8 Страхотни и изящни дизайни на Стилове в живота

Проектите на Mehndi са изключително популярни в индийския субконтинент. Тя е неразделна част от индийската култура. Меднди дизайни са не по-малко красиви от тези скъпи. Проектите на Mughal Mehandi са най-ранните форми на дизайна на mehndi, които датират от хиляди години насам и тази статия все още е силна и се практикува на голямо ниво.

Обикновено Мехнди се прилага с пълни ръце до рамото, половината крака, дланта, краката и т.н. Основно зависи от избора. Mehndi се прилага от жени, за да подобри своята красота за многократни поводи.

Mughlai mehndi designs

Снимки на традиционните Mughlai Mehndi Дизайн за ръце и крака:

Ето няколко прости и последни дизайни на Mughlai Mehndi.

1. Модели на Mughal Mehndi:

Patterned mehndi designs

Модерен дизайн Mehandi е един от най-известните дизайни на Mughlai. Дланта е покрита с прост и прекрасен дизайн, който е опънат до китката. Пръстите са проектирани с елегантна и изискана работа. Това е сложно произведение на много модели, за да формира този хипнотизиращ дизайн. Този дизайн може да се използва за всички случаи.

2. Гривна с блясък Mughlai Mehendi Дизайн:

блясък bracelet mehndi design

Повечето от тях обичат да носят гривна и след това тази над бляскава гривна Mehandi дизайн е добър избор. Това е един от атрактивните дизайни, които дават богат поглед към ръката. Започва с цветя от другата страна, а средата е проектирана с форма на диамант, напълнена отвътре. Спиралните шарки и точки се допълват с красотата на дизайна.

3. Красива цвете и лист Mughal Mehandi Дизайн:

цвете leaf mehndi design

Ето още един грандиозен дизайн на гърба на ръката. Всички трябва да нарисувате няколко цветя и да ги украсите с лист между дизайна, китката е проектирана с линеен модел и е покрита с няколко точки между ръбовете. Дизайнът на пръстите е включен с двете листа и малък цветен дизайн, за да придаде очарователен външен вид.

4. Булчински цвят Mehandi дизайн за пълни ръце:

оцветен mehndi design

Когато става дума за Mehendi, малко хора ще се опитат да бъдат различни и ще изберат цветния Mehandi. Това е много прост и уникален дизайн, който получава червен цвят за попълване на цветята и символите. Дизайнът на китките се използва с някои камъни, за да придаде очарователен вид на дизайна и ръката.

5. Доста розов дизайн Mehendi за крака:

красива in pink mehndi design

Този дизайн ще придаде привлекателен вид на краката. Тя е проектирана с помощта на розови и морски блясъци и камъни. Цветята и листата се осветяват с розово блясък в средата. Символите на сърцето са със сенчести сини цветове, за да дадат разумен вид на дизайна. Пръстите са проектирани, като дават и нюанси.

6. Резюме Mughlai Mehandi Дизайн:

абстрактен mehndi design

Ето още един красив дизайн на ръката. Този дизайн се нарича паяжина, малката странична част на дланта остава празна, а средата се дава с кръстосани линии до китката. Пръстите получават дизайн на паяжина, а между тях се подчертава тъмна сянка, за да придаде страхотен облик за завършване на дизайна.

7. Обичайният дизайн на Mughlai Mehendi за ръце:

обичаен mehndi design

Този дизайн изглежда привлекателен и тежък. Тя е покрита с паяжина в страничната и горната част, моделите на сърцето са използвани за украсяване на дланта и китката и се дава тъмно засенчване между тях, за да се даде грандиозен поглед на ръката. Пръстите са проектирани с зигзагов шаблон, за да дадат опростен и очарователен вид.

8. Булчински Mughlai Mehndi дизайни за пълни крака:

крак mehndi design

Това е един от най-добрите дизайни на Mughlai Mehandi за краката. Това е паунов дизайн с дълга шия и дълги пера, изпълнени с петна от луната. Горната част на крака е дадена с цвете и голям лист, засенчен с малък дизайн на паяжина. Използва се моделът "Голяма до малка сърце", който дава пълен и възхитителен вид на дизайна.

Заключение:

Всеки може да опита тези дизайни на Mughal Mehendi с качествена къна, сложни детайли на дизайна и отличителен стил; и модерен западен обрат, който ще даде привлекателен външен вид.

Leave A Comment

+ 88 = 91