9 Изключителни блузи обратно шията дизайни с каменна работа

Без значение какъв е стилът на вашето сарие, правилният вид блуза, с който да отидете, е само по-добър. За да го направите, тези блузи сарени са тук, за да ви помогнат, като по този начин правите работата по-лесна за работа. Освен това, тези дизайни също се придържат към текущите тенденции, така че не е нужно да се безпокоите за това, че другите ви превъзхождат по някакъв начин.

1. Betel Leaf Sequin:

блуза back neck designs with stone work

Това е перфектна блуза, която трябва да се носи на всяка страна. Тя е не само великолепна, но и с много подробна сложна каменна работа. Можете да видите как центърът на целия модел е бецова форма. Освен това, каменната работа на врата също дава тази блуза прекрасен вид.

2. Черно красота:

блуза Back Neck Designs With Stone Work2

Това е черно по целия път, а сред дизайните на блуза с каменна работа, това е показано заради това колко е прекрасно. Белите камъни подчертават и допълват цвета на блузата. Има камъни с всички размери, които са добавени, за да направят правилния стил. Перфектно направени, latkans добавите към измерението.

3. Многоцветен блуза с каменни работи:

блуза Back Neck Designs With Stone Work3

Блузата е необичайна от обичайните дизайни на гърба на камък, които виждате. Това включва по-голямата част от каменната работа, извършена около центъра на деколтето. Това е един от най-опростените дизайни и целият модел се държи подробно с помощта на конец и камъни с множество цветове.

4. Сватбените блузи:

блуза Back Neck Designs With Stone Work4

Това със сигурност ще изглежда най-добре на булката. Силно декоративни, малките камъни на синьото дават на блузата уникален вид. Един сложен цветен дизайн е бил изведен из цялата блуза, което го прави пик на вашия стил коефициент.

Виж повече: Блестящи модели на блестящи шипове

5. Белите камъни:

блуза Back Neck Designs With Stone Work5

Тази блуза е една през една, но има каменна работа блуза обратно шията дизайн, който е красив. Перлите мъниста правят тази блуза перфектна, за да бъде булчинска, докато три четвърти ръкави го правят да изглежда още по-добре.

6. Лейди в зелено:

блуза Back Neck Designs With Stone Work6

Блузата е като два свята в едно, като едната страна се вижда, докато другата зелена. Големите камъни се използват тук, за да покрият всичко, докато са нето перфектно.

7. Кръгла блуза:

блуза Back Neck Designs With Stone Work7

Показаната тук блуза има отвор в центъра, докато и двете страни използват дантели, за да държат раменете на място. Камъните са с бял цвят в блузата, подчертавайки красотата му. Той е идеален за партита или сватби.

8. Дизайнът на паунците:

блуза Back Neck Designs With Stone Work8

Тази блуза с каменно облекло може да бъде добре прегърнала с патту саре. Ако ви харесва колоритен, това е перфектното булчинско облекло за вас. Същата каменна работа се повтаря и на ръкавите, ако забележите добре.

Виж повече: Блуза Последни гръб дизайни

9. Камъни и режещи работи:

блуза Back Neck Designs With Stone Work9

За последната блуза, това, което виждате тук, е комбинация от перфектно нарязани камъни, поставени от едната страна на блузата. Дизайнът изглежда като мрежа и блузата може да се носи най-добре с всякакви копринени сарде.

Сега, след като сте видели всичко това, би било по-лесно да изберете вашия стил според вашите предпочитания, без да оставяте възможност за втори мисли и съмнения. Можете да поръчате и онлайн, тъй като има толкова много дизайни, от които можете да избирате, и също така ви спестява неприятностите. Каменната работа ще върви с всеки сарийски дизайн и ще ви донесе великолепния външен вид в себе си.

Leave A Comment

23 − = 18