8 Най-добри балстера за близане на устните Стилове в живота

Това, което започна като малко семейно предприятие, бавно увеличи крилата си в една великолепна компания за грижа за устните, която обслужва милиони хора по целия свят. Започвайки с различни вкусове и видове, тази компания е специализирана в различни балсами за устни, необходимост през цялата година. Балсами за устни, различни от просто омекотяване на пурпурните устни, позволява на устните ви да се хидратират напълно, при условие че те са най-чувствителната изложена част от тялото ви. За разлика от кожата ви, устните са само един слой, който изисква най-много грижи. Представени по-долу в тази статия е списък на всички времена Blistex балсами за устните може да ви помогне да защитите вашите хубави пухери.

1. Медицински Балсам за устните на Blistex:

Blistex lip balms

Медицинският балсам за устни от Blistex използва лечебните си свойства, за да успокоява сухи устни, докато ги подхранва, за да ги поддържа по-здрави за дълготраен ефект. С борбата с признаци на преждевременно стареене и неестествена сухота, този медикаментозен балсам за устни се заключва във влагата в устните и ги поддържа гъвкав.

2. Балсам за близане за устни Blistex:

Blistex moisture melt lip balm

Успокойте жаждата на сухите устни, като използвате тази усъвършенствана влажна формула, която използва богати овлажнители, вменени заедно с доброто на Shea butter и мъничките от алое, които избухват и се разпространяват при нанасяне, като ви дават перфектната грижа. Управляващата SPF15 ви помага да предпазите устните си от слънцето.

3. Blistex Lip Brilliance Изчервяващ балсам за устни:

Blistex lip brilliance blushing lip balm

Наличието на хиалуронови пълнещи сфери добавя тяло към устните ви, като ги надува до здравословна светлина, докато същественото масло от гроздови семена и витамин Е добавят мека устна към меките ви устни. Устните ви ще светят ярко в розово блясък, както никога досега с балсама за устни за блясък за устни.

4. Blistex Five Star Protection Lip:

Blistex five star lip protection

Петте звезда защита на устна борба пет проблемни области, които увреждат или възпрепятстват меките си puckers. Този балсам за устни идва с защита от атмосферни влияния, която ще ви помогне да заключите влагата за всяка ситуация, независимо дали е слънчев ден или блажен бриз, зимна суша или приятните падания. Опакована с UV лъчи защита, това е най-доброто ръководство за грижа за устните, от което някога ще се нуждаете.

5. Blistex проста и чувствителна балсам за устни:

Blistex simple and sensitive lip balm

Този балсам за устни е специално формулиран за простата и чувствителна кожа, която не позволява на аромати или аромати да навредят на чувствителните устни, което може да причини дразнене или странични ефекти. Нежно и успокояващо на устните си, какаото и маслото от шиа, които се влива в него, използват ползите от тях, за да подхранват устните ви. това е клинично доказано, че хидратира и омекотява сухи чувствителни устни.

6. Blistex коприна и блясък устна балсам:

Blistex silk and shine lip balm

С балсама за коприна и блясък за бръснене Blistex можете да спортувате на сатенено кадифено усещане в устните си, без да се налага да прилагате отново балсама отново и отново. Навлажнявайки нишките от копринени екстракти с провитамин В5 и Е, коприненият и блясъкът за блясък добавя бляскав блясък към устните ви, докато ги подхранва с копринено меко усещане.

Виж повече:  Балсам за устни с пчелен восък

7. Blistex Fruit Smoothies Балсам за устни:

Blistex fruit smoothies lip balm

Плодовете Smoothies на балсама за устни от Blistex използват най-важните свойства на витамин С и Е, антиоксиданти и средства за подхранване на кожата, които се предлагат в три ярки цвята, позволяващи лек нюанс да удари устните ви, тъй като овлажняващите балсами на устните работят с влагата устните. Това също е оборудвано с SPF15, за да осигури защита от слънце.

Виж повече:  Балсам за устни Neutrogena

8. Балсам за близане за устни Blistex:

Blistex deep renewal lip balm

Този слънцезащитен фактор за подхранващия балсам за устни използва широк обхват спектър, който се грижи както за UV A, така и за В лъчи, докато светлинното пречупване позволява на устните да останат млади и еластични. Наличието на сфери на пълнене с хиалурони добавя тялото и пълна с устни, тъй като коензимът Q10 се заключва във влагата, съживявайки предишните повреди.

Виж повече: Бебешки устни Балсам за устни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

76 + = 82