8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

Селена Гомез е актриса и певец от Америка. Тя прави първия си дебют в "Barney & Friends" като Джанна. Тя изигра ролята на камео в няколко филма, а също така има и гостувания в сериалите на Disney Channel като "Hannah Montana" и "The Suit Life на Зак и Коди". Селена спечели славата си след ролята си в "Магьосниците на Waverly Place" в Disney Channel. Този сериал я спечели много награди, номинации и признания.

Селена gomez without makeup

Бляскава Селена Гомез без грим Снимки:

Тази статия носи невидими и редки снимки на селена гомез без грим, която вдъхновява всички жени.

1. Селена Не грим поглед в червената върха:

8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

Тя изглежда толкова красива на снимката, дори без да се гримира. Тя носи дълги червени тениски, които са изрязани във форма V отпред, което я кара да изглежда малко модерен. Ръцете са покрити до три четвърти през студен зимен ден. Тя също носи морски синкави панталони и има златни аксесоари на нея; един златен гривна на дясната си китка и кръгла форма голяма печалба на ушите.

2. Селена на летището без грим:

при The Airport SELENA GOMEZ

Виждаме, че Селена Гомез без грим на лицето си в летището на снимката по-горе, тъй като тя има чанта за количка от дясната си ръка и чанта за ръка вляво. Тя е оставила косата си отворена и е облечена с чифт ежедневни панталони и черен връх, които могат да се видят, защото якето над нея покрива ръцете, но е отворено от средата.

Прочетете още: Снимки на Майли Сайръс без грим

3. Проверка на тестери в магазин:

8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

Изглежда, че е в магазин, изпробвайки някои козметика, които вероятно биха могли да купят. Тя изглежда сладка заради естествената й красота, но в тази картина, заради косата й, тя изглежда доста красива дори и без грим. Косата й се раздели отстрани и завързана назад. Предната част изглежда малко разхвърляна, което я кара да изглежда естествено. Тя носи черен случайен връх и носи тяло за прашка.

4. Очите на Селена Гомез Поглед към парка:

8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

Зимите правят лицето ни по-сухо и по-благоприятно понякога. Тази снимка по-горе е Селена Гомез в зимен ден, носела оранжево яке и има сива запушалка около врата й. Тя е заета да проверява телефона си чрез големите си стилови очила. Косата й е добре привързана като опашка на пони и тя не носи грим, но носи малко червило.

5. В нейните тийнейджъри:

8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

На снимката по-горе виждаме, че Селена Гомез изглежда наистина умна както изглежда. Тя е облечена в небесносиньо официална риза, закачена в тъмносинята си пола, която е отпечатана с червено и зелено. Косата й е малко объркана отпред и изглежда леко завързана отзад. Изглежда доста елегантна дори без да се гримира.

Прочетете още: Ема Уотсън без грим

6. Селена в открито пространство:

8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

Можем да видим, че Селена беше облечена с малко тегло, когато тази картина е щракнала. Носенето на бял връх с големи размери и чифт сиви гамаши изглежда приятно и приятно, без да се гримира. Тя има кафяви ботуши и има очилата си; дълъг сребърен аксесоар около шията й и запази косата си отворена и изправена пред себе си, разделена еднакво от двете страни и постави раменете.

7. Очарователната усмивка:

8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

Изглежда, че е на път, разговаря с някого и се усмихва сладко. Тя е облечена в карирана риза и е държала ръкавите свободни и отворени. Тя отбива липсата на костюми или панталони заедно с лицето си грим безплатно и носи огромна черна торбичка отдясно и има телефон от лявата й страна. Тя носи два чифта очила с кафяви котки и косата й е препечена в две страни от средата.

Прочетете още: Холивудски звезди без грим

8. Селена Гомез Естествено лице:

8 снимки на Селена Гомез без грим Стилове в живота

Селена Гомез е естествено красива, която перфектно е изобразена в тази картинка по-горе. Тя просто има вълнообразната си коса отворена, висяща около шията й, и е напълно без да се гримира.

Leave A Comment

30 − = 24