9 лесни зимни занаяти за деца и предучилищно образование Стилове в живота

Burrrr !!! Това е зимно време! Не мога да изляза, за да играя със студените ветрове да духа? Няма проблем!!! Ето някои очарователни занаяти, които да задържат вашите малки деца зает у дома през зимата. Тези занаяти ще ви помогнат да убиете времето и да получите готови подаръци за нула време.

Лесни и лесни идеи за зимни плавателни съдове за деца и предучилищно заведение:

Погледнете топ 9 идеи за зимни плавателни съдове за малки и предучилищни деца,

1. Felt Monster ръкавици:

Чувствах Monster Mittens

Това са много прости и лесни зимни занаяти за предучилищна възраст. Следете шаблоните на парчета от филц и ги шийте заедно. Украсете носа и шийте копчета за очи. Тези шаблони са лесно достъпни на много сайтове. Можете да използвате Face Dragon / Face Lion / Shark лицето като шаблони. Децата просто обичат да ги носят и да създават свои собствени истории на ужасите

2. Пластмасова купа снежен човек:

Пластмаса Cup Snowman

Това са много лесните зимни занаяти за възрастни с лесно достъпен материал. Необходими са само някои бели пластмасови чаши, една скоба и оцветена графична хартия. Закопчайте чашите една до друга, за да направите кръгли топки - едната е голяма за тялото и една малка за главата. Изрежете два големи кръга от лист хартия с черна карта. За носа можете да използвате оранжева хартия за хартия или просто да нанесете морков. Това е много голям проект, за да се включат децата.

3. Живопис с пръсти Зимно дърво:

Пръст на ръката Painting Winter Tree

Щастлив момент за малките деца да се забъркат, просто се нуждаете от лист синя хартия, черен маркер и нетоксична бяла боя. Изчертайте дърво с черния маркер или можете да кажете на децата да направят отпечатъка на дървото. Поставете бяла боя на заден план, за да покажете падането на снега и детето ви може да отпечата снега върху дървото. Това е чудесна идея да оставяте вашите малки деца зает през студените дни.

4. Купа на хартията Снежен човек:

хартия Cup Snow Man

За тези зимни хартиени занаяти се нуждаете от 4 хартиени чаши, четки за четка, черни, бели и други цветове, черна боя, ножици, помпи, маркери, лепило, натискане, синьо, бяло и черно. Нарисувайте очи, устата с черен маркер и залепете оранжевата тръба за носа. Стискайте черни тръби за ръце и обличайте снежния човек според вашето въображение. Това е много творческа идея за шоубизнеса.

5. Купа на хартиената купа:

хартия Cup Village

Всичко, от което се нуждаете, за да направите своето собствено селище - Хартиени чаши, скици или маркери за скициране, Хартия за хартия в ярки цветове, Стикер за уплътняване на облаци, листове за велпапе, Лепило, Двустранно лепкава лента и Ножици. Селото е много лесно да се създаде; всичко, от което се нуждаете, е вашето диво въображение. Направете плоски конуси от цветна графична хартия и ги залепете като покриви. Залепете ги върху зелен графичен лист и добавете някои растения, изработени от хартия за графики и стик цветни цветя върху тях.

6. Ice Cream Stick Снежен човек:

лед Cream Stick Snow Man

Нуждаете се от пръчки за сладолед, лепкава лента, бели и черни бои, маркери - оранжево и черно, два черни бутона и червена сатенена панделка. Боядисвайте около 6 пръчки с бяла боя. След като боята е суха, залепете ги една до друга с лепкава боя. Начертайте линия и нарисувайте горната страна с черна боя за шапката. Стискайте червена сатенена лента към шапката. Залепете черни копчета за очите и изчертайте извита линия с черен маркер за устата. Начертайте носа с оранжев маркер и Вайла Вашият Сладолед Стикер Снежен човек е готов, това е безпроблемно платно и приятно за децата.

Виж повече: Летни занаяти за деца в предучилищна възраст

7. Тоалетна ролка Полярна мечка:

Тоалетна Roll Polar Bear

Не изхвърляйте тръбата за тоалетна хартия. Просто го използвайте, за да създадете сладка и привлекателна полярна мечка. Това е ясно и просто да се направи. Просто предайте неща на децата и те могат да го направят в един jiffy. Всичко, от което се нуждаете, е тоалетна хартия, бяла хартия за графики, черна марка, лепило, розова писалка за скициране и 2 черни бутона. Детето може да го направи само като разгледа картината. Продължи!! Увеличи го!!

8. зимни аксесоари Рамка:

зима Accessories Frame

Фантастичните идеи за зимни изкуства и занаяти за деца са да украсяват дома си с използвани вълнени аксесоари като шапка, ауспух, чорапи, ръкавици и др. Поставете вълнени аксесоари по ваш избор в кутия с голяма рамка. Това е забележителен начин да покажете старата си неизползвана вълнена статия. Отидете напред и опитайте.

Виж повече: Ваканционни занаяти за деца

9. Златна пера Колие:

злато Feather Necklace

Тийнейджъри и възрастни се отегчават да седи в къщи, тъй като те не могат да излязат на студено, замръзващо време. Просто направете златна гривна като част от зимните плавателни съдове. Нуждаете се от глина, златна боя, нож, златна верига и разбира се ролка. Разгънете размера, от който се нуждаете, който трябва да бъде прибл. 2 мм дебелина. Използвайте ножа, за да изчертаете линия през центъра на перото. Начертайте много малки линии от централната линия до външния край на перото. Пробийте дупка отгоре, за да преминете веригата. Нека глина изсъхне. След това го нарисувайте със златен цвят. И Хей Престо, огърлицата от златно перо е готова. Старайте се да го носите. Можете също така да направите чифт съвпадащи обеци.

Избягвайте зимния си блус, като създавате прекрасни занаяти, като рециклирате стари неща. Стенни декори, подаръчни артикули, декорации от коледни елхи могат да бъдат направени, за да отстраните скуката си по време на студеното зимно време.

Виж повече: Мазилка на Париж изкуства и занаяти за деца

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 2