8 Странични ефекти от затлъстяването Стилове в живота

Светът в момента е обсебен от затлъстяването, когато внезапната промяна в настроението е накарало хората да повярват, че няма нищо лошо в това да са затлъстели в даден момент от времето. майка би казала, че харесва сина си да се хранят добре и да се държат здрави, така че мазнините са само детството му. Младежите заявяват, че това е времето, когато могат да ядат всичко, което искат, без да имат проблеми с тялото, така че защо да не се възползвате максимално от това? В една зряла възраст хората казват, че половината от живота им е в строги правила и заслужават време да са сами. Докато затлъстяването е тенденция за тенденция с много предпочитани за и против конфликти, тук са някои от сериозните опасности, които може да срещнете като последица от затлъстяването.

страна effects of obesity

Сърдечни проблеми:

Сега затлъстяването е свързано със сърцето и сърдечните проблеми. Единственият лак, който може да се види, е във външното ви тяло точно под слоевете на кожата, които показват, и това е начинът, по който знаем, че сме със затлъстяване. Но наистина взимаме предвид различните хранилища за мазнини във вътрешните механизми на тялото ни? Често има случаи, при които коронарните кръвоносни съдове ще бъдат подложени на натиск при изключително тежко натрупване на мазнини или сърцето не може да продължи нормалното си ритмично биене поради излишното мастно налягане. Това води до много проблеми със сърцето, включително очевидния инсулт.

Режим безсъние:

Всъщност не бихте искали синът ви да бъде затлъсък, след като чуете тази точка. Има медицински термин, наречен сънна апнея, при който човек по време на своя сън не поема дъх или автоматично прекъсва захранването с въздух в дробовете си за момент. Това се дължи главно на излишното натрупване на мазнини в и около вятъра или храносмилателната тръба, което ги натоварва или ги стеснява. Затлъстяването е сериозно заплетено в тази ситуация.

Виж повече:  Предотвратяване на замърсяването на шума

Рискова по време на бременност:

Ако в момента сте бременна и затлъстяването е ваш приятел точно сега, има вероятност да рискувате да изгубите бебето си поради прекомерно натрупване на мазнини, когато бебето във Вашия орган се чувства задушено поради по-малкото пространство и по-малко количество въздух. Това е основната причина бременната майка да има експертно съвещание да намали излишните мазнини и калории, различни от предписаната.

Продължителност на живота:

Доказано е, че човек, който е със затлъстяване, автоматично ще приспадне няколко години от живота си точно така. Затлъстяването е основен проблем в рамките на органите, при които всяка част от органа може да престане да работи под натиска на мазнините и поради това представлява по-малко животинска линия.

Възход в BP:

Лекарите казват, че хората със затлъстяване или проблеми с наднорменото тегло имат повече шансове да имат високо кръвно налягане, което не е нещо, което е здравословно за нас. Високото кръвно налягане често се нарича мълчалив убиец, тъй като предварителните симптоми всъщност не са тяхно нещо. Те атакуват изведнъж, което води до ужасяващ инсулт или инфаркт.

Виж повече:  Как да предотвратим замърсяването на водите

Раков риск:

Проведено ново изследване показа, че хората с наднормено тегло са по-застрашени от рак, отколкото от групата, която не е затлъстяване. Обикновено раковите клетки се крият в мазнините и не показват никакви симптоми до последния етап, когато станат доминантни и сериозни.

Диабет:

Затлъстяването често е свързано с диабета, поради което вследствие на излишната мастна тъкан, инсулиновата секреция може да се укроти. Сега провалителен инсулинов проблем често завършва с диабет, където продукцията на инсулин е затруднена от ниската секреция или продукция. Това е главно диабет тип 2, който засяга затлъстели хора.

Въпроси относно плодовитостта:

Това е свързано главно с женския народ, където многократно се наблюдава, че една затлъстели жена отнема повече опит и повече шансове да забременее, отколкото не. Това е така, защото затлъстяването е също така отговорно за промените в секрециите на хормоните, поради което бременността може да бъде малко проблемна сцена за тях.

Виж повече:  Как да се избегне замърсяването на въздуха

Изображения Източник: Shutterstock.

Leave A Comment

48 + = 57