9 Блестяща блуза на рамото дизайн на тенденция Стилове в живота

Блясъкът на блузите от раменете винаги е бил изключителен. Красивите дами с добре поддържана фигура могат да изглеждат зашеметяващи с дизайните на блузата. Дори жените с тънко тяло могат да изглеждат невероятно сладки със стила на блузите от раменете. Модният стил на рамото блузи също не се ограничава само до обикновени блузи, но с кожена блуза с къси панталони, увита от рамото блуза, костюм от врата на рамото блуза са някои невероятни красиви стилове, които разцъфват вашето облекло. Изключителните блузи на рамото изглеждат фантастични за костюмите за костюми, както и за сарените.

Извън дизайна на блуза на рамото:

Тук някои известни личности ни показаха фантастично красиви колекции от дизайни на блуза, които могат да направят вашия стил забележителен.

1. Кралско синьо от рамото Блуза от кадифе:

от shoulder blouse

Красиво блуза от кралски синьо рамо съвпада елегантно със златна лехенга или златен сарей ще изглежда уникално и зашеметяващо. Кралското докосване може да се придаде на външния вид със затворена бижутерия, която е достатъчно смела, за да се види от далеч.

2. Sheer Net Ruffle Off Раменна блуза:

чист Net Ruffle Off Shoulder Blouse

Уилям, в който блузата изглежда по-зашеметяваща, може да се носи на чист сарей. Една чиста мрежеста блуза с къси панталони ще завладее фантастично вида ви с подобна нетна сара. Златният цвят прави комплекта дори без бижута.

3. Сребърен лодка нарязана блуза:

сребърен Boat Neck Cut Work Blouse

Една сребърна блуза от раменете може да бъде идеална за събитие с килими или за тържества като приеми или годишнини. Красив и красив външен вид с обикновен сарей със сребърна граница изпълнява облеклото.

4. Блуза с дизайнер:

Една Off Shoulder Designer Blouse

Една от раменете блуза с обикновен копринен материал и уникален дизайн на колан на върха просто ще издържи на дизайна.

Виж повече: Разтегателна блуза

5. Извън раменете Webbed блуза:

от Shoulder Webbed Blouse

Едно блуза с памучен плат, съвсем съчетано с мрежеста саре, изглежда красиво. Падащият надолу шаблон на врата определено обръща очите ви към него. Всеки трябва да има такава елегантна дизайнерска блуза в гардероба си.

6. Изключена блуза за обвиване на рамото:

Една off Shoulder Wrap Blouse

Какво дизайнерски парче от блузата на рамото ще изглежда като обвивка. А, дизайн на окото на завъртане блуза от рамото ще отговарят с lehenga, както и saree с пълна awesomeness.

Виж повече: Корсет стил блуза

7. Ярко жълто от рамото Блуза:

А Bright Yellow off Shoulder Blouse

Ярко жълтата блуза от рамото ще изглежда невероятно с чисти сардери, които придават голямо значение на дизайна на блузата. Горната сара може да бъде от всякакъв цвят, даваща допълнителен вид на вашата блуза.

8. Изключително блестяща блуза с костенурка на рамото:

от shoulder Turtle Neck Blouse

Жълтокосата блуза от костюм от врата на костенурка е един изключителен дизайн, за да запечата своя образ. Един блестящ външен вид на тъмночервено кафяво блузка костенурки шипове и разбира се, прекрасната разстояние от рамото ще ви подскача облекло.

Виж повече: Дизайн на блуза шифон

9. Латинска блуза от рамото:

Дантела off Shoulder white Blouse

Една дантела от рамото блуза е също един от най-новите дизайнер блузи, които могат да блясък вашия образ. Усещането за обличане може да се възхищава от дизайнерска дантела от рамото на блуза с всякакви дизайнерски сари или дори обикновена саре.

Блузите правят огромна разлика в обличането, дори и при дизайните сари. Микс и съвпадение с цветовете и дизайна на блузата може да ви даде напълно зашеметяващ и модерен външен вид. Жените имат добри познания как да се обличат прекрасно с различни облекла. Дори и начинът за драпиране на вашето saree също може да даде пълен акцент върху дизайна на вашата блуза. Колкото повече насочвате смело към Вашия дресинг, толкова по-висок е етикетът ви. Една блуза от рамото на рамото със сигурност ще даде възход за вашата красота и външен вид.

Leave A Comment

7 + 2 =