9 ефективни комплекти за лице за суха и мазна кожа в Индия Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

9 ефективни комплекти за лице за суха и мазна кожа в Индия Стилове в живота

Има много жени, които не са получили или разполагат с достатъчно време, за да отидат в салона и да прекарат голяма сума на лицето, така че VLCC е дошъл с блестящи и излъчващи решения за вас. VLCC представя разнообразие от лицеви комплекти според вида на кожата Ви в разумна цена. Всички продукти за лице, които можете лесно да намерите на вашето пазарно място. Така че дамите се опитват да получат красива и лъчиста кожа през цялото време.

Тук можете да намерите топ 9 списък на лицеви комплекти VLCC според Ваше улеснение. Просто погледнете ума, разпенващ комплекти за лице, и винаги получавате блестяща и безупречна кожа.

Как да кандидатствам:

Етап 1: Нанесете VLCC лицеви скраб и дайте масаж за 2-3 минути. След това измийте с чиста вода.
Стъпка 2: Нанесете VLCC масажен крем и масажирайте за 15 минути и избършете с влажен памук
Стъпка 3: Нанесете VLCC масажен гел и разтривайте, докато изчезне напълно от лицето и шията.
Стъпка 4: След това нанесете маска за лице и оставете да изсъхне за 15 минути и да се измие с прясна вода.

Така че това са лесни четири стъпки, за да получите винаги мека, гладка и лъчиста кожа.

Употреба: Прилагайте редовно всички сашета според указанията.

Най-добър маркер за лице VLCC Kit за суха и мазна кожа в Индия:

Ето списъка с топ 9 VLCC лицев комплект и как да го използвате за вас,

1. VLCC Party Glow Facial Kit:

VLCC Party Glow Facial Kit

Този VLCC парти светещ лицев комплект е натоварен със същността на berberry, шафран и snigdha. Това е комплектът за незабавна светлина и специални поводи. Продуктът дълбоко премахва мъртвите клетки и прави кожата ви мека, гладка и светеща винаги. Четирите сашета и 30 минути от времето са достатъчни, за да нанесат миг за парти и специални събития. Продуктът е комбинация от скраб, шафран гел, крем за масаж на снегда и инста маска за лице. Можете също така да проверите разумна цена на комплекта тук.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с почистващ препарат за лице VLCC. След това започнете първата стъпка, която е VLCC берберис търкане и масаж за 2-3 минути. След това измийте с вода.
Стъпка 2: Нанесете шафран гел в продължение на 5 минути и без да го избършете, продължавате към следващата стъпка.
Стъпка 3: След това се прилага VLCC snigdha крем за лице и масаж за 15 минути и избършете с памук.
Стъпка 4: След това нанесете незабавно пакет за лице и го оставете да изсъхне за 15 минути и да се измие с чиста вода.

Цена: INR 195 за 46 грама.

2. Комплект за лице с плодове VLCC:

VLCC Fruit Facial Kit

Това е най-добрият VLCC лицев комплект за вашата кожа. Продуктът е натоварен с активите на папая, ябълка, праскова, портокал и краставица, които са добре познати за здравето на кожата. Продуктът дълбоко почиства лицето ви и ви дава естествена красота. Този комплект за лице за депигментация с VLCC премахва мъртвите клетки от кожата и премахва акнето от корените. Така че дамите искат безупречна кожа, след което отиват за нея. Следвайте инструкциите и приложете комплекта, за да получите най-добри резултати у дома. Тук можете да намерите и цената на продукта.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с препарат за почистване на лице VLCC. След това започнете първата стъпка, която е VLCC почистване на семена и масаж за 2-3 минути. След това измийте с вода.
Стъпка 2: Нанесете краставичен гел за 5 минути и без да го избършете, продължавате към следващата стъпка.
Стъпка 3: След това нанесете VLCC крем за лице и масаж за 15 минути и избършете с памук.
Стъпка 4: След това нанесете опаковка с оранжев тен пакет и го оставете да изсъхне за 15 минути и да се измие с чиста вода.
Стъпка 5: Накрая нанесете лосиона със зелена ябълка.

Цена: INR 170 за 100 грама.

