8 снимки на Деми Ловато без грим Стилове в живота

Demetria Devonne или по-скоро Деми Ловато е културна икона и вдъхновение от самото начало на кариерата си. С участието си във втората най-добра музикална продукция на "Дисни", Camp Rock, това малко момиченце стана известно като певица и актриса. Бавно светът се запознава с песните си и скоро нейният албум е освободен. След това започва кариерата и с бебешки стъпки, тази красива дама не само е актриса, певица и писател, но и горд собственик на собствената си козметична и оформяща линия Devonne by Demi. Това ни води до темата на днешната статия, свежият Деми без грим.

Деми Ловато без грим Снимки:

Уеб камерата Selfie:

Деми Lovato without makeup pictures

Selfies са задължителни в младежкия свят и много често това е един от най-добрите начини да се направи извод, че човек без грим е наистина толкова красив. Тази картина на Lovato е уеб камера selfie, където тя се появява без видими признаци на грим и въпреки това изглежда блестящо привлекателна. От гледна точка на това може да се каже, че наистина има безупречна кожа.

Красива красота:

Деми Lovato without makeup2

Деми Ловато веднъж помоли феновете си да се отърсят от грима си за деня и да украсят кожата, в която се раждат. В духа на естествената красота тя продължи да споделя по-малка картина на себе си в социалните медии, зашеметяващо в нейната естествена същност. Без подплата, без грим и без блясък, и дори не можехме да кажем дали наистина е по-малко грим.

Скрита:

Деми Lovato without makeup3

Никога не се съмняваше, че Деми е идеалното същество, че е такава. Освен че е скъпа в сърцето, тя също е известна като един от най-добре изглеждащите идоли, които винаги могат да се възхищават на безупречната си кожа без грим. Това откровено от нея е точно това, от което се нуждаем, за да докажем нейната стойност без грима.

Минималист:

Деми Lovato without makeup4

Винаги в полза на минимализма, Demetria Lovato винаги е поддържала красотата си с нисък ключов косъм и грим. Вдъхновението, оттук маркирано, тук илюстрира минималистичния си външен вид с вдлъбнатина на лайнерите, когато тя отново загърби ясното си лице към общественото око.

Виж повече: Бионсе без грим

Сутрин:

Деми Lovato without makeup5

Всички сме имали онези дни, когато сутрешната светлина се справяше добре с отвора на камерата и с картина, ангелска. Деми Ловато сигурно бе изпитвала същото чувство, което позираше със сутрешната си чаша кафе. Покривайки татуировките си с чистата кожа, тази дива изглеждаше невероятна.

Петте афери:

Деми Lovato without makeup6

Тук има красива картина на поп звездата, която се наслаждава на страхотната й кожа, когато тя представя своя новопостъпил домашен любимец на света. Деми Ловато е горд собственик на морската костенурка, и докато се втурваме над нея и новия й домашен любимец, Деми изглеждаше красив в този изстрел. Картината беше доказателство за това, как тя не изисква грим, за да бъде красива.

Виж повече: Кандис Сванепоел без грим

Басейн Снимка:

Деми Lovato without makeup7

Много малко хора или по-скоро момичета се чувстват удобно в собствената си кожа. Докато някои от тях биха могли да се справят с неравномерен тон на кожата проблеми за някои лунички са най-голямата бариера. Въпреки това, снимката на Деми до басейна ни даде истинско усещане. С участието си без грим в тази картина, Деми изпъхна луничките си и изглеждаше страхотно да го направи.

Виж повече: Кристина Агилера без грим

Красивите Smilers:

Деми Lovato without makeup8

Последната картина на "Ловато" я показва в една от нейните къси прически, където изглежда красиво, като мирише на перлено бяло.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

93 − = 85