридора си и да му дадете прецизно преобразяване с подходяща лавица за книги. Украсете лавицата и запазете някои от любимите си автори на дисплея. Опитайте да добавите малко зелено, за да дадете оживено усещане. Това е класически дизайн на коридора.

8. Коридора на коридора със съхранение:

коридор Shelf with Storage

Рафтовете и хранилищата вървят една до друга. Рафтовете се използват предимно за показване, защото не са покрити. Можете да добавите опции за съхранение в коридора на коридора си и изобщо ще се появи като полезно обзавеждане. Това е особено полезно за тези, които страдат от проблем с пространството.

9. Коридора на коридора в галерия Мода:

коридор Shelf in a Gallery Fashion

Украсете коридора на коридора с най-добрите си снимки или рисунки или плакати и се омагьосвайте от неговия ефект. Вие ще видите съкровищата си всеки път, когато преминете през тях. Самите себе си действат като диференциран агент, който разделя вашите рамки. Можете да ги украсите с цветя или предмети, които можете да държите на рафтовете. Не е ли брилянтна идея?

Проектирането на вашия дом е въпрос на чисто творчество. Опитайте се да използвате някоя от идеите за дизайна на вашия хол в зависимост от Вашите предпочитания и дизайна на къщата, за да постигнете хипнотизиращ ефект след това.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 5 = 1