9 Красиви и стилни портфейли от неръждаема стомана в най-новите дизайни | progressivenewsdaily.info

9 Красиви и стилни портфейли от неръждаема стомана в най-новите дизайни

Стоманените портфейли са модни модерни портфейли, които изглеждат много нетрадиционни. Портфейлите, направени от метали като алуминий и т.н., правят зашеметяващ вид и дават на портфейлите матов облик или блясък. Изберете най-добрите портфейли от този списък и със сигурност сте готови да завъртите главите. Коментарите ще се изпълват винаги, когато хората ви видят с едно от тези красоти.

Топ 9 портфейли от неръждаема стомана в най-новите дизайни:

Търсите най-добрите портфейли от неръждаема стомана в най-новите дизайни? След това идваш на правилното място. Тук предлагаме 9 най-добри стоманени портфейла в тенденция, която определено привлича вниманието на всеки.

1. Travel Неръждаема стомана RFID портфейл:

стомана Wallets

Това е сложен портфейл от неръждаема стомана, който държи кредитните ви карти. Портфейлът от неръждаема стомана се отваря в стил акордеон и има вътрешни пластмасови джобове. Има до 8 слота, които могат да задържат до 12 карти. Технологията RFID се намира в този портфейл, което го прави идеален за извършване на вашите пътувания.

2. Bi-fold стоманен портфейл за мъже:

Bi fold Steel Wallet

Тук има зашеметяващ стоманен портфейл, който изглежда точно като традиционен кожен портфейл. Структурата на стоманата е такава, че изглежда много като кожено покритие. Портфейлът е идеален за задържане на вашите карти и сметки. Портфейлът е двустранен, който помага да се запазят сметките Ви.

3. Поглед от неръждаема стомана Порт за мъже:

документ за самоличност View Steel Wallet

Това е страхотен портфейл, който има зашеметяващ външен вид. Портфейлът има изрез в центъра на портфейла, през който можете да видите личната карта. Слотът за лична карта е само първият джоб на портфейла и по този начин можете да видите идентификационния номер.

4. Текстурирани стоманени портфейли:

Текстуриран Steel Wallet

Мъжкият портфейл идва в няколко различни стилове и текстури. Нормалните кожени портфейли имат текстури и отпечатъци. Стоманените портфейли също могат да бъдат в различни стилове и текстури. Този класически портфейл от стомана има великолепна структура за предната и задната част.

Виж повече: Мъжки алуминиев портфейл

5. Поставка за порти от кутия:

Кутия Style Steel Wallet

Този стоманен портфейл е направен в кутия. Портфейлът се отваря, за да разкрие джобове на акордеон. Калъфът на портфейла има слота за кредитни карти, за да запазите вашите предмети безопасни. Външната част на портфейла е изработена от неръждаема стомана и кожена вложка. Това му придава изтънчен външен вид.

6. Ключодържателят позволява стоманена портфейл:

ключ let Steel Wallet

Тук има стоманен портфейл, който има допълнително предимство пред други стоманени портфейли. Портфейлът има ключа за ключовете, за да държи в ключа. Също така има клип за запазване на парите ви непокътнати. Стоманеният портфейл идва в модерен дизайн и изглежда.

Виж повече: Кожена верига Портфейл

7. Автоматична стоманена поставка:

автоматичен Steel Wallet

Изберете този случай на банкова карта, който има автоматично отваряне. Картите в портфейла се плъзгат, когато са кликнали. Това е прекрасно допълнение към вашите аксесоари за пътуване. Той е удобен, когато трябва да търсите елементи като карти и идентификационни номера и сметки.

8. Персонализирана портфейла от неръждаема стомана за мъже:

Персонализирани Steel Wallet

Ето една страхотна възможност за подарък за вас. Този чудесен стоманен портфейл може да бъде персонализиран с любимите ви думи или бележки. Това го прави перфектен подарък за рожден ден, годишнина или специален повод. Стоманеният портфейл съдържа всички ваши лични данни по отношение на картите и сметките.

Виж повече: Най-добър метален портфейл

9. Портфейл от стоманена геометрична шарка:

геометричен Pattern Steel Wallet

Получете тези зашеметяващи един от един вид стоманен портфейл в геометричен модел. Двуцветната стоманена текстура на портфейла му дава матов и блестящ ефект. Геометричният модел е ефективен поради двата конкретни дизайна. В портфейла могат да се поставят карти и сметки.

Стоманените портфейли са изработени от алуминий или други сплави, за да получат тънък или силен панел от всяка страна. Стоманените портфейли имат слотове за кредитни карти и сметки. Те могат да бъдат двукомпонентни, с кутия и с геометрични шарки.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map