3. VLCC папая комплект за лице:

VLCC Papaya Facial Kit

Това е VLCC лицев комплект за мазна кожа. Богатството на папая помага да се премахне мазнината от лицето ви и винаги ви дава мека и гладка кожа. Шестте стъпки са там, за да получите естествена светлина в кожата си. Редовното използване на кита е много полезно, за да направи кожата ви нефт и излъчвана. Изпробвайте този химически свободен чист листен цвят на плода за плодове от папая и получете резултатите. Проверете как да приложите комплекта, който е чистата комбинация от скраб, краставица, крем за лице, праскова, оранжев тен пакет и лосион за зелена ябълка. Също така проверете цената на продукта по-долу.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с препарат за почистване на лице VLCC. След това започнете първата стъпка, която е VLCC почистване и масаж за 2-3 минути. След това измийте с вода.
Стъпка 2: Нанесете краставичен гел за 5 минути и без да го избършете, продължавате към следващата стъпка.
Стъпка 3: След това нанесете VLCC крем за лице и масаж за 15 минути и избършете с памук.
Стъпка 4: След това нанесете опаковка с оранжев тен пакет и го оставете да изсъхне за 15 минути и да се измие с чиста вода.
Стъпка 5: Накрая нанесете лосиона със зелена ябълка.

Цена: 250 INR за един комплект.

4. VLCC Gold Facial Kit:

VLCC Gold Facial Kit

Това е VLCC избелващ комплект за лице е зареден с доброта от 24 К чисто златни листа, които дълбоко отнемат безжизнените клетки от лицето и шията и ви помага да ограничите блясъка и справедливия тен. Продуктът има детоксикиращи свойства, които са много полезни за осветяване на тонуса на кожата и ви дават блестяща блестяща кожа. Трябва да опитате този комплект за лицево злато за мазна кожа. Намерете как да нанесете сашетата от продукта, които са златист храст, лицева маска, златен гел и крем за лице, за да получите блестящата кожа. Също така, вземете цената на продукта по-долу. Нека да видим как да използваме комплекта за лицеви злато.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с препарат за почистване на лице VLCC. След това започнете първата стъпка, която е VLCC злато търкане и масаж за 2-3 минути. След това измийте с вода.
Стъпка 2: Нанесете златната лицева маска и я оставете да изсъхне. След това измийте лицето и шията си с влажна кърпа.
Стъпка 3: След това използвайте VLCC златен гел и масаж в продължение на 5 минути, докато изчезне напълно.
Стъпка 4: Накрая нанесете VLCC златист крем за лице и масаж за 15 минути. След това избършете с чиста кърпа.

Цена: INR 250 за 60 грама

5. VLCC комплект за лице против тен:

VLCC Anti-Tan Facial Kit

Продуктът поддържа кожата ви да се подобрява от увреждане, предизвикано от опасни ултравиолетови лъчи на Слънцето. Така че редовното масажиране от този комплект за лице ви помага да постигнете честен цвят на кожата. Продуктът не само прави вашата кожа без петна, но и я прави мека и гладка винаги. Погледнете как да нанесете овесено брашно, мела бял гел, детен талант, крем за лице и пилинг, за да получите здрава и лъскава кожа. Намерете цената на този анти-тен комплект за лице по-долу.

Употреба:

Етап 1: Нанесете VLCC овесено брашно върху лицето и шията си и дълбоко го почистете. Изплакнете с влажна кърпа.
Стъпка 2: След това нанесете мела бял гел, докато тя абсорбира напълно кожата ви.
Стъпка 3: Нанесете прах на прах и го оставете да изсъхне за 15 минути. След това измийте с вода.
Стъпка 4: Нанесете VLCC крем за лице по лицето в продължение на 15-20 минути и избършете с чист памук.
Стъпка 5: Накрая нанесете тен пакет за 15 минути и го почистете с вода.

Цена: INR 325 за 60 грама.

6. VLCC перлен комплект за лице:

VLCC pearl Facial Kit

Това е VLCC лицев комплект за суха кожа. Продуктът е обогатен с качествата на перлен прах, който прави кожата гладка и сияйна. Просто премахва сухотата ви. Продуктът е комбинация от четири сашета, които ви дават перфектно блестяща кожа, както винаги го сънувате. Перленият лосион, перлият прах, кремът за перла и масажът на перлите ще ви осигурят вечна красота за редовна употреба. Разгледайте цената на този продукт по-долу.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с препарат за почистване на лице VLCC. След това започнете първата стъпка, която е VLCC перла лосион и масаж за 2-3 минути.
Стъпка 2: След това вземете подходящо количество перла на прах и го разбъркайте с мляко и го оставете за 1-2 минути. След това измийте лицето си с вода.
Стъпка 3: Нанесете VLCC крем за лице и масаж за 15 минути и избършете с памук.
Стъпка 4: След това се нанася перла и се оставя да изсъхне за 15 минути и се измива с чиста вода.

Цена: INR 175 за 60 грама.

Виж повече: VLCC Face Packs в Индия

7. VLCC Сребърен комплект за лице:

VLCC Silver Facial Kit

Продуктът е последван от шест стъпки, които детоксифицират кожата ви и ви дават опресняване, мека, млада и блестяща кожа. Сребърните екстракти дълбоко почистват кожата ви и правят нефт свободен. Продуктът подхранва кожата ви и винаги оставя кожата мека и гладка. Сътрудничеството на препарат за почистване, почистване, гел, крем, маска за лице и гел без мазнини оставя младата и лъчезарна кожа, както винаги сте искали. Можете също така да намерите разумна цена на продукта по-долу.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с препарат за почистване на лице VLCC.
Стъпка 2: Нанесете VLCC сребърен светилник и масаж за 2-3 минути.
Стъпка 3: Вземете достатъчно количество сребрист блясък на лицето и шията, след което разтривайте лицето и шията си, докато напълно изчезнат.
Стъпка 4: След това нанесете VLCC крем за лице на лицето и шията си и масажирайте за 15 минути и избършете с памук.
Стъпка 5: Нанесете сребърен светещ лицев пакет и го оставете да изсъхне за 15 минути и се измива с чиста вода.
Стъпка 6: Накрая нанесете овлажняващ гел без мазнини и го оставете на лицето и шията си.

Цена: INR 250 за 60 грама.

8. VLCC Diamond Facial Kit:

VLCC Diamond Facial Kit

Диамантните екстракти от комплекта почистват много дълбоко лицето ви, като премахват мъртвите клетки и мръсотията от него. Този комплект за избелване на лицето VLCC премахва примесите от кожата ви и я подхранва дълбоко в себе си. При първото използване можете да получите ефектите. Пет сашета са много достатъчни, за да нанесат отблясъка. Пълната комбинация от 5 сашета като препарат за почистване, блясък, свеж лосион, крем за масаж, лицева опаковка ви дава вид на знаменитости. Цената на продукта също е посочена по-долу.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с препарат за почистване на лице VLCC.
Стъпка 2: Нанесете диамантено блясък и масажирайте 2-3 минути.
Стъпка 3: Вземете адекватно количество лосион с диамант и потъркайте лицето и шията си, докато изчезне напълно.
Стъпка 4: Нанесете VLCC диамант гел и масаж за 15 минути и избършете с памук.
Стъпка 5: След това нанесете пакет с диамантено светещо лице и го оставете да изсъхне за 15 минути и измийте с чиста вода.

Цена: INR 350 за 60 грама.

Виж повече: Най-добрите комплекти за лице в Индия

9. VLCC мъжки комплект за лице:

VLCC Men Facial Kit

За да се получи гладка, мека и здрава кожа е не само мечтата на жените, но и мъжете също искат това. Така че тук VLCC комплект за лице за мъже, изцяло посветен на здравата кожа на мъжете. Той дълбоко почиства мръсотията и праха от лицето ви и ви дава винаги блестяща кожа. Продуктът е изцяло тип кожа и ви дава най-добри резултати при редовна употреба. Продуктът е комбинация от почистващ препарат, гел, скраб, крем за лице, лицева опаковка и гел без мазнини. Проверете и цената на продукта.

Употреба:

Етап 1: Първо почистете лицето си с почистващ препарат за лице VLCC.
Стъпка 2: Нанесете VLCC търкайте и масажирайте за 2-3 минути.
Стъпка 3: Вземете подходящо количество VLCC гел и разтрийте лицето и шията си, докато изчезне напълно.
Стъпка 4: Нанесете VLCC крем за лице и масаж в продължение на 15 минути и избършете с памук.
Стъпка 5: След това нанесете VLCC лицева опаковка и оставете да изсъхне за 15 минути и измийте с чиста вода.
Стъпка 6: Накрая нанесете овлажняващ гел без мазнини.

Цена: INR 300 за 60 грама.

Така че опитайте някой от гореспоменатите продукти и винаги получавате блестяща кожа. Тези топ 9 козметични комплекти за лице за лице са също на разположение на някои отстъпки като. Понякога можете да получите предимството да купите един и да получите една безплатна оферта от VLCC. Всички тези продукти са много подходящи за кожата и връщат изгубената си младост и красота обратно. Светлината и очарованието, които винаги желаете, сега са в собствените си ръце. Така че прекарвайте най-много 30 минути и вземете лъскава кожа у дома.

Виж повече: Билкови комплекти за лице

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map