9 Красива Черно Салвар костюми за жени | Стилове в живота

Както се казва, "Красотата лежи в очите на зрителя", красотата на една жена се увеличава многократно, когато тя носи костюм. Salwar костюмите са най-етническото облекло за индийските и повечето азиатски жени. Това специално облекло се състои от дълга / къса туника, наречена камейд, с разнообразни оформени панталони / панталони / куридари, наречени Salwars. Оттук и уникалното име Salwar Kameez. Различните стил и експериментиране, които може да се направи с това облекло, са огромни и човек може да създаде свое собствено модно изявление с това невероятно облекло.

Атрактивни дизайни Black Salwar Kameez за жени в Индия.

Тук ще разгледаме топ 9 дизайна на дамски костюми.

1. Черно костюм на Джорджта Салвар:

черно salwar suit designs

Джорджет е тази тъкан, която е мека и най-удобна за носене. Този черен костюм в жарджета е най-страховитото вечерно облекло. Тъканта има приятно падане върху тялото и с печатаната спалня и дупката просто се откроява и е привлекателна.

2. Черно и бяло украсени костюми на Salwar:

черно and White Embellished Salwar Suit

Тежката работа в бели декорации в целия дизайн на черно сажу костюм е най-добрият начин да влезете в вечерно парти или събиране. Ширината на гърба на лодката също има тежка работа, която изисква минимални аксесоари. Дългият ръкав в ръцете в мрежестата тъкан е също така зашеметяващ, за да имат онези ръце, показани със стил.

3. Дизайнер Black Salwar Suit:

дизайнер Black Salwar Suit

Тази дизайнерска дантела salwar костюм се откроява, защото на прави изрязване приляга на туника и панталон стил salwar. Сюрварът е отпечатан и съвпада с бродирания камез с богато украсена дупка. Черното с розово е вечна комбинация.

4. Бродирано иго Черно костюм за салвар:

Бродирани Yoke Black Salwar Suit

Това е просто погледът направо от червения килим и роклята, носена от големите знаменитости. Черният костюм е с висок колан и има тежки украшения с бродирано иго. Краткият ръкав със златна бродерия минава през ребрата отстрани и подчертава тялото.

Вижте още: Костюми от Червената салва за жени

5. Дълги черни костюми Anarkali Salwar:

дълго Black Anarkali Salwar Suit5

Анаркални костюми са с дължина на пода, изтеглени от костюми. Те са тежки в слоеста черен цвят със златна работа с диаманти и камъни. Цветът е дълбоко черен, а златната работа изпълва горната част на костюма като блуза с бродерия с пълна ръкавица. Това е перфектното облекло за специални поводи, които ви харесват много.

6. Червени и черни дизайни на Salwar:

черно and Red Salwar Suit

Друг никога не излиза от модния цвят е яркочервен с черно. Тази черна салва е с къса туника и ярко червена паралия. Яретата имат тежка бродерия от червено и бяло с черно и съответна дупка в черно с червено залепване.

Вижте още: Blue Salwar Kameez дизайни

7. Костюм от черен и телешки памучен салвар:

черно and Teal Cotton Salwar Suit

Teal е различен нюанс на синьо, с намеци на зелено. Когато цветът на цветовете се слее с черно, комбинацията е учудващо и много уникална. Този невероятен чай и черен салар камеез в памучна тъкан е елегантен и също така много удобен за носене дори при трудни атмосферни условия. Цветът на цветя се влива в черно под формата на яке с ивици за вратовръзка.

8. Профилиран черен костюм Salwar:

пайети Black Salwar Suit

Тези без ръкави къси туники, пълни с тежки камъни и пайети, са идеални за функции, партита и т.н. Това изглежда добре на млади момичета и млади жени, които лесно могат да пренесат този тежък костюм. Salwar, както и dupatta има пайети работа в краищата, което прави костюм много дизайнер.

Вижте още: Зелен Salwar Kameez дизайни

9. Костюм от Черно Салвар в Креп:

черно Salwar Suit in Crepe9

Креп е тази тъкан, която приятно пада върху тялото и подчертава бляскаво женските функции. Невероятни неща с прави изрезки и дължина правят този един сарварски костюм от съществено значение в гардероба на всеки един повод. Малките нюанси на червеното и розовото в дупката и към края на камезед правят костюма елегантен. Това са черните дизайни за сватбени костюми за сватба.

Черното, което е безкраен и никога не излиза от модния цвят, е идеално за всяка жена, независимо от възрастта, цвета на кожата, тялото и т.н. Жената изглежда красива в черно. Тези черни костюми в различни стилове, модели, разфасовки и нюанси са само идеята, която жената може да има, когато носи черно и комбинация от цветове с черно. Какъв по-добър цвят от черното, за да се хвали с това зашеметяващо тяло и характеристики.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 6 =