8 най – добрите шампоани за суха и груба коса в Индия Стилове в живота

Години на стайлинг и излагане на различни цветове през епохата на възрастта са съсипали естествената влага за вашата коса. След това имаше някои, които се отказаха от маслата като част от тенденцията и отново естествената влажност на косата беше загубена. Има специфичен набор от няколко причини, които могат да бъдат обвинявани за проблемите със сухата коса.

шампоан for dry hair

Химикалът в цветовете и излишната топлина от стилистите, липсата на етерични масла, за да се хранят косите ви, а също и вредните сурови лъчи на слънцето, смесени със замърсяващите вещества. Така или иначе, вашата разрушена коса вече може да бъде превърната в живот с няколко специални изисквания в шкафа ви.

Шампоани за суха коса:

В тази статия ще се промъкнем през някои продукти за шампоани, формулирани специално, за да лекуват сухата ви мъртва коса и да я върнат към живот.

1. Tresemme Keratin гладък шампоан за суха коса:

най-доброто shampoo for dry hair 1

Кератинът, гладък от Tresemme, влива в бутилка активна кератинова частица, продуктът за изграждане на тялото за вашата коса, който ще добави необходимия протеин към безжизнената партида и ще превърне косата ви в блясък и скачане. Tresemme винаги е бил считан за професионален козметичен продукт на салона с тази бутилка, особено в ниска сулфатна формула, за да се избегне суровото химическо вещество върху вашата сушена коса.

2. Kerastase Bain Riche Шампоан за дермо-спокоен крем:

най-доброто shampoo for dry hair 2

Серията kerastase Specifique има шампоан Bain Riche за сухата груба коса, където шампоанът хидратира космените фоликули и работи върху чувствителната суха чуплива коса и го подмладява отново. Дълбоко почистване на кожата на главата и подхранване по същото време, кръгът Kerastase Specifique е както лекар, така и козметик за вашата сушена коса.

3. Шампоан за бръснене Schwarzkopf Bonacure:

най-доброто shampoo for dry hair 3

Ключалката на влага Bonacure е излишък от аминокиселини и млечни протеини във вашия шампоан, който подхранва сухата мъртва коса и възвръща естествената си структура. Този шампоан, опакован в професионална бяла бутилка, достига дълбоко в повредените слоеве на вашите нишки и ги допълва, че са копринени и силни.

4. L'Oreal Elvive Изключителен маслен подхранващ шампоан:

най-доброто shampoo for dry hair 4

Тук е идеалното решение за суха и изключително суха коса, при която L'Oreal е излязла от сливането на етеричните масла, които ще допълват недохранената коса и ще я нахранят с подходящите хранителни вещества. Съчетавайки смес от шест различни етерични масла, този продукт ще се бори със сушенето на косата, като ви оставя с сладка следа от цветен аромат.

Виж повече: Кой шампоан е най-добър за къдрава коса

5. Dove Intense Ремонт Шампоан за суха коса:

най-доброто shampoo for dry hair 5

Dove завинаги се грижи за нуждите ви от коса без никакви оплаквания и тук е още един блестящ продукт, който се грижи за вашата специална нужда от превръщане на сухата повредена коса в жизнена блестяща глава, пълна с брави. Напомпана с кератинови активни вещества, шампоана Dove се влива в клетките на сушената коса и ги подхранва отвътре.

6. Шампоан за грижа за сухата коса:

най-доброто shampoo for dry hair 6

Този път Dove отиде направо до точката с шампоан заглавие, когато този шампоан е специално формулирани да се погрижат за вашата суха и безжизнена коса. Този продукт се предлага с микровлажняващ серум, който изглажда сухото състояние, като същевременно образува защитна брава върху гривата, за да се избегне допълнително изсушаване.

Виж повече: Най-добър шампоан за суха коса в Индия

7. L'Oreal Total Repair 5 Възстановяващ шампоан:

най-доброто shampoo for dry hair 7

Комплексът Аргинин К се фокусира върху здравето на косата, тъй като се просмуква на клетъчно ниво и подмладява счупените частици, така че да може да расте дълго и силно, като елиминира 5-те видими признаци на стареене и го замени с 5 здрави признаци на коса.

8. Шампоан Fekkai Technician за груба коса:

най-доброто shampoo for dry hair 8

Цветът в сушилната коса бързо намалява и затова техникът на Фредерик Фекай е шампоан с три цвята, защитен от слънцето, който ще работи върху изсушената ви мъртва коса и ще съживи естествената текстура и цвета.

Виж повече: Най-добър шампоан за увредена коса в Индия

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

6 + 2 =