9 известни паркове в Vadodara с снимки | Стилове в живота

Индия е земя на културата, наследството и архитектурата. Тук пейзажите са романтични и живописната красота е завладяваща. Пристигайки в парковете и местата за отдих, Vadodara of Gujarat е едно от тези специални места, където можете да се насладите и да се отпуснете напълно. Тази държава бързо води към развитие и е добре свързана с някои от големите градове на страната като Делхи и Мумбай. Това е най-големият град на Гуджарат и също така е известен като неговия културен град. В случай, че планирате да посетите някои от тези екзотични места на Vadodara, ние включихме някои от най-добрите паркове в Vadodara.

Красиви паркове в Вадодара с изображения:

Ето най-добрите паркове в Вадодара.

1. Sayaji Baug:

паркове in vadodara

Sayaji Baug е един от най-добрите и най-утвърдените парк в Vadodara. Дърветата, ландшафта, зелените треви и структури са красиви и добре поддържани. Пристигането на това място ще ви накара да се чувствате спокойни, тъй като времето в този район е приятно и приятно.

2. Археологически парк Champaner Pavagadh:

паркове-In-Вадодара-champaner-pavagadh-археологически парк

Археологическият парк Champadur Pavagadh на Vadodara е още едно добре познато място и местоположение. Тя има историческо значение и култура. Той има хиляди посетители всяка година и е доста известен парк в щата Гуджарат. Паметниците тук са добре запазени и утвърдени. В случай, че очаквате да посетите археологията на Индия, непременно трябва да дойдете на това място.

Виж повече: Ернакулам Парк

3. S Cube Water Park:

паркове-In-Вадодара-з-куб-вода-парк

Водният парк S Cube на Вадодара е една от най-добрите увеселителни водни паркове, които ще посетите. Има страхотни слайдове, които със сигурност ще ви вълнуват и вълнуват. Ако очаквате да прекарате чудесно със семейството и приятелите си, това е мястото, където трябва да дойдете.

4. Воден парк Ajwa Fun World:

паркове-In-Вадодара-AJWA-забавна от световна водна парк

Водният парк Ajwa Fun World е вълнуваща и забавна дестинация във Вадодара, която трябва да посетите. Пътуванията тук със сигурност ще ви дадат най-добрия опит в живота си. От деца до възрастни, всеки иска да дойде в света на забавленията Воден парк, заради забавлението и страстта, които това чудесно място може да предложи.

Виж повече: Увеселителен парк в Лудиана

5. Gujarat Fun World:

паркове-In-Вадодара-Гуджарат-забавно свят

Gujarat Fun World е друго забавно място за разходка с вашето семейство и приятели. Водата тук е хладна и возите са страхотни. Той има много хора, които идват всяко лято и популярността му изглежда нараства с течение на времето. Gujarat Fun World със сигурност е най-доброто място да бъдете.

6. Светилището на дивата природа Jambughoda:

паркове-In-Вадодара-jambughoda-дивата природа-светилище

Jambughoda Wildlife Sanctuary ви предлага най-екзотичният и красив вид на страната някога. Намира се в Vadodara, това място е чудесно за изследователски цели. Ако се надявате да научите повече за дивата природа на Индия, Jambughoda Wildlife Sanctuary определено е мястото, което трябва да дойдете и да посетите.

Виж повече: Паркове в Бангалор

7. Вадана и екопътека:

паркове-в-Vadodara-vadhvana-влажна-и-еко-къмпинг

Планината Вандвана и екопътека е прекрасно и брилянтно място, където да отидете. Градините са красиви и местата са абсолютно екзотични. Мястото е много естествено и определено трябва да дойдете тук със своето семейство и приятели.

8. Градски парк "Вишала":

паркове-в-Vadodara-Vishal-khadi-еко-къмпинг

Градският парк Вишала е гордостта на Вадодара. Живописната красота, природата и местата са красиви и невероятни. Парковете тук са извън въображението и мястото определено си струва посещението.

9. Национален парк Vadodara:

паркове-In-Вадодара-национален парк-на-Вадодара

Националните паркове на Vadodara са най-добрите места за посещение в света. Видовете тук са екзотични, а животните тук са много красиви и привлекателни. Те отразяват дивата природа и богатото наследство на страната, а също показва колко добре поддържани и добре поддържани са зоологическите градини и парковете в Индия..

Leave A Comment

5 + 3 =