9 индийски традиционни кристални гривни за ежедневна употреба

Бандите са важен и деликатен украшение за дамите. Цветните звънчета винаги са били очарователни поради появата им на ръцете. Изключително модерен дизайн в дизайна на гривните е кристалните гривни, които също са под формата на гривни за изключителен външен вид. Те също така могат да бъдат проектирани у дома, според Вашия избор на кристални мъниста, съответстващи на вашето облекло.

Дизайн с кристали:

Следват няколко примамливи дизайна на гривни в кристална работа, които няма да спрете да я сграбчвате.

1. Гривна от сребро кристал гривна:

кристал-гривни

Среброто, когато се комбинира с кристал, дава прославен дизайн. Дизайнът на сребърните стерлинги кристални гривни е даден в него фиксирани малки линии кристали от едната страна. Гривната може да се носи при специални поводи по дизайнерски рокли или просто по случайни. Бретонът може да се носи и в една ръка за партита.

2. Изрязани кристални Bangles:

Емблемата Crystal Bangle

Дизайнът на изрязаните кристални гривни е изработен от бронзов метал. На гривната е дадена крива, където един носи дизайни, изработени с листа, а другият носи бели кристали върху него. Тя дава достоен дизайн на ръцете с подходящо етно облекло.

3. Ръчно изработена кристална гривна с мъниста:

Ръчна изработка Crystal Bangle

Мислейки да направим гривна от кристални мъниста! Ето един дизайн, който можете да помислите. Сребърният гривна е прикрепен с кристални мъниста във водна торбичка и лилаво-кафяви мъниста. Заедно с нея, сладки очарователни като сърцето и звездите са прикрепени за фантазия външен вид.

4. Черно-бяло кристално украшение:

черно and white Crystal Bangle

Вдъхновена от една ръка гривна, украсена с черни и бели кристали, дава блестящ поглед към етническия и небрежен външен вид. В дебелите сребърни кристални гривни се дават няколко бели кристали, докато централната част е покрита с черни кристали, широко подходящи за етническите.

Виж повече: Пасианс дизайн

5. Кожени кристали работа Bangles:

Кожа Crystal Bangle

Фънкият дизайн в дизайна на гривната е същият, направен с кожени колани. Широкият кожен колан допълнително се фиксира с бели и сини кристали, които правят течащ дизайн. Дизайнът е предпочитан сред колежаните тийнейджъри най-вече на дънки и дълги поли.

6. Единичен кристален гривна:

единичен Crystal Bangle

Красив дизайн, направен от розов златен метал, дава няколко цветни кристали. В единичния гривна се дава диамантена линия при границите, докато центърът е пълен с кристали с различни размери. Тя е подходяща за всякакви цветни рокли за бляскав външен вид.

Виж повече: Последни единични модели на гривни в злато

7. Designer Simple Crystal Bangle:

прост Crystal Bangle

Сребърна кристална гривна е дадена на обикновена гривна със сладък цвят кристал в бяло. На гривната е даден и дизайн на заключващ тип в другия край с малки кристали. Това е прост модел, който може да бъде направен от сребро и платина също. Тя може да даде опростен поглед върху рокли, а също и западни рокли.

8. Перлен и кристален гривна:

перла and Crystal Bangle

Дизайнът на индийските кристални гривни изглежда елегантен, когато им се даде работа от перли и кристали. Златните гривни са украсени с перли в кремав цвят в центъра, докато страните са гранични с кристали. Освен това на гривните са дадени и цветни кристали в средата.

Виж повече: Каменни гривни

9. Дизайнер кристал Bangles:

дизайнер Crystal Bangles

Изключително кралски дизайн в дизайна на индийските кристални гривни, направен в сребро с воднисти кристали и сребърни перли, е широко използван за перфектен булчински облик. В гривна са дадени криви дизайни, направени от сребърни перли и е изпълнен с бели и сини кристали.

Дизайнът на кристалните гривни е модифициран вид на дизайна на гривните. Те могат да бъдат изработени и в оксидирани, златни, сребърни, платинени и бронзови метали. Дизайтите jaipuri в кристалните гривни са известни като новия дизайн в категорията. Освен това, кристалните гривни са също така благоприятни за онези жени, които мразят носенето на връзки от гривни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

39 − 35 =