9 Луксозни розови златни гривни от най-новите дизайнери Стилове в живота

Златните бижута са един от най-важните елементи на колекцията за всяко домакинство в Индия. Ние сме обсебени от златни предмети като гривни, пръстени, обеци, вериги и др. Брачните церемонии са пълни само когато отидем на бижутер и купим златния комплект за булката. Розовото злато е вид злато, което всъщност е златна и медна сплав. Това е известно като корона злато, тъй като е 22 карата, което е най-високият карат. Има и 18 кара розово злато, което се използва за деликатни бижута.

Различни видове златни гривни в Rose Gold:

Тук споделяме някои от най-добрите дизайни на розово златни гривни в дамска мода 2017.

1. Редовни Обикновени розови златни гривни:

роза gold bangles

Това са деликатни златни гривни, които са подходящи за ежедневна употреба. Те добавят чар и аура, въпреки че са прости. Красотата на розовия цвят на златния гривна е много хипнотизираща.

2. Rose Diamond Diamond Bangle Дизайн:

Rose Gold Diamond Bangle Design

Този диамантен гривна в розово злато е идеалното парче за подарък. Тя има много диаманти, които са настроени в розово злато и това добавя красива красота към цвета на гривната. Използваното розово злато е с висока чистота и каратовата стойност на диамантите е висока.

3. Роза златно покритие Bangle Дизайн:

Rose Gold Plated Bangle Design

Този розов позлатен гривна е специален, тъй като е персонализиран. Дизайнът е стил с отворен край, който ще се приспособява към китките с всякакъв размер. Произвежда се в 18-каратово златно покритие.

4. Rose Gold Bangle с часовник комплект:

Rose Gold Bangle with Watch Set

Това е красив комплект гривна, който има часовник с кристална гривна и подходящи гривни. Те са подредени заедно, така че да се използват като едно парче. Това страхотно парче ще придаде блясък на всякакви дрехи, които носите. Тя може да се използва като изявление парче.

Виж повече: Златни камъни Bangles дизайни

5. Обикновена златна роза:

обикновен Gold Rose Bangle

Обикновените гривни са много полезни за ежедневната употреба и могат да добавят малкото докосване на модата към иначе тъпото облекло. Сдвоете го с джинси и фланелка или дори индийска екипировка. Тъй като е ясно в текстурата няма тревога да се забива в екипировки.

6. Rose Gold Bangle Гривна:

Rose Gold Bangle Bracelet

Вместо единични или множество обикновени розови златни гривни, една гривна е прекрасен вариант за всички жени. Той помага да се подчертае елегантен стил и създава атмосфера. Гривната е достатъчно широка, но в същото време е стилна, тъй като е крива и става по-тънка в края.

Виж повече: Тънки златни гривни

7. Латинска работа Rose Gold Bangle в Big:

Дантела work Rose Gold Bangle

Lacework розово злато е сложен изявление парче, което със сигурност ще добавите блясък. Това е много деликатно произведение, което се прави на гривната и може да се носи за парти или някакъв специален повод.

8. Цвете в златна роза:

цвете Shaped Rose Gold Bangle

Този изящен гривна имаше красива форма на розово злато с красиви диаманти, вградени вътре. Парчето е изработено от 18 каратово розово злато. Тя със сигурност ще угоди на всяка жена, когато е надарена за специален повод.

Виж повече: Обикновени златни гривни Индийски

9. Вдъхновение Rose Gold Bangle Дизайн:

Вдъхновяващ Rose Gold Bangle Design

Това е идеално за лична покупка или като подарък за вашата съпруга, сестра или дъщеря. Този вдъхновен гривна е написан с лично послание, което трябва да се пази дълго време. То може да бъде дадено, след като е завършен някакъв крайъгълен камък в живота на човека или просто като бустер.

Rose Gold bangles са много стилно и красиво бижу, което ще бъде обичано от всички, които са надарени или купуват за лична употреба. Тя може да бъде обикновена единична или множествена, включително комплекти. По-луксозните парчета ще имат в тях диаманти и други скъпоценни камъни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 16 = 24