9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Ранголис са синоним на ярки цветове и иновативни дизайни, които украсяват входа на почти всички домове в Индия по време на фестивала в Дивали, както и на други индийски фестивали. Това древно изкуство е предадено от поколение на поколение и почти се изпълнява като ритуал. Тези ранголи обикновено се правят, за да приветстват благословията и добрата воля на богинята Лакшми в домовете. Ранголи могат да бъдат с различни форми и размери и могат да бъдат колоритни или мрачни. Следните дизайни обаче се концентрират повече върху ранголи, без да използват точки.

Rangoli дизайни без точки:

Пълният кръг:

Rangoli designs without dots

Това ранголи е огромно и кръглата форма го прави уникален. Използването на разнообразие от цветове го прави и ексклузивен. Двата нюанса на синьо (по-светъл и по-тъмен нюанс), заедно с лайм зелен, оранжев, червен и жълт го правят наистина художествен. Сложните модели, създадени с бял цвят, са доста майсторски изпълнени и значително подобряват вида на ранголи.

Въртящият ефект:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Това ранголи е наистина представително за духа на Дивали - жива, пъстра и пъстра. Използването на основните цветове в някакъв вълнообразен начин просто го прави много по-интересно. Белите декорации просто добавят нещо допълнително към цялостния дизайн. Това ранголи изисква някой с умение да се справя с него, тъй като се изисква внимателно внимание към детайлите.

Виж повече: Колекция Кундан Ранголи

Дизайнът на паунците:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Това сравнително средно големи ранголи има много характер за него. Цялата средна секция е проектирана с някои наистина красиви и живи цветове. Образът, който заобикаля средната част, е по-фин, като по този начин позволява на другата част от него наистина да се открои, и по основателна причина. Формата на пауните е направена чудесно и изисква много търпение и художествени умения.

Вдъхновен от Diya дизайн:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Този rangoli използва някои живи цветове, за да създаде дизайн, който е фин, но мощен. Контрастът на цветовете го отличава. Използването на жълто, черно и оранжево прави това да изглежда много красноречиво по някакъв начин. Използването на "diyas" в дизайна спомага за подобряване на целия шаблон на ранголи и му дава празничното докосване. Ето защо има нещо много сложно, но много фино за дизайна, който го прави много добър за гледане.

Артистичният ранголи:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Това ранголи е направено толкова добре и използването на цветовете го прави още по-изявено. Белият фон прави изцяло дизайна. Използването на жълто, червено, зелено и синьо за оформяне на някои интересни модели е било направено доста добре. Всеки слой от цялостния дизайн има нещо уникално предложение. Моделите и формите на всеки слой са различни и се допълват много добре.

Виж повече: Малки модели на Ранголи

Маджестик:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Този дизайн на ранголи е наистина величествен, тъй като оживява с използването на цветното злато. Тънките цветове, използвани в този дизайн, подчертават дизайна на лотоса в средата. Използването на меки нюанси като лилаво, прахово синьо и зелено, наред с другото не позволява на ранголите да изглеждат прекалено крехки. Въпреки това, дизайнът се повишава чрез използването на злато в периферията. Това просто прави ранголите да изглеждат много скъпи и добре изработени.

Дизайнът на слоестите цветя:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Този дизайн на ранголи е наистина красив. Използването на цветове за създаване на огледален образ на централния дизайн на цветя го прави победител. Преобладаващият цвят в дизайна е жълт и различни нюанси. Следователно другите цветове перфектно допълват преобладаващия жълт цвят.

Господарят Ганеш Ранголи:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Този дизайн на ранголи използва само три основни цвята - розово, тъмно лилаво и червено. Използването на бял цвят обаче спомага за завършването на цялостния дизайн. Стратегическото разположение на лорд Ганеша в средата го прави идеално за домовете да възприемат този модел на ранголи за Дивали.

Дизайнът, вдъхновен от гърнето:

9 лесни и лесни дизайни на Rangoli без точки

Този вдъхновен от гърнето дизайн е фин, колоритен и майсторски създаден. Използването на цветове, които съвпадат, по странен начин, макар и да е направено хитро. Само ако спазвате дизайна, ще забележите, че използвате саксии, които се използват за фестивали.

Виж повече: Тамил Ранголи с точки

Leave A Comment

− 3 = 